سلام
منم این چند روزه به فکر یه اپگرید سیستم افتادم وقتی این تاپیک رو دیدم به ذهنم رسید همینجا بپرسم تا هم برای بقیه منبع خوبی بشه و هم از ازدیاد تاپیکها جلوگیری بشه پس لطفا جواب من رو هم همراه با ذکر اسم یا نقل قول پست بگید تا بدونم جواب من رو دادید!
یه سیستم تووپ میخام که برای همه کاری خوب باشه.گیم.گرافیکی.تدوین فیلم و ....
که فقط کیس و مانیتور باشه
مانیتورم سامسونگ مدل Syncemaster MB1765 دارم ولی میخام بدم و یه ال سی دی مثل سیستم دومم بردارم که فکر کنم چیزی در حدود 160 الی 170 تومن بشه(اگه مدل خاص و قیمت دارید لطفا با ذکر خصوصیات و مدل بفرمایید*

در مورد کیس میخام
گرافیکش جزو اخرین مدلهایی که به بازار اومده باشه حالا چه ATI چه nVedia
مهم مقدار حافظه.اورکلاکینگ و کلا خصوصیات بالایی داشته باشه!

مادربورد هم بهتره برند گیگا باشه ولی اگه مدل بالا و توپی از برندهای دیگه هم سراغ دارید بدم نمیاد بشناسم
مهم مقدار رم بالا.قابلیت ساپورت سی پی یوهای جدید و پر قدرت

سی پی یو مدل تووپ و بالا من خودم تا اخبار سی پی یوهای 4 هسته ای اینتل اطلاع داشتم به بعدش چه مدل سی پی یو ها و قدرتهایی اومده؟سی پی یو توووپ و قوی چه اینتل و چه AMD

مقدار رم احتمالا 4 گیگ به بالا ولی چه مارکی خوبه؟یعنی توپه؟

کیس اگه مدل خاصی سراغ دارید بگید ولی فکر کنم موقع خرید برم ببینم بهتر باشه!

و اما دست اخر من همیشه چه سیستم برای خودم برداشتم چه برای دوستام پیشنهاد قطعات دادم سی پی یو اینتل.مادربورد گیگا و گرافیک فقط nVedia رو پیشنهاد میکردم ولی این سری میخام تغییر و تحول ایجاد کنم و اگه مدل خوب با برند معتبر و قابلیتهای تووپ باشه چیزهای دیگه بگیرم و تست کنم.

این کیس رو برای خودم میخام و حدود قیمت فقط برای کیس همین حدود 750 و اگه شد کمتر باشه!
البته شما قطعات پیشنهادی تووپ بدید اگه چیزی که من دنبالشم در بیاد میتونم قیمت رو بالاتر هم بردارم
پیشاپیش از لطف همه دوستان متشکرم

"علیرضا"
فکر نمی کنید 750 هزار تومان خیلی برای آخرین مدل کارت گرافیک و یک مادربورد High End و یک سی پی 4 هسته ای و رم 4 گیگ به بالا که برند خوبی هم باشه ، کم باشه ؟

در هر صورت فکر میکنم برای اینکه در آینده مشکلی برای ارتقا نداشته باشید میتونید به AMD Phenom II یا Intel Core i7 فکر کنید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید