سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط X Ray برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
intel ii5 750 ~ 240
GA P55A-UD3 ~190
RAM Corsair 2X2 GB 1600 ~140
(xfx ~210)sapphire 5770 ~220
هارد وسترن هم سری سبز تو بازار هستش حدود 57 که برای سیستمتون توصیه نمیکنم ، با همین حدود میتونید سامسونگ یا سیگیت بگیرید
با توجه به آورکلاک خوب ، پشتیبانی از sata/usb 3 و جدیدتر بودن ، سیستم اینتل بنظر بهتر میادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
nima_hl جون چرا شوت بازی در میاری رفیق ;intel i5 750 که حداکثر تا 1333 ساپورت میکنه نه 1600
عزیز این رم رو این سیستم میشینه RAM Corsair 2X2 GB 1333
عزیز جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omid_eng برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اولا دوستمون قیمت خواستن بنده هم حدودش رو عرض کردم
دوما یکم زحمت بکشی رو نت سرچ کنی میبینی این سیستم از رم بالاتر از این فرکانس هم پشتیبانی میکنه
پینوشت :یه چیزهائی به اسم مولتی پلر و آورکلاک به گوشم خورده سعی میکنم بیشتر دقت کنم تا شوت بازی دیگه در نیارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر افتخاری انجمن
ببخشید کی گفته i5 750 تا 1333 بیشتر ساپورت نمی کنه ؟!؟!!!!!!!!!!!!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omid_eng برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
King of the Arcade
Leader of Leaderboard
ripek (26-02-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks