وقتی داری 100 میلیون برای سیستم خرج می کنی باید تمامی قطعاتی که می خری گارانتی اصلی داشته باشند. بعضی از قطعات ممکنه چند تا گارانتی اصلی داشته باشند که باید بدونی بهترین گارانتی هر قطعه کدوم گارانتیه. تازه نباید از گارانتی قطعه گذشته باشه چون بعضی از قطعات یک کارت گارانتی توش گذاشتن و مثلا 3 سال گارانتی داشته بعد شما می بینی یکسال ازش مونده. این نوع خرید هم اشتباهه. مثلا کارت های گرافیک حتما باید 3 سال گارانتی معتبر و اصلی داشته باشن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط NabiKAZ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قطعه ای که گارانتی نداشته باشه حتما قاچاقه یا اینکه تقلبیه یا ریپک شده هست و انواع اسم ها داره که من واردش نمیشم.
اینکه میگن گارانتی در ایران الکیه کاملا دروغه و گارانتی های اصلی شرایط گارانتی رو نوشتن و بسیار هم محترمانه برخورد می کنن. داشتن یک محافظ خوب و پاور با کیفیت هم برای قطعاتی به این گرونی توصیه می کنم که از استاد امید که مدیر ارشد هستن بپرسید بهتون جواب میده.
اگه قطعه گارانتی نداشته باشه مثلا کارت گرافیک بعد یک ماه یکدفعه سوخت شما دستت به کجا بنده ولی اگه گارانتی اصل داشته باشه یا تعویض می کنن و یا تعمیر که معمولا مشخصه در چه شرایطی تعویض می کنن و تو چه شرایطی تعمیر.
اگه حرف منو قبول نداری از استاد امید که مدیر ارشده بپرسی حتما تاکید اساسی می کنن روی گارانتی.
من فلش مموری هم بدون گارانتی نمی گیرم و تا حالا چند بار فلش سوخته بردم یکی دیگه گرفتم. ولی یه میرو اس دی فله ای گرفته بودم تو عرض 2 ماه سوخت مجبور شدم بندازمش دور.
حتی ممکنه پاور سیستم مورد داشته باشه بزنه تمام قطعاتت رو بسوزونه بدون گارانتی دستت کجا بنده؟
Bookmarks