ببینید ، تفاوت پردازنده ی i5 3470 با i7 3770 در بازی ها حداکثر بین 10 تا 15 درصد هست (در خیلی از بازی ها ، کمتر از 10 درصد هست) . بنابراین اصلا اختلاف قیمت دو برابری شون ، ارزش خرید نداره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mosavinezhad1998 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بجای این اختلاف 10 درصدی ، به راحتی میتونین با انتخاب کارت گرافیک قویتر ، این اختلاف را جبران کنید .
مادربرد H61 ، اختلاف قیمت چندانی با اون مادربردی که گفتم ، ندارن . من که نتونستم مادربرد H61 با برند خوب (asus , giga , msi) و همچنین با مدل معمولی تا خوب شون را زیر قیمت 700 پیدا کنم .
یک مدل 700 تومنی و یک مدل 900 تومنی پیدا کرده بودم . مدل 700 تومنی چندان برای داشتن جالب نبود . مدل 900 تومنی هم چندان اختلاف قیمتی با اون مادربرد 1.1 تومنی ای که معرفی کردم ، نداره .
نمیدونم GTX 960 را برای چی انتخاب کردین؟
برای اینکه مطمئن بشین گرافیکش ماین شده نیست؟
اگه بخاطر اینه ، قطعا بدونین هیچ روشی وجود نداره که کسی متوجه شه که گرافیکی ، ماین شده یا نشده (بنابراین هیچ روشی وجود نداره که متوجه بشین گرافیک GTX 960 ای که تهیه میکنین ، ماین نشده هست اما گرافیک RX 570 یا RX 470 ، ماین شده هست) .
درباره ی این قضیه ی ، در پست شماره ی 11 توضیح کامل دادم .
به هر حال ، اگه گرافیک GTX 960 را هم تهیه میکنید ، اکیدا پیشنهاد میکنم که پاور 500 وات یا بالاتر را تهیه کنید.

Bookmarks