بنظر بنده صبر کن تا سری r9300 بیاد یدونه R9 390X or R9 395X2 ببند حالشو ببر !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سری 900 مگه چی شده؟
این هم شاید کمک کنه که مشکل خاصی انگار برنمیاد از حرفاشون :
https://forums.adobe.com/message/6785497
بنظر بنده صبر کن تا سری r9300 بیاد یدونه R9 390X or R9 395X2 ببند حالشو ببر !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوره مبارکه الرعد آیه ۱۱(امّا)خداوندسرنوشت هیچ قوم (و ملّتی) راتغییرنمیدهدمگرآنکه آنان آنچه رادرخودشان است تغییر دهند!
حتی اگر از یک آدمِ نابکار بپرسید که آیا ترجیح میدهدبا رذلی مثلِ خودش سروکار داشته باشد، یا با آدمی بزرگوار و خوش قلب، بدونِ تردید پاسخ خواهد داد :با آدمی بزرگوار و خوش قلب!
پیروزیِ فضیلت، در همین است! ابله | فئودور داستایوفسکی
تمام تاریخ معاصر ایران در این یک جمله شاملو خلاصه شده: «سخت است فهماندن چیزی به کسی که بابت نفهمیدنش پول میگیرد» به تعبیر دیگر وقتی شکم ها پر از حرام شد، گوش ها نمی شنود.
rezarafie (14-05-15), SajjadKhati (14-05-15)
|
آدوب از هسته کودا استفاده میکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maysamsina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
maysamsina (14-05-15)
دوست گرامی قبل از زدن پست دقت کنید . ایشون برای گیمینگ قصد تهیه سیستم ندارند . سیستمشون برای کارهای رندرینگ میباشد در ضمن نیاز نیست با فونت با اون سایز اقدام به نوشتن کنید . لطفا رعایت کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maysamsina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر
Nima061 (14-05-15)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از راهنماییتون
با توجه به تحقیقات و بنچ مارکایی که برای دوتا سی پی یو مدل 5960X و 5930Kتفاوت چندانی بین این دوتا ندیدم
و تنها تفاوت 5960X و 5930k توی تعدا هسته هاش هست که البته موضوع مهمیه و اختلاف قیمت 600 تومنی داره
اما من ترجیحم اینه که بار پردازشم رو روی کارت گرافیکم بندازم پس به نظرم 5930k هم می تونه ج کارمو بده و به جاش
کارت گرافیک بهتری می بندم
در مورد رم من هرچی گشتم رم 8گیگ DDR4 توی بازار پیدا نکردم و فک کنم باید دوتا 16 گیگ بندازم با باس 3000
در مورد مادربورد از گیگا بایت اصلا راضی نیستم. نظرم به ایسوس توی همین مدل هست .
در مورد کیس و پاور هم دارم تحقیق می کنم. تا الان cooler master به نظرم بهتر اومده
مانیتورم Asus 27 VX 279 می خوام بگیرم
آخرین ویرایش توسط rezarafie در تاریخ 14-05-15 انجام شده است
SajjadKhati (14-05-15)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maysamsina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد Quadro از همکارام تحقیق کردم همشون گفتن GTX بگیری باری کار
رندرینگ خیلی بهتر جواب میده
رفیق نمیشه دوتا Guadro 4200 اسلای کرد ؟؟؟؟ چرا از گیگا راضی نیستی ؟ ایسوس بنده دارم صداش خیلی ضعیفه ! البته شاید به موضع شما ربطی نداشته باشه شایدم ایسوس تو گرافیگ بهترباشه !!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rezarafie برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط maysamsina در تاریخ 14-05-15 انجام شده است
سوره مبارکه الرعد آیه ۱۱(امّا)خداوندسرنوشت هیچ قوم (و ملّتی) راتغییرنمیدهدمگرآنکه آنان آنچه رادرخودشان است تغییر دهند!
حتی اگر از یک آدمِ نابکار بپرسید که آیا ترجیح میدهدبا رذلی مثلِ خودش سروکار داشته باشد، یا با آدمی بزرگوار و خوش قلب، بدونِ تردید پاسخ خواهد داد :با آدمی بزرگوار و خوش قلب!
تمام تاریخ معاصر ایران در این یک جمله شاملو خلاصه شده: «سخت است فهماندن چیزی به کسی که بابت نفهمیدنش پول میگیرد» به تعبیر دیگر وقتی شکم ها پر از حرام شد، گوش ها نمی شنود.
rezarafie (14-05-15), SajjadKhati (14-05-15)
رفیق ببین ای بکارت میخوره !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rezarafie برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Benchmark Results: Photoshop CS6 - Can OpenGL And OpenCL Overhaul Your Photo Editing Experience?
https://www.pugetsystems.com/labs/ar...eleration-161/
http://robertoblake.com/blog/2014/01...computer-2014/
آخرین ویرایش توسط maysamsina در تاریخ 14-05-15 انجام شده است
|
من با توجه به هزینم خرید می کنم اگه بخوام دوتا Quadro 4200 بخرم فقط باید 8تومن پول کارت گرافیک بدم و با توجه به بقیه مشخصات سیستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maysamsina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برام 20 تومن درمیاد. من ترجیحم خرید بهینه ترین سیستم با بودجه تو دستمه
ضمن اینکه قرار نیست هرچی سخت افزار گنده تر و گرون تر باشه الزاما بهترین کارآیی رو به من بده
من قطعاتی که گفتم با مقایسه دقیقشون با بقیه قطعات هم ردشون انتخاب کردم و همینطور بودجه ای که دارم
ضمن اینکه چون کار من خیلی پردازشای بالایی توی زمان اجرا داره کسایی که از قطعات مشابه استفاده کردن و همکارمم بودن
پیشنهاد کردن که GTX توی این کار بسیار جواب بهتری میده
Hessam II (15-05-15), maysamsina (14-05-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks