reza76622201 (10-02-10), ripek (05-02-10), X Ray (04-02-10)
من اگه جای شما بودم همون سیستم پیشنهادی اول nima_hl رامگرفتم اما مادربرد را 20 تومان بیشتر خرج میکردم اون GA-MA770T-UD3P که توی سیستم سوم کفتن میگرفتم که به نظرم واقعا ارزشش را داره. چون که هم قطعات بهتری توی ساخت مدارهای اون بکار رفته که با یک نگاه به قطعات بکار رفته تویی مدار PWM مشخص میشه هم طراحی بهتری داره.
آخرین ویرایش توسط JEskandari در تاریخ 04-02-10 انجام شده است
reza76622201 (10-02-10), ripek (05-02-10), X Ray (04-02-10)
من با سیستم سوم بیشتر موافقم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
تو رده ارزون ddr3 از ایسوس m4a785td-v evo هست تا 2133 در اورکلاک ساپورت میکنه
کارت گرافیکم بهتره 5750 بگیری یا حتی 4770
مادربورد100تومنه و گرافیک 4770 115 تومنه[
آخرین ویرایش توسط moreb در تاریخ 04-02-10 انجام شده است
آیا شما اور می کنید
ripek (05-02-10)
لطفا آدرس فروشنده این مین به قیمت 100 تومن رو بهم بدین چون اگر این قیمت باشه واقعا ارزش خرید داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط moreb برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HoSsEiN.iR (04-02-10), ripek (05-02-10)
من حدودی گفتم حالا ممکنه 20تا بالا و پایین باشه
آدرس مجتمع ایران طبقه همکف عرشیا سیستم
تو این رنج ام اس ای 95 تونی هم داریم که ddr3 بخوره
این کارتهای گرافیکی به نظر من که مناسب بازی نیستند. اون مین اگه با این قیمت گیر بیاد که عالی یعنی همان قیمتی که الان NEWEgg داره اونو میدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط moreb برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط JEskandari در تاریخ 05-02-10 انجام شده است
HoSsEiN.iR (05-02-10), nima_hl (05-02-10), ripek (05-02-10)
کاربر افتخاری انجمن
خیر ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط moreb برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
King of the Arcade
Leader of Leaderboard
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط moreb برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
این مادربورد هنوز تو بازار ایران نیومده
شما چجوری قیمت می دی !!!!
کاربر افتخاری انجمن
ببخشید می شه لطفا قیمت هر کدوم از این قطعات رو بگید ؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط moreb برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
King of the Arcade
Leader of Leaderboard
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks