سلام، دوستان با بودجه ۱۰۰ تومن واسه بستن سیستم چی پیشنهاد میدید؟ کاربری فقط گیمینگ. میخام تاجایی ممکنه بازیهارو روون و رزولشن بالا اجرا کنه( ۱۰۸۰). ممنون میشم پیشنهاد بدید.(مانیتور و موس و کیبورد دارم)
اینم بگم اهل بازیهای شوتر نیستم
کاربر شهرسختافزار
سلام، دوستان با بودجه ۱۰۰ تومن واسه بستن سیستم چی پیشنهاد میدید؟ کاربری فقط گیمینگ. میخام تاجایی ممکنه بازیهارو روون و رزولشن بالا اجرا کنه( ۱۰۸۰). ممنون میشم پیشنهاد بدید.(مانیتور و موس و کیبورد دارم)
اینم بگم اهل بازیهای شوتر نیستم
آخرین ویرایش توسط Emotion2 در تاریخ 30-09-25 انجام شده است
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام
پیشنهاد اول : PS5 + laptop
الان با این قمیت دلار واقعا کیس بستن دردسر میشه ! سیستم i5 با گرافیک استوک 3060ti و رم ddr5 و مادربرد خوب برات در میاد 100 میلیون
شما 60 بده یک ps5 دو دسته بخر
40 باقی مونده اگر واقعا کیفیت مانیتورت خوبه ، یک لپتاپ i3 نسل 13 بخر برای کارهای روزانه و درس و دانشگاه و کار
الان با 2-3 میلیون برات کل هارد رو بازی میریزه میتونی بازی کنی - اکانت اشتراکی و غیر اشتراکی هم دارند ، آفلاین هم دارند که فقط بازی رو انجام بدی
آخرین ویرایش توسط rbm در تاریخ 30-09-25 انجام شده است
CPU: core i3 12100f
2666 Ram: 2*8 DDR4
Motherboard: Gigabyte H610 S2 H
VGA : RTX 2060 Super 8GB
HDD + SSD + NVme2
Power:600 Green
کاربر شهرسختافزار
ممنون از پیشنهادت ولی خودم ایکس باکس سری ایکس دارم، یه هفتس ۲۰ تومن زیر قیمت گذاشتم کسی نمیخره :)) و بیشتر یخاطر دوتا ۲ و wow و بازیهایی که روی ایکس باکس نمیشه بازی کرد دارم سیستم میخرم.
کاربر شهرسختافزار
برای این بازی ها که گفتی شما نیازی به 100 میلیون هزینه نداری !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emotion2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
روی پردازنده i5 متوسط و 16 گیگ رم اجرا میشن !
سیستم پیشنهادی
پردازنده i5 13400f****** قیمت : 15 میلیون
مادربرد ایسوس مدل PRIME H610M-K DDR5 *****قیمت 10 میلیون
رم دسکتاپ DDR5 دو کاناله 5200 مگاهرتز CL40 کورسیر مدل VENGEANCE ظرفیت 16 گیگابایت****** قیمت 7 میلیون
گرافیک rtx 3060 ti استوک ***** قیمت 30 میلیون
کیس کامپیوتر گیمینگ فاطر مدل FG-523X ****** قیمت 3 میلیون
منبع تغذیه کامپیوتر گرین مدل GP600A-ECO Rev3.1 ***** قیمت 5.5 میلیون
اس اس دی اینترنال وسترن دیجیتال مدل WD Blue SN580 NVMe ظرفیت یک ترابایت ****** قیمت 6.2 میلیون
سیستم خنک کننده بادی دیپ کول مدل AG500 BK ARGB ****** قیمت 4 میلیون
جمعا : 80 میلیون !
قیمت ها از دیجی کالا گرون فروش هستن
این سیستم غیر از dota2 و WOW تضمینی تمام بازی های منتشر شده تا الان رو هم با تنظیمات High و فعال کردن DLSS برات جواب میده
بگردی همین قطعات قیمت مناسب تر پیدا میشه
CPU: core i3 12100f
2666 Ram: 2*8 DDR4
Motherboard: Gigabyte H610 S2 H
VGA : RTX 2060 Super 8GB
HDD + SSD + NVme2
Power:600 Green
کاربر شهرسختافزار
ممنون از نظرت، نه کلا دنبال ی سیستم قوی هستم. این بازیهایی گفتم با قطعات پایین تری هم میشه اجرا کزد، در جواب دوستمون ک گفت پی اس ۵ بخرگفتم چرا میخام سیستم بخرم. حالا ۱۱۰ تومن تا ۱۲۰ تومنم بشه اوکیه. فقط قصدم ی سیستمیه حداقل تا ۵ سال اینده بازیهای جدیدو ساپورت کنه رو رزولشن ۱۰۸۰
الان با توجه به قیمت دلار که حباب داره و الکی بالا رفته اگه هرکسی سیستم بخره بزرگترین اشتباه رو کرده. باید همه صبر کنن تا قیمت دلار به 80 تا 90 هزار تومن کاهش پیدا کنه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emotion2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان با 100 میلیون می تونی سیستم 50 میلیونی بخری که بزرگترین اشتباهه. پولی که داری ذخیره کن تا دلار به اندازه کافی پایین بیاد
|
|
کاربر شهرسختافزار
داداش تو این کشور کی دلار اومده پایین ؟ نهایتش از ۱۱۵ تومن بشه ۱۱۰ تومن که تاثیری روی قیمت فروشنده نداره. اتفاقا گرون تر میشه... چون قراره ی ماه دگ ی وام بگیرم و ۱۲۰ تومنشو واسه سیستم اختصاص بدم. از الان دارم تو رنج ۱۰۰ تومن تحقیق میکنم که تا ماه اینده اگه به ۱۲۰ رسید بتونم بخرم🤷
در این پست جواب شما رو دادم:
https://www.shahrsakhtafzar.com/foru...28/#post448184
البته اینا حالت راهنمایی و دلسوزی داره پولت هدر نره دلت خواست برو همینجوری پول رو بده یک عده مفت خور بازاری بخورن این دیگه به خودت مربوطه. من وظیفه می دونم بهت بگم
ضمنا از خرید پردازنده های نسل 13 و 14 اینتل حتی نو با پچ جدید جدا خودداری کن.
بهترین کار خرید پردازنده های AMD هست که مطمئن هستن یا سری 200 اینتل که اونم خیلی گرون شده و قیمت مادربردهاش هم نجومی شده
پول نقدم که نداری باید حالا حالا ها صبر کنی ببینی بانک بهت وام میدهیا نه اونم روی هواست
آخرین ویرایش توسط Speed Racer در تاریخ 20-10-25 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks