راهنمایی کنید دیگه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید کسی نیست ؟
کاربر شهرسختافزار
راهنمایی کنید دیگه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید کسی نیست ؟
سیستم پیشنهادی من تا اینجای کار(اگه به جز بازی استفاده ی خاص دیگه ای هم داشتین پیشنهادو عوض می کنم):
Mainboard: GIGABYTE H81M S2PV قیمت حدودی:230
CPU: Core i3 4130 قیمت حدودی:350
RAM:Kingston HyperX 1600MHz 4Gig DDR3 *2 قیمت حدودی:دونه ای 125 که دو تاش میشه 250
VGA:ASUS GTX 650 Ti Boost 2Gig GDDR5 قیمت حدودی:630
PSU:Green GP480A قیمت حدودی:170
HDD:Wstern Digital Blue 1TB 7200RPM 64 MB SATA3 / Seagate Barracuda 1TB 7200RPM 64MB SATA3 قیمت حدودی جفتشون:190
ODD:ASUS 24X DVD-RW قیمت حدودی:60
یه کیس 100 تومانی هم خودتون انتخاب کنین
جمع:1,920,000
فکر کنم حدود 400 تومان هم پول یه مانیتور 19 اینچی بشه.
اگه می خواین کمتر خرج کنین باید به جای 8گیگ رم از 4گیگ رم استفاده کنین یا به جای GTX 650 Ti Boost از کارت GTX 650 استفاده کنین (که من اصلا توصیه نمی کنم!)
هنوز مثه قدیما بدون خط کشی موندی
هنوز مثه خاطرات خوبه بچه گیمونی
هنوز کلی ترس تو دلته ازپیر شدن
همه بزرگ میشن ولی تو بچه می مونی
کاربر شهرسختافزار
ممنون خیلی خوبه .بیشتر برا بازی می خوام با اینترنت دیگه ..قطعاتی که فرمودین همه جدید هستن ؟ . فقط مانیتور هم بگین چی بگیرم .. هرچی میبینم تو سایت ها رزولوشن 768 × 1366 پیکسل هست .. برا بازی که مناسب نیست نه ؟ مانیتور چی بگیرم بهتره ؟مانیتور فول اچ دی بگیرم ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi1995 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یکی بهم این سیستم رو پیشنهاد کرده : خودش برا یکی گرفته چند وقت پیش حدود 1900
cpu : AM3 - FX-8320 - 3.5GHz - X8 هشت هسته ای 530 تومان
RAM : CORSAIR - 8GB - 1600
motherbord : msi
VGA : 4GB GDDR5
lمدل مادر بوردو وی چی ای یادش نبود اونارم میپرسم
خوبه این سیستم یا نه ؟
نمیشه همین سیستم شما رو با cpu هشت هسته ای این بردارم ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط arinboy در تاریخ 13-12-13 انجام شده است
پردازنده و مادربرد که از آخرین نسل هستن. کارت گرافیک هم یه نسل قدیمی تر از جدیدترین نسل کارت های Nvidia هست (کارت ها سری 700 انویدیا گرونن.ضعیف ترینشون که GTX 760 میشه حدود 1 تومانه).رم هم که DDR3 هست دیگه.بقیه ی قطعات هم جدید هستن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arinboy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه داداش! مانیتور FullHD بگیری باید حداقل 1 تومان هم پول کارت گرافیک بدی که بکشه بازیارو روی اون رزولوشن اجرا کنه.(خود مانیتور های FullHd هم فکر کنم از 22 اینچ شروع میشن به بالا و قیمتشونم بیشتر از این 400 تومانی که گفتم میشه) یه مانیتور 19 یا 20 اینچی که رزولوشنش 900*1600 باشه برای این سیستم ایده عال هست(تازه اینم در صورتیه که از GTX 650 Ti Boost استفاده کنین.اگه بخواین از کارت ضعیف تری استفاده کنین باید برین سراغ همون رزولوشن 768*1366)
آخرین ویرایش توسط mahdi1995 در تاریخ 13-12-13 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi1995 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یکی بهم این سیستم رو پیشنهاد کرده : خودش برا یکی گرفته چند وقت پیش حدود 1900
cpu : AM3 - FX-8320 - 3.5GHz - X8 هشت هسته ای 530 تومان
RAM : CORSAIR - 8GB - 1600
motherbord : msi
VGA : msi N640-4GD3
خوبه این سیستم یا نه ؟
نمیشه همین سیستم شما رو با cpu هشت هسته ای این بردارم ؟
?
این سیستم دو تا مشکل داره:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arinboy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1.کارت گرافیکش ضعیفه زیاد برای بازی کردن جالب نیست.
2.رمش Dual Channel نیست ( یعنی شما اگه می خواین سیستمتون 8گیگ رم داشته باشه بهتره به جای یه رم 8گیگ از دوتا رم 4گیگ استفاده کنین)
اگه بخواین می تونین ولی خرجتون بالا میره خب (در ضمن توجه داشته باشین که این پردازنده 4 تا Physical Core داره ها نه هشت تا.یعنی 4 هسته ایه ولی شبیه به 8 هسته ای عمل می کنه مثل پردازنده ی خودم که مشخصاتش تو امضام هست)
ولی در کل پردازنده ی خیلی خوبی هست.اگه قیمتش براتون مساله ای نیست برش دارین. اینم یه بنچمارک برای مقایسه:
http://www.cpubenchmark.net/cpu.php?...320+Eight-Core
آخرین ویرایش توسط mahdi1995 در تاریخ 13-12-13 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
این سی پی یو 8 هسته ای رو مادر بردی گه گفتین میشینه ؟؟مشکل نداره با مادر بردو گرافیکی که فرمودین ؟
پس سیستم من شد این دیگه آره ؟
cpu : AM3 - FX-8320 - 3.5GHz - X8
Mainboard: GIGABYTE H81M S2PV
RAM:Kingston HyperX 1600MHz 4Gig DDR3 *2
VGA:ASUS GTX 650 Ti Boost 2Gig GDDR5
PSU:Green GP480A
مانیتور ال ای دی LG بهتره یا سامسونگ ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks