سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط NabiKAZ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تمامی قطعاتی که استاد معرفی کردن باید دارای گارانتی اصل و کامل باشن که باید به این نکته توجه کنی. مثلا اون قیمتی که شما از کارت گرافیک پیدا کردی من هم گشتم دیدم نوشته 5 روز مهلت تست. یعنی گارانتی نداره یا بعضی جاها گارانتی شرکتی دارن. بهترین کار اینه که قیمت تمامی قطعات اعلام شده توسط استاد رو از خودشون بپرسید به اضافه گارانتی هر قطعه و بعد بدید خود ایشون سیستم رو برای شما ببندند چون بستن چنین سیستم هایی کار افراد نابلد نیست. بستن چنین سیستم هایی مهارت و تخصص می خواد که کار هر کسی نیست مخصوصا اگه شما دوست دارید طبق سلیقه شما باشه مثلا صدای کمی داشته باشه و کیس تمیز بسته بشه.
به نظر من اصلا با این حرف نمی شه سیستم خرید و خریدن سیستم اصول داره. باید تک تک نرم افزارهای مهم و سنگینی که باهاشون کار می کنی و گیم های روز دنیا که بازی می کنی و همچنین نرم افزارهایی که در رندر استفاده می کنی به اضافه موتور رندرشون و صحبت بیشتر درباره ماشین مجازی و استفادتون و تعدادشون، تا بشه سیستمی دقیقا مطابق نیاز شما معرفی کرد.
اصلا همینجوری که بگی من تا 100 میلیون سیستم می خوام اصلا اشتباه محضه چون ملاک فقط بودجه نیست بلکه باید تمامی کاربردهای شما در نظر گرفته بشه بعد ببینیم بودجه چطوری روی خرید قطعات باید صرف بشه.
یک وقت هم هست شما اصلا خیلی پولدارید و اصلا این پولا براتون به حساب نمیاد در این صورت هم باز خرید سیستم به این صورت اشتباهه. که یکیش همینه که سیستم بر اساس کاربردهاتون نیست. و دوم ممکنه این سیستم خیلی قوی تر از اونی باشه که نیاز دارید و پولتون هدر میره یا اینکه کار قطعات هرز میره و یا ممکنه سیستم ضعیف تر از اون چیزی باشه که مد نظرتونه و به قول استاد باید سمت تردریپر و رم های کواد چنل برید
Bookmarks