من عذر میخوام،متاسفانه توی متن نمیشه لحن صحبت رو منتقل کرد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط NabiKAZ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنده با لحن دوستانه این متن رو نوشتم، اما خب الان که دیدم شما جور دیگه ای برداشت کردید و دوباره متن خودم رو خوندم متوجه میشم میتونه با لحنی خونده بشه که جالب نیست.
و متوجه شدم شما بر اساس سایت اینتل میگید.
چون پردازنده ها هر کدوم یک بیس فرکانس متفاوتی برای رم دارن.
مثلا 10400 سرعت 2666 و 10900 سرعت 2933 و کلا سری 11 و 12 بیس سرعتی 3200 دارند (نسل 12 بیس فرکانسی ddr5ش هم 4800 هست)
این یعنی شما اگر رمی بخرید با این سرعت ها، بدون اورکلاکینگ رم رو هر مادربردی حتی پایین رده این سرعت رو بهتون خواهد داد.
اما هر رمی سریعتر از این سرعت ها خریدید باید اولا مادربردتون قابلیت اورکلاک رم داشته باشه که مثال زدم کدوما دارن، دو اینکه از بایوس xmp رو فعال کنید (در amd هم معادلش وجود داره)
گرافیک هم بله هم با گارانتی و هم بدون گارانتی عرضه میشه ، هر کدوم مشتری بخواد.
در مورد کیس خودتون چه رنجی میخواید برای کیس هزینه کنید؟ چون مدل ها زیاده، یکی برای کیس 10 میلیون هم هزینه میکنه، اما کسی هست که حتی 2 میلیون رو برای کیس زیاد میدونه.
البته با توجه به کانفیگی که من نوشتم با اون aio اگر قرار باشه تو سقف نصب بشه (که حتما پیشنهاد میکنم رو سقف باشه و اصلا جلو نصب نکنید) گزینه هامون کمتر میشه
چون کیس های فول تاور که پشتیبانی میکنن قیمتشون بالاست.
کیس های میدتاور هم چن مدل خاص فقط پشتیبانی میکنن.
اگر حدود بودجه ای که میتونید برای کیس هزینه کنید رو بگید راهنمایی دقیق تری میتونم بکنم.
یا اینکه اگر میخواید چن تا کیس با رنج های قیمتی مختلف که سیستم شما هم توش جا بشه و اوکی باشه معرفی کنم

Bookmarks