همه ی اینهایی که دوستان گفتن، درسته. هیچکدوم بد یا ضعف محسوب نمیشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alia5 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما چون کاربردتون گیم بود، قطعاً خب گرافیک از اهمیت ویژه ای برخور داره که خواستار توجه بیشتره و 770 آینده ی خوبی داره.
اما خب 760 اگر بخواید، دیگه نمی تونید انتظار خیلی بالایی داشته باشید! مخصوصاً در امر Full HD.
بله. مواردی هم که گفتید میشه و یک نوع پیشنهاد هست به نوبه ی خودش و مورد تاییده.
به هر حال شما 4 تومن پول دارید! همه چی میخواید! هم گرافیک قوی! هم اس اس دی. هم مین سری زد و ... .
نمیشه دیگه عزیز من! شما با 4 تومن نمی تونی همه ی اینها رو انتظار داشته باشی! معجزه که نمیشه کرد عزیز.
تاپیک های شما رو تو 3-4 تا انجمن دیدم!!!!
به نظرم حساسیت بیش از حد، خواسته ها و انتظارات نامعقول با توجه به بودجه محدود، شما رو دچار یک سردرگمی پایان ناپذیر کرده و بیش از اندازه هم دارید افراط می کنید!!
دقیقاً مثل یک دایره دارید دور خودتون می چرخید و یقین بدونید با این شیوه تا پایان عمر به مقصد نخواهید رسید و هرگز هم نمی تونید تصمیم بگیرید و تجربه نشون داده که حساسیت بیش از حد، آخر سر باعث بدترین و غیرمنطقی ترین خرید ممکن خواهد شد!!!
شما از هزار متخصص هم نظرخواهی کنید، 1000 پیشنهاد متفاوت دریافت خواهید کرد و هیچوقت نمی تونید شخصی رو پیدا کنید که پیشنهادهاش مثل هم باشه و بر یک چیز اتفاق نظر داشته باشن!!!
بی خودی دارید وقتتون رو تلف می کنید به نظرم!!!
یعنی سیستم واسه شاتل کمپانی ناسا رو تو 2 روز میشه جمع کرد!!!! واسه شما رو 20 روز هم بعید می دونم!!!
اصلاً شک دارم که خریدار باشین!!! به ماهیت خریدار بودن شما شک دارم!
ما سیستم های 7-8 تومنی رو تو نیم ساعت اوکی می کنیم و برای خریدار می فرستیم!!! اون یارو مگه دلش واسه پولش نمی سوزه؟!!
شما برای 4 تومن پول، 4 میلیون دقیقه وقتتون رو تلف کردید برای مشاوره!!! با این شیوه، قطعاً نمی تونید چیزی انتخاب کنید!
شک نکنید در این مورد!
Bookmarks