برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saleh8 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi1995 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rezasam1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من از خود فروشنده راهنمایی خواستم .. پولم به گرفیک 7790 و 650 ti boost نرسید . .گفتم تا 400 500 گرافیک خوب چی هست و فروشنده این رو معرفی کرد .. البته جنس خودشم نبود که بخواد تعریف کنه رفت از یه جا دیگه تهیه کرد ..و کلی تعریف کرد ..
تا الان که تمام بازیها روش اجرا شده بدون کوچیکترین لگی ...حداقلش باید از گرافیک 630 بهتر باشه دیگه ... 2 تا هم فن داره روش .. ظاهرش که خیلی قول به نظر میاد و تو بازیام کم نیورده ..
مثلا spelenter cell black list رو با بالاترین گرافیک ultra بازی میکنم بدون کوچکترین لگی..و همینطور بازیا دیگه .. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید قرار بود تا 1500 سیستم جم کنم که جو گرفت 3 تومن سیستم خریدم :|

Bookmarks