پاسخ: مشاوره برای خرید سیستم بازی تا 1500
cpu: 4130
board: h81 asus
vga: 7790 sapphire
hdd: 1 tra seagate
ram: 2*4 kingston
power: 500 enermax or green
یکم از بودجه شما بیشتر شد. ولی بسیار سیستم خوبی هست و پشیمون نمیشید. دنبال قطعات قدیمی، کارکرده، از رده افتاده، 1366، 1156، سی پی یوی amd و... اصلا نرید.
سی پی یوهای amd قیمتهای بالایی دارند در ایران. در عوض اینتل قیمتش با قیمت جهانی تقریبا مساوی هست در ایران.
اصلا در خرید این سیستمی که گفتم شک نکنید.
نقل قول:
یکم از بودجه شما بیشتر شد. ولی بسیار سیستم خوبی هست و پشیمون نمیشید. دنبال قطعات قدیمی، کارکرده، از رده افتاده، 1366، 1156، سی پی یوی amd و... اصلا نرید.
سی پی یوهای amd قیمتهای بالایی دارند در ایران. در عوض اینتل قیمتش با قیمت جهانی تقریبا مساوی هست در ایران.
نقل قول:
طبیعیه! شما توی بازار هم که بری هر کدوم از فروشنده ها بهت یه چیز میگن! چون هر کسی نظر خودشو داره و برای نظرشم دلایلی داره شما باید خودت انتخاب کنی که به حرف کی گوش کنی!(البته این مورد درباره ی فروشنده ها زیاد صادق نیست! چون اکثرا دنبال سود خودشون هستن و از جنسی که براشون سود بیشتری داشته باشه تعریف می کنن! پس نباید به حرفاشون توجه کنین! خود من موقعی که می خواستم سیستم برای گیمینگ جمع کنم یه فروشنده بهم گیر داده بود که کارت گرافیک Quadro بردار که خیلی بهتر از Geforce هستو فلان... در صورتی که Geforce برای گیمینگ طراحی شده و Quadro برای Designing و این جور چیزا.حالا بیا و به فروشنده ثابت کن که Quadro مناسب گیم نیست!
سلام... درگیر امتحان دانشگاه بودم و اصلا وقت نکردم بیام و سیستم رو تازه میخوام بگیرم ... مرسی از همتون بابت کمک ..
پس سیستم نهایی من این شد (با تغیرات جزئی خودم):
MOTHERBOARD : ASUS H81-PLUS
VGA : SAPPHIRE 7790
HDD : 2TB SEAGATE BARRACUDA
RAM : 2*4 KINGSTON
فقط در مورد CPU و گرافیک جدیدترین بازی ها روش اجرا میشه؟ اخه انتخاب خودم AMD هشت هسته ای بود و این 2 هسته ای هست ... فرقی ندان زیاد تو بازی؟
به تظرتون این سیستم نمیتونه قوی تر و بهتر و جدیدتر باشه ؟؟؟ نمیدونم ولی دلم خیلی با این سیستمه :
MOTHERBOARD : MSI - 970A-G43
CPU : AM3 - FX-8320 - 3.5GHz - X8
VGA :ASUS GTX 650 Ti Boost 2Gig GDDR5
RAM :2*4 KINGSTON
نقل قول:
سلام... درگیر امتحان دانشگاه بودم و اصلا وقت نکردم بیام و سیستم رو تازه میخوام بگیرم ... مرسی از همتون بابت کمک ..
پس سیستم نهایی من این شد (با تغیرات جزئی خودم):
MOTHERBOARD : ASUS H81-PLUS
VGA : SAPPHIRE 7790
RAM : 2*4 KINGSTON
فقط در مورد CPU و گرافیک جدیدترین بازی ها روش اجرا میشه؟ اخه انتخاب خودم AMD هشت هسته ای بود و این 2 هسته ای هست ... فرقی ندان زیاد تو بازی؟
به تظرتون این سیستم نمیتونه قوی تر و بهتر و جدیدتر باشه ؟؟؟ نمیدونم ولی دلم خیلی با این سیستمه :
MOTHERBOARD : MSI - 970A-G43
CPU : AM3 - FX-8320 - 3.5GHz - X8
VGA :ASUS GTX 650 Ti Boost 2Gig GDDR5
RAM :2*4 KINGSTON
اجازه بدین اول یه نکته ای رو در مورد پردازنده متذکر بشم(به به! چه کتابی حرف زدم!:lol:):
این پردازنده ی AMD که شما مد نظر دارین 4تا Core داره و 8تا Thread و پردازنده ی i3 که من معرفی کردم 2تا Core داره و 4تا Thread. پس اگه AMD رو 8 هسته ای به حساب میارین i3 رو باید 4 هسته ای به حساب بیارین(یا اگه i3 رو 2 هسته ای به حساب میارین AMD رو باید 4 هسته ای به حساب بیارین)
در مورد قدرت i3 4130 برای اجرای بازی ها نگران نباشین اصلا کم نمیاره. ولی اگه خیلی اصرار دارین که پردازنده ی قوی تر بردارین می تونین به جای خرید FX 8320 با قیمت 530 تومان یه پردازنده ی i5 4430 بخرین با قیمت 560 تومان.(درسته که 30 تومان گرون تره و کمی ضعیف تر ولی پردازنده ی روزه و به این زودیا از رده خارج نمیشه)
در مورد گرافیک باید بگم که GTX 650 Ti Boost و 7790 خیلی به هم نزدیک هستن و تفاوت زیادی توی پرفرمنس ندارن(GTX 650 Ti Boost یه کم قوی تره)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
اجازه بدین اول یه نکته ای رو در مورد پردازنده متذکر بشم(به به! چه کتابی حرف زدم!:lol:):
این پردازنده ی AMD که شما مد نظر دارین 4تا Core داره و 8تا Thread و پردازنده ی i3 که من معرفی کردم 2تا Core داره و 4تا Thread. پس اگه AMD رو 8 هسته ای به حساب میارین i3 رو باید 4 هسته ای به حساب بیارین(یا اگه i3 رو 2 هسته ای به حساب میارین AMD رو باید 4 هسته ای به حساب بیارین)
در مورد قدرت i3 4130 برای اجرای بازی ها نگران نباشین اصلا کم نمیاره. ولی اگه خیلی اصرار دارین که پردازنده ی قوی تر بردارین می تونین به جای خرید FX 8320 با قیمت 530 تومان یه پردازنده ی i5 4430 بخرین با قیمت 560 تومان.(درسته که 30 تومان گرون تره و کمی ضعیف تر ولی پردازنده ی روزه و به این زودیا از رده خارج نمیشه)
در مورد گرافیک باید بگم که GTX 650 Ti Boost و 7790 خیلی به هم نزدیک هستن و تفاوت زیادی توی پرفرمنس ندارن(GTX 650 Ti Boost یه کم قوی تره)
نقل قول:
سلام بلاخره سیستم رو خریدم:1. (5): ولی سیستم دومی شد:love: ..آخر تصمیم بر این شد که AMD بگیرم .. با اینکه به سختی گیر اووردم
سیستم رو ببینید و نظرتون رو بگین :Love-ssa~! (1):
MOTHERBOARD : ASUS M5971 قیمت 385
CPU : AMD FX8320 قیمت : 575
RAM : CROSFIRE 8 DUAL (2*4) =8 شانه بلند قیمت : 290
VGA = ASUAS HD 7770 2GIG DDR5 قیمت : 455
CASE GREEN PARS = قیمت 85 تومان
POWER : 530 GREEN قیمت = 185
HDD SEAGAIT 2TB BARACUDA قیمت : 270
DVD WRITER LITON 24X قیمت = 55
MOUSE & KEYBORD MICROSOFT WIRELESS = قیمت 100 تومان
MONITOR 20 INCH SAMSUNG LED قیمت : 405 تومان
قیمت کل : 2/800/000 تومان
مادر بورد دارای چیپ ست AMD CHIPSET 9 هست که با سی پی یو همخوانی داره ... نظرتون ؟ گرافیک چطوره ؟ :love:
اول نظر در باره سیستم یدین بعد
فقط یه سوال مهم : برای گرفتن هارد به طرف گفتم حتما SATA-3 باشه ... گفت همشون SATA3 هست .. ازکجا بفهمم SATA3 هست ؟ رو خود هارد فقط خورده ساتا
تو گيم هاي جديد مثل بتمن كارتتون كمي به اصطلاح لگ ميزنه
نه به اون CPUی بیش از حد قوی که برداشتی نه به اون کارت گرافیک ضعیف که برداشتی!
نقل قول:
البته مهدی جان 8320 هشت هسته ای هست AMD FX هسته مجازی نداره این حرف شما در مورد Core i7 صدق میکنه که 4 هسته و 8 ترید داره
تعادل خوبه عزیزم تعادل یکم از اون پول مبارک سی پی یو بنداز رو کارت گرافیک:lol:
نقل قول:
تو گيم هاي جديد مثل بتمن كارتتون كمي به اصطلاح لگ ميزنه
نقل قول:
تعادل خوبه عزیزم تعادل یکم از اون پول مبارک سی پی یو بنداز رو کارت گرافیک:lol:
نقل قول:
البته مهدی جان 8320 هشت هسته ای هست AMD FX هسته مجازی نداره این حرف شما در مورد Core i7 صدق میکنه که 4 هسته و 8 ترید داره
نقل قول:
نه به اون CPUی بیش از حد قوی که برداشتی نه به اون کارت گرافیک ضعیف که برداشتی!
الان یعنی گرافیک من ضعیفه :( ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستم گرفیک msi 630 داره الان تمام بازی هارو بازی میکنه .!!!!!!!!!!! یعنی asus 7770hd 2gig از 630 msi ضعیف تره ؟
نقل قول:
الان یعنی گرافیک من ضعیفه :( ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستم گرفیک msi 630 داره الان تمام بازی هارو بازی میکنه .!!!!!!!!!!! یعنی asus 7770hd 2gig از 630 msi ضعیف تره ؟
آره ديگه اينجا صحبت مانيتور ورزوليشن ميادوسط:yes: