پاسخ: مشاوره برای خرید سیستم تا 13 میلیون
نقل قول:
من با توجه به هزینم خرید می کنم اگه بخوام دوتا Quadro 4200 بخرم فقط باید 8تومن پول کارت گرافیک بدم و با توجه به بقیه مشخصات سیستم
برام 20 تومن درمیاد. من ترجیحم خرید بهینه ترین سیستم با بودجه تو دستمه
ضمن اینکه قرار نیست هرچی سخت افزار گنده تر و گرون تر باشه الزاما بهترین کارآیی رو به من بده
من قطعاتی که گفتم با مقایسه دقیقشون با بقیه قطعات هم ردشون انتخاب کردم و همینطور بودجه ای که دارم
ضمن اینکه چون کار من خیلی پردازشای بالایی توی زمان اجرا داره کسایی که از قطعات مشابه استفاده کردن و همکارمم بودن
پیشنهاد کردن که GTX توی این کار بسیار جواب بهتری میده
6 میلون میشه ن 8 میلیون ! سیپو روهم بکن i7-5820K
مگه پاور وهارد از خودت نیست ؟
نقل قول:
ممنون از راهنماییتون
با توجه به تحقیقات و بنچ مارکایی که برای دوتا سی پی یو مدل 5960X و 5930Kتفاوت چندانی بین این دوتا ندیدم
و تنها تفاوت 5960X و 5930k توی تعدا هسته هاش هست که البته موضوع مهمیه و اختلاف قیمت 600 تومنی داره
اما من ترجیحم اینه که بار پردازشم رو روی کارت گرافیکم بندازم پس به نظرم 5930k هم می تونه ج کارمو بده و به جاش
کارت گرافیک بهتری می بندم
در مورد رم من هرچی گشتم رم 8گیگ DDR4 توی بازار پیدا نکردم و فک کنم باید دوتا 16 گیگ بندازم با باس 3000
در مورد مادربورد از گیگا بایت اصلا راضی نیستم. نظرم به ایسوس توی همین مدل هست .
در مورد کیس و پاور هم دارم تحقیق می کنم. تا الان cooler master به نظرم بهتر اومده
مانیتورم Asus 27 VX 279 می خوام بگیرم
خاهش میشود
راهنمایی اساتیدها رو هم مد نظر داشته باش
با ضمیر تو صدام کن
خوب من که گفته بودم کلا سوکت 2011 ارزش خرید بسیار پایینی داره . اتفاقا 5960X خیلی خیلی بیشتر نسبت به 5930K ارزش خرید داره . اگه میخای 5930K بخری ، پیشنهادم اینه کلا بری سراغ سوکت 1150 که 4790K و 5930K اختلاف شون به 20 درصد هم نمیرسن اما بیشتر از 2 تومن تو هزینه راحت صرفه جویی میشه :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بازم گفته بودم که بیشتر Gpu Base هه کارات واسه همین 2 تا گرافیک sli گفته شد
منظورت تک ماژول 8 گیگ هه؟
درباره ی گیگابایت هم خود دانی ولی این قدر رو بگم که قدرت مادربرد به مدار تغذیه شه و بهترین ماسفت رو شرکت IOR میزنه و هیچ مادربردی هم غیر گیگابایت از این ماسفت ها استفاده نمیکنه (بقیه ی جزئیات و تفاوت هاش بماند)
در مورد کیس که با خودت و سلیقه ای هه ولی در مورد بررسی و اطلاعات بیشتر سری جدید پاور گرین میتونی اینجا بررسی شو ببینی که به شدت کیفیت بالا و شدیدا ارزش خرید بالایی داره :
در مورد مانیتور هم یکی از بهترین ها رو انتخاب کردی
نقل قول:
6 میلون میشه ن 8 میلیون ! سیپو روهم بکن i7-5820K
مگه پاور وهارد از خودت نیست ؟
نه دیگه من دارم یه سیستم کامل می خرم .
نقل قول:
نه دیگه من دارم یه سیستم کامل می خرم .
رفیق نظرت با 3 تا اسلای کردن Nvidia PNY Quardo K2200 4GB چی اه؟ که قیمتش میشه 5 میلیون ! بعدش این سایت رفتی رم و سیپو و کرافیگ . .. برای cs6 زده
نقل قول:
خاهش میشود
راهنمایی اساتیدها رو هم مد نظر داشته باش
با ضمیر تو صدام کن
خوب من که گفته بودم کلا سوکت 2011 ارزش خرید بسیار پایینی داره . اتفاقا 5960X خیلی خیلی بیشتر نسبت به 5930K ارزش خرید داره . اگه میخای 5930K بخری ، پیشنهادم اینه کلا بری سراغ سوکت 1150 که 4790K و 5930K اختلاف شون به 20 درصد هم نمیرسن اما بیشتر از 2 تومن تو هزینه راحت صرفه جویی میشه :
بازم گفته بودم که بیشتر Gpu Base هه کارات واسه همین 2 تا گرافیک sli گفته شد
منظورت تک ماژول 8 گیگ هه؟
درباره ی گیگابایت هم خود دانی ولی این قدر رو بگم که قدرت مادربرد به مدار تغذیه شه و بهترین ماسفت رو شرکت IOR میزنه و هیچ مادربردی هم غیر گیگابایت از این ماسفت ها استفاده نمیکنه (بقیه ی جزئیات و تفاوت هاش بماند)
در مورد کیس که با خودت و سلیقه ای هه ولی در مورد بررسی و اطلاعات بیشتر سری جدید پاور گرین میتونی اینجا بررسی شو ببینی که به شدت کیفیت بالا و شدیدا ارزش خرید بالایی داره :
در مورد مانیتور هم یکی از بهترین ها رو انتخاب کردی
با این مقایسه که شما گذاشتی به نظر شما این دوتا سی پی یو تفاوتشون 20% هست واقعا/؟؟؟
تو تعداد گره ، هسته، میزان رم مورد ساپورتشون کش داخلیشون و و و کلی با هم فرق دارن
. تو قیمتم قشنگ سه برابره. خب همون 5930k برام به صرفه تره ک
نقل قول:
رفیق نظرت با 3 تا اسلای کردن Nvidia PNY Quardo K2200 4GB چی اه؟ که قیمتش میشه 5 میلیون ! بعدش این سایت رفتی رم و سیپو و کرافیگ . .. برای cs6 زده
ببینید شما بیشتر تو فضای گیمینگ نظر میدی فک می کنم
مهم اینه که من بتونم با نرم افزارم از این سه تا کارت گرافیک استفاده کنم
توی فضای رندرینگ ممکنه خیلی متفاوت باشه همه جیز با فضای گیم
شما تو کار رندرینگ تست کردی این چیزایی که میگید رو؟؟؟
نقل قول:
ببینید شما بیشتر تو فضای گیمینگ نظر میدی فک می کنم
مهم اینه که من بتونم با نرم افزارم از این سه تا کارت گرافیک استفاده کنم
توی فضای رندرینگ ممکنه خیلی متفاوت باشه همه جیز با فضای گیم
شما تو کار رندرینگ تست کردی این چیزایی که میگید رو؟؟؟
این گرافیگا اصلا برای گیم نیست ! ن تست نکردم ! ولی بجز بنده ام کسی دیکه هم تست نکرده !
نقل قول:
این گرافیگا اصلا برای گیم نیست ! ن تست نکردم ! ولی بجز بنده ام کسی دیکه هم تست نکرده !
به هر حال از راهنمایی همه ممنونم. از اطلاعاتتون استفاده می کنم تا در نهایت یه انتخاب عالی داشته باشم
نقل قول:
با این مقایسه که شما گذاشتی به نظر شما این دوتا سی پی یو تفاوتشون 20% هست واقعا/؟؟؟
تو تعداد گره ، هسته، میزان رم مورد ساپورتشون کش داخلیشون و و و کلی با هم فرق دارن
. تو قیمتم قشنگ سه برابره. خب همون 5930k برام به صرفه تره ک
پسمارک شونو نگاه نکردی؟
5930K پسمارک 13637 و 4790K پسمارک 11244 داشت که تقسیم شون کنی تخت میشه 1.21 برابر ینی 21 درصد 5930K از 4790K قویتره
ضمن اینکه 2 برابر شدن قدرت یه قطعه (نه کل سیستم) ربطی به 2 برابر شدن بخشی ازش نداره و حتی اگه 2 برابر بشه جزئیات هم ، قدرت 2 برابر نمیشه به دلایل مفصل
تو پردازنده هم همینطوره دیگه . اگه پردازنده ی G3220 رو در مقابل i3 4150 مثلا بزاری میبینی هزینه تقریبا 2 برابر میشه ، فرکانس 0.5 گیگ بالاتر میره ، ساپورت فرکانس رم و دستورالعمل های cpu و حتی تعداد 2 نخ بیشتر ساپورت میشه اما کل کارایی که هزینه 2 برابر میشه و قدرت cpu هم به تبع اون 2 برابر انتظار میره ، اما در واقع 1.6 برابر قدرتش زیادتر میشه نه 2 برابر . کلا پردازنده هر چی گرونتر بشه ، ارزش خریدش افت میکنه
خوب منم همینو میگم دیگه . قیمت شون 3 برابره ، افزایش قدرت شون 20 درصده (البته 20 درصد افزایش قدرت هم خیلی هه و قابل حس کردنه اما تفاوت بین شون فقط به اندازه ی یه G3220 بیشتره) حداقل 5960X رو بگیر که ارزش خرید بیشتری نسبت به 5930K داشته باشه
بازم خودت هر جور میدونی
نقل قول:
سلام به همه دوستان عزیز
من کارم موشن گرافیکه و از نرم افزارای افتر افکت و سینما 4دی استفاده می کنم
قصد دارم سیستمی بخرم و بودجه ای که در نظر دارم حدود 13 میلیونه
طبق تحقیقاتی که کردم این سیستم زیر رو مناسب دیدم
لطفا شما هم نظرتونو رو در مورد سیستم پیشنهادی خودتون بهم بدید و همینطور
اشکالاتی که به سیستم مورد نظر خودم وارده
Cpu : corei7 5930K
MB: Asus X99-pro
980 VGA :Asus Geforce GTX
RAM : Gskill DDR4 Blue 3000 16 G
Case : Cooler Master
HDD: SSD 256g
Monitor : Asus 27 VX279
لطفا نظرتون رو در مورد استفاده همزمان از دو کارت GTX 980 یا یه کارت گرافیک Guadro 4200 بفرمایید.کارآیی کدومشون بهتره . ممنون
سلام
در مورد کاربری شما قبلا چندین مرتبه در فروم بحث داشتیم
برای کارهای انیمیشن بهترین گزینه رندر فارم است
شما با حدود 2-3 میلیون میتوانید یک سیستم قوی بر پایه پلتفرم 1150 تهیه کنید
که با یک حساب سر انگشتی میشه با بودجه مورد نظر شما 4-5 تا سیستم خوب تهیه کرد
با اتصال این سیستمها به یک شبکه محلی شما میتوانید سرعت رندر چندین برابر نسبت به خرید یک سیستم داشته باشید
برای انجام کارهای حرفه ای نیاز به راه کارهای حرفه ای دارید