نمی دونم! اینجا که نوشته 4 تا Core و 8 تا Thread:نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Printable View
نمی دونم! اینجا که نوشته 4 تا Core و 8 تا Thread:نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ویرایشنقل قول:
No of Cores: 4 (2 logical cores per physical)
این دقیقا" خاطرم نیست اما فکر کنم مربوط به یه تکنولوژی در هسته های پردازنده هست
خود پردازنده 8 هسته ای هست
بله! چندان تعریفی نیست!(شما مگه بین 7790 و GTX 650 Ti Boost نمونده بودی؟! پس چرا 7770 برداشتی؟!)نقل قول:
نه 7770 قوی تر از Gt 630 هست ولی خب صرفا اجرا کردن که ملاک نیست! باید ببینی دوستت رزولوشن مانیتورش چنده و بازیارو روی چه تنظیمات گرافیکیی اجرا میکنه.
دوست عزیز اصلا به عدد توجه نکن بلا سرم اومده که می گم:wink::wink::wink:
نقل قول:نقل قول:
نقل قول:
من از خود فروشنده راهنمایی خواستم .. پولم به گرفیک 7790 و 650 ti boost نرسید . .گفتم تا 400 500 گرافیک خوب چی هست و فروشنده این رو معرفی کرد .. البته جنس خودشم نبود که بخواد تعریف کنه رفت از یه جا دیگه تهیه کرد ..و کلی تعریف کرد ..
تا الان که تمام بازیها روش اجرا شده بدون کوچیکترین لگی ...حداقلش باید از گرافیک 630 بهتر باشه دیگه ... 2 تا هم فن داره روش .. ظاهرش که خیلی قول به نظر میاد و تو بازیام کم نیورده ..
مثلا spelenter cell black list رو با بالاترین گرافیک ultra بازی میکنم بدون کوچکترین لگی..و همینطور بازیا دیگه .. :1. (27): قرار بود تا 1500 سیستم جم کنم که جو گرفت 3 تومن سیستم خریدم :|
Splinter Cell Blacklist زیاد گرافیکی نیست(من خودم روی نهایت تنظیمات گرافیکی ازش بالای 100FPS می گیرم!)نقل قول:
بازی هایی مثل Crysis 3 و Tomb Raider و Far Cry 3 و Battlefield 4 رو امتحان کن.:wink:
با عرض سلام دوست گرامی اگه هنوز خرید نکردی بگو یه مشخصات خوب با قیمت مناسب بهت پیشنهاد کنم
نقل قول:نقل قول:
ارسالی توسط king_of_shadows برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Battlefield 4 ریختم با آخرین گرافیک بازی میکنم مشکلی نداره به نظرم گرافیکم خوبه ...
فقط یه مشکل جدی ... ویندوز 8.1 ریختم بعد تقریبا 1 ماه داره مشکل پیدا میکرد .. و هی صفحه ابی رنگ memory dump میومد ... دیگه کم کم تمام برنامه ها از کار افتاد و حتی مای کامپیوتر باز میکنم ارور میده .. دیگه مجبور شدم ویندوز عوض کنم .. و وقتی باز ویندوز 8 64 بیت ریختم بعد از یک روز اینجوری شد ..
یکی بهم گفت ویندوز 7 32 بیت بریز مشکلت حل میشه ..
الان ویندوز 7 (32 بیت ) ریختم مشکلی ندارم ... ولی فقط جلو رمم نوشته RAM : 8.00 GB (2.92 USABLE میگن تو 32 بیت فقط 3 گیگ رم میشناسه .. الان یعنی تو بازیا فقط 3 گیگ میشناسه ؟؟؟؟ یا برا استفاده ویندوزه ؟
یعنی من باید دیگه همیشه 32 بیت بریزم ؟؟ میگن 64 بیت سرعتش بیشتر هست که :(((( چیکار کنم ؟
دوست عزیز شما 7 64BIT نصب کن اگه بازم مشکل صفحه ابی رو داشتی باید رم هاتو عوض کنی
ویندوز 7 64 بیت هم ریختم مشکل پیدا کرد دیگه ..الان 32 بیت ریختم تا الان که مشکلی نداشته .. فقط تو بازی ها تا همین 3 گیگ استفاده میکنه یا تا 8 استفاده میکنه ؟نقل قول:
ارسالی توسط king_of_shadows برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]