ممنون از پیشنهادت ولی خودم ایکس باکس سری ایکس دارم، یه هفتس ۲۰ تومن زیر قیمت گذاشتم کسی نمیخره :)) و بیشتر یخاطر دوتا ۲ و wow و بازیهایی که روی ایکس باکس نمیشه بازی کرد دارم سیستم میخرم.
کاربر شهرسختافزار
ممنون از پیشنهادت ولی خودم ایکس باکس سری ایکس دارم، یه هفتس ۲۰ تومن زیر قیمت گذاشتم کسی نمیخره :)) و بیشتر یخاطر دوتا ۲ و wow و بازیهایی که روی ایکس باکس نمیشه بازی کرد دارم سیستم میخرم.
کاربر شهرسختافزار
برای این بازی ها که گفتی شما نیازی به 100 میلیون هزینه نداری !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emotion2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
روی پردازنده i5 متوسط و 16 گیگ رم اجرا میشن !
سیستم پیشنهادی
پردازنده i5 13400f****** قیمت : 15 میلیون
مادربرد ایسوس مدل PRIME H610M-K DDR5 *****قیمت 10 میلیون
رم دسکتاپ DDR5 دو کاناله 5200 مگاهرتز CL40 کورسیر مدل VENGEANCE ظرفیت 16 گیگابایت****** قیمت 7 میلیون
گرافیک rtx 3060 ti استوک ***** قیمت 30 میلیون
کیس کامپیوتر گیمینگ فاطر مدل FG-523X ****** قیمت 3 میلیون
منبع تغذیه کامپیوتر گرین مدل GP600A-ECO Rev3.1 ***** قیمت 5.5 میلیون
اس اس دی اینترنال وسترن دیجیتال مدل WD Blue SN580 NVMe ظرفیت یک ترابایت ****** قیمت 6.2 میلیون
سیستم خنک کننده بادی دیپ کول مدل AG500 BK ARGB ****** قیمت 4 میلیون
جمعا : 80 میلیون !
قیمت ها از دیجی کالا گرون فروش هستن
این سیستم غیر از dota2 و WOW تضمینی تمام بازی های منتشر شده تا الان رو هم با تنظیمات High و فعال کردن DLSS برات جواب میده
بگردی همین قطعات قیمت مناسب تر پیدا میشه
CPU: core i3 12100f
2666 Ram: 2*8 DDR4
Motherboard: Gigabyte H610 S2 H
VGA : RTX 2060 Super 8GB
HDD + SSD + NVme2
Power:600 Green
کاربر شهرسختافزار
ممنون از نظرت، نه کلا دنبال ی سیستم قوی هستم. این بازیهایی گفتم با قطعات پایین تری هم میشه اجرا کزد، در جواب دوستمون ک گفت پی اس ۵ بخرگفتم چرا میخام سیستم بخرم. حالا ۱۱۰ تومن تا ۱۲۰ تومنم بشه اوکیه. فقط قصدم ی سیستمیه حداقل تا ۵ سال اینده بازیهای جدیدو ساپورت کنه رو رزولشن ۱۰۸۰
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks