پاسخ: مشاوره برای خرید سیستم تا 13 میلیون
سری 900 مگه چی شده؟
این هم شاید کمک کنه که مشکل خاصی انگار برنمیاد از حرفاشون :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بنظر بنده صبر کن تا سری r9300 بیاد یدونه R9 390X or R9 395X2 ببند حالشو ببر !:wink:
نقل قول:
بنظر بنده صبر کن تا سری r9300 بیاد یدونه R9 390X or R9 395X2 ببند حالشو ببر !:wink:
آدوب از هسته کودا استفاده میکنه
نقل قول:
دوست گرامی قبل از زدن پست دقت کنید . ایشون برای گیمینگ قصد تهیه سیستم ندارند . سیستمشون برای کارهای رندرینگ میباشد در ضمن نیاز نیست با فونت با اون سایز اقدام به نوشتن کنید . لطفا رعایت کنید .
با تشکر
نقل قول:
پیشنهاد من اینه (البته اینو بگم که سوکت 2011 ارزش خرید بسیار بسیار پایینی داره طوری که تفاوت 5960X با 4790K به 1.4 برابر هم نمیرسه (کمتر از 30 درصد تفاوت قدرت) اما هزینه ی بالغ بر 3.5 برابر اضافه تر داره) :
مادربرد : GIGABYTE X99-SOC Force
1.295 تومن
پردازنده : i7-5960X
3.6 تومن
رم : Gskill Ripjaws 32GB 4GBx8 3000Mhz DDR4
2.000 تومن
هارد : WD Black 2TB 64MB
449 تومن
اس اس دی : Samsung 850 EVO 500GB
865 تومن
گرافیک : 2 تا گرافیک GIGABYTE GTX 980 G1 Gaming WF3X OC 4GB GDDR5
5.098 تومن
پاور : GREEN GP1450B-OC+ Overclocking
955 تومن
کیس : Green X5 Fusion
349 تومن
خنک کننده : Thermalright Green Silver Arrow IB-E CPU Cooler
304 تومن
توضیحات اینکه :
جمع کل میشه 15 تومن
کیس رو هر چی که انتخاب میکنی حواست باشه تا گرافیک 40 سانتبرای 2 تا گرافیک حداقل رو و ارتفاع 20 سانت به بالا رو ساپورت کنه
از اونجایی که افترافکت (بقیه ی نرم افزارهای ادوب نه و cinema 4D رو نمیدونم) با پردازنده ی گرافیکی پردازش میشه (GPU Base) و از اونجایی که تفاوت قدرت 5960X و 4790K حدود 30 درصد هه ، اصلا ارزش خرید نداره هزینه روی سوکت 2011 (غیر از اینکه اصلا هزینه برات مهم نباشه) و به طبع اون چون رم های DDR4 و مادربردهای 2011 کمی گرونتر هم هستن و همینطور پاور با مصرف بیشتری استفاده میکنن ، در کل با 30 درصد بسنده کردن به قدرت پایین تر ، حداقل 3 تومن صرفه جویی میشه کما اینکه با اورکلاک کردن هم یه 5 تا 10 درصدی از اختلاف شون جبران میشه. و هم اینکه چون افترافکت (گفتم cinema 4d و بقیه ی نرم افزارها منظورم نیست) GPU Base هست ، پس اصلا این قدرت بیشتر 5960X هیچ تفاوتی تو افترافکت نداره و برعکس حرف اول رو گرافیک قدرتمندتر تو افترافکت میزنه
گرافیک بالاتر از 980 هم به شدت ارزش خرید نداره که با sli کردن دو گرافیک میتونی با هزینه ای حتی کمتر ، قدرت به مراتب بیشتر از سری تایتان بگیری
از اونجایی که افترافکت رم بسیار زیادی مصرف میکنه و رم DDR4 که باس بالای 2666 داشته باشه ، ماژولی بیشتر از 4 گیگ پیدا نکردم ، پس 32 گیگ بیشتر رم جا نمیشه تو کل اسلات هات اما اگه خاستی میتونی با کم کردن باس تا 2400 یا 2666 ، ماژول های 8 گیگ بگیری از برندهای دیگه که 64 گیگ برسونی رم هات رو و با خیال راحت تر کار کنی
پاور هم برای sli سه تا گرافیک به همراه اورکلاک در نظر گرفته شد که در آینده اگه به این تعداد گرافیک ارتقاء نمیدی یا اورکلاک نمیکنی ، حتما کمتر در نظر بگیر پاور رو
یه مانیتور IPS هم حتما بگیر
ممنون از راهنماییتون
با توجه به تحقیقات و بنچ مارکایی که برای دوتا سی پی یو مدل 5960X و 5930Kتفاوت چندانی بین این دوتا ندیدم
و تنها تفاوت 5960X و 5930k توی تعدا هسته هاش هست که البته موضوع مهمیه و اختلاف قیمت 600 تومنی داره
اما من ترجیحم اینه که بار پردازشم رو روی کارت گرافیکم بندازم پس به نظرم 5930k هم می تونه ج کارمو بده و به جاش
کارت گرافیک بهتری می بندم
در مورد رم من هرچی گشتم رم 8گیگ DDR4 توی بازار پیدا نکردم و فک کنم باید دوتا 16 گیگ بندازم با باس 3000
در مورد مادربورد از گیگا بایت اصلا راضی نیستم. نظرم به ایسوس توی همین مدل هست .
در مورد کیس و پاور هم دارم تحقیق می کنم. تا الان cooler master به نظرم بهتر اومده
مانیتورم Asus 27 VX 279 می خوام بگیرم
نقل قول:
رفیق حال اگه ممکنه یه خرده هزینه رو ببر بالا یا سی پیو رو بیا پایینتر دوتا Guadro 4200 اسلای کن اگه امکانش باشه !:1. (26):
در مورد Quadro از همکارام تحقیق کردم همشون گفتن GTX بگیری باری کار
رندرینگ خیلی بهتر جواب میده
نقل قول:
ممنون از راهنماییتون
با توجه به تحقیقات و بنچ مارکایی که برای دوتا سی پی یو مدل 5960X و 5930Kتفاوت چندانی ببین این دوتا ندیدم
و تنها تفاوت 5960X و 5930k توی تعدا هسته هاش هست که البته موضوع مهمیه و اختلاف قیمت 600 تومنی داره
اما من ترجیحم اینه که بار پردازشم رو روی کارت گرافیکم بندازم پس به نظرم 5930k هم می تونه ج کارمو بده و به جاش
در مورد رم من هرچی گشتم رم 8گیگ DDR4 توی بازار پیدا نکردم و فک کنم باید دوتا 16 گیگ بندازم با باس 3000
در مورد کیس و پاور هم دارم تحقیق می کنم. تا الان cooler master به نظرم بهتر اومده
رفیق نمیشه دوتا Guadro 4200 اسلای کرد ؟؟؟؟ چرا از گیگا راضی نیستی ؟ ایسوس بنده دارم صداش خیلی ضعیفه ! البته شاید به موضع شما ربطی نداشته باشه شایدم ایسوس تو گرافیگ بهترباشه !!
نقل قول:
ممنون از راهنماییتون
با توجه به تحقیقات و بنچ مارکایی که برای دوتا سی پی یو مدل 5960X و 5930Kتفاوت چندانی بین این دوتا ندیدم
رفیق ببین ای بکارت میخوره !
نقل قول:
در مورد Quadro از همکارام تحقیق کردم همشون گفتن GTX بگیری باری کار
رندرینگ خیلی بهتر جواب میده
نقل قول:
رفیق نمیشه دوتا Guadro 4200 اسلای کرد ؟؟؟؟ چرا از گیگا راضی نیستی ؟ ایسوس بنده دارم صداش خیلی ضعیفه ! البته شاید به موضع شما ربطی نداشته باشه شایدم ایسوس تو گرافیگ بهترباشه !!
من با توجه به هزینم خرید می کنم اگه بخوام دوتا Quadro 4200 بخرم فقط باید 8تومن پول کارت گرافیک بدم و با توجه به بقیه مشخصات سیستم
برام 20 تومن درمیاد. من ترجیحم خرید بهینه ترین سیستم با بودجه تو دستمه
ضمن اینکه قرار نیست هرچی سخت افزار گنده تر و گرون تر باشه الزاما بهترین کارآیی رو به من بده
من قطعاتی که گفتم با مقایسه دقیقشون با بقیه قطعات هم ردشون انتخاب کردم و همینطور بودجه ای که دارم
ضمن اینکه چون کار من خیلی پردازشای بالایی توی زمان اجرا داره کسایی که از قطعات مشابه استفاده کردن و همکارمم بودن
پیشنهاد کردن که GTX توی این کار بسیار جواب بهتری میده