فقط اتصال مادربرد به کیس رو چسب بزنی خوبه
قضیه ی چراغ های LED هم تو راهنماش هست
حالا بازم این قضیه رو میگم شاید دیدی افاقه کرد و میخ آهنین در سنگ رفت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چی چوب
نگا کن گلپسر ، اینو که قبول داری که مادربرد Asrock Extream6/ac نه تنها از مادربرد Asrock Extream 4 کمتر نیست بهتر هم هست ؟ ها؟ چون هم 12 فاز داره و هم هت سنگاش از اون بهتره. درسته؟
اگه خیلی دوس داری بنچمارک ها رو درباره ی این مادربرد (Asrock Extream 6/ac) و مادربردی که من و اوستا امید که Gigabyte GA-Z87X-UD3H رو نگا کنی ، به اینجا یه نگا بنداز
این از این ، از لحاظ کیفیت هم هیش وقت ، حتی مادربرد Asrock Extream 6/ac به این نمیرسه چه برسه به Asrock Extream 4
اگه دستت پول هست تا 750 (شایدم 800) ، من اگه برا خودم (تو رو کار ندارم . ینی وقتی که حتی برا خودم میخواستم انتخاب کنم) همین مادربرد رو انتخاب میکردم. شک نکن تو رنج قیمت اش بهترین هه . هم از لحاظ کیفیت و طول عمر و قدرت و ...
یه کمی از فناوری ساختش بگم که فقط انحصاری گیگاست و از لحاظ کیفیتی و کمیتی نسبت به Asrock Extream 6/ac برتره اینه که :
خازن های با طول عمر مفیدش 10 هزار ساعت هه (ینی حدود 10 سال مداوم اگه روشن باشه نه اینکه 10 سال روزی 8 ساعت روشن باشه . اگه 10 سال 24 ساعته روشن باشه) . اونم نه طول عمرش بلکه طول عمر مفیدش اما مطمئن باش طول عمر خازن های Asrock Extream 6/ac این قد نیست
تو لایه ی اصلی یا PCB اش 2 برابر مس بیشتر بکار برده شده که هم تو رسانایی و مقاومت کمتر مادربرد موثر و هم توی کمتر شدن اتلاف انرژی و طول عمر مادربرد
از طلا برای کیفیت و طول عمر و رسانایی بیشتر تو پین های cpu اش استفاده میکنه
مدار تغذیه ی ultra durable 5 داره که همون از مدار تغذیه ی شرکت IR مدل 3550 استفاده میکنه که قدرت هر کدوم از این فازهاش بالای 98 درصده . بعد از این هم که بهترین مدار تغذیه رو ایسوز داره که فک کنم قدرت به 95 درصد میرسه . صوبته ازراک نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید حالا میبینی که ازراک مانور میده تو این تست ها یه کم بخاطر اینه که تعداد مدار تغذیه رو برد بالا که بازم میبینی 8 فاز ultra durable 5 گیگا به 12 فاز ازراک میرسه
هت سینگاش قوی تره (گفتن نداره که) پس طول عمر و خنک کنندگی اش بیشتره
دو بایوسه هه که تو مواقع اضطراری (مثلا وقتی برق رفت وسط کار و آپدیت بایوس یا آپدیت بایوس یه وقتی اشتباهی انجام شد و یا ویروسی شد) و هر عامل دیگه ای که اطلاعات بایوس رو تهدید کنه و از بین ببره ، با بایوس دومی و پشتیبان اش دیگه مثل مادربردای دیگه لازم نیست دیگه بالا نیاد و ببری تعمیرگاه واسه درس کردن و آپدیت بایوس اش (کم پیش میاد اما امکان اش هست)
واتر کولر هم جاشو داره
از فناوری های دیگه ای مثل ضد رطوبت نمیگم که ازراک خودش داره . فناوری دیگه ای که همه ی مادربردا مشترک دارن هم بماند
حالا بازم بشمارم؟ اینا گزینه ها روی میز گیگاستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (واسه همینا گرونه . اما عموم مردم فک میکنن الکی گرون کرده . خودم به شخصه گیگا دارم با اونکه خیلی قدیمی هه اما 9 ساله با 8 تا 12 ساعت روشن بودن سیستم ، هنوزم خدا رو شکر پابرجاست. این مادربرد من ، با مادربرد این زمین ان تا آسمون)
مطمئن باش حتی ازراک تو بنچمارک ها ببره ، هیچ وقت به کیفیت و طول عمر گیگا نمیرسه . چون از قصد میان این جوری میزنن تاخیلی از کسایی که چششون به بنچمارک هاست رو طرف خودشون بیارن مثل همین قضیه ی مشخصات یه قطعه (نه فقط قطعات کامپیوتر) . خیلی اوقات میبینیم که یه قطعه مشخصات و جزئیات اش از یه قطعه ی گرون قیمت بیشتره اما ارزونتره. اما گیگا شرکتی نیست که به هیچ عنوان از جزئیات و کیفیت اش بزنه
مطمئن باش اغلب ارزونی ها ، حداقل تفاوتی دارن با اون گرونه (نمیگم همشون)
میخه فرو رفت تو سنگ الان؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 27-05-14 انجام شده است
میخه فیک بوده !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببین همونطور که گفتم من تعصب خاصی ندارم اما شما گویا داری اون چند خط اخرت بیانگرش هست و کلا منظورت اینکه بنچ مارک های سایت های معروف رو قبول نداری و همشون الکی هست فقط برای گمراه کردن فقط اخرش یک " Viva GiGabyte " کم گذاشتی .
اینکه هر برندی مدل های متفاوتی داره درسته مثلا تو یک مقایسه امده تو یک رنج قیمت توجه کنید " یک رنج قیمت " 4 تا مدل مادربورد را مقایسه کرده ازراک اکستریم 4 اول شده در مقابلش هم گیابایت گیمینگ بوده اما احتمالا UD3H که شما گفتین بهتره از ازراک اکستریم 4 عمل کنه اما گرونتره این بحثش جداست . و قطعا هم ud3h خیلی خیلی بهتره اکستریم 4 هست اما اگه توجه می کردین من بحثم تو چیپست z97 بود که واقعا ازراک سنگ تموم گذاشته توی 2 تا مدل اگه مقایسه کنید درواقع " Giga z97 UD3H" , "ASROCK Z97 Extreme4" می بینید گیگا اینجا کاملا بازنده به حساب می اد.
تو گیگا 10K Durable Black™ Solid Caps
تو ازراک 12K Platinum Caps
و به همین خاطر طول عمر بیشتری داره
همچنین ازراک تو اسلات رم و PCIE امده طلا به کار برده که گیگابایت فقط برای سی پی یو اینکار را کرده همچین ازراک با طراحی جدید " ASRock Super Alloy " هم هیت سینک قوی تری داره نسبت به گیگا هم تو بنچمارک ها دمای سی پی یو اختلاف خیلی زیادی داره با بقیه رقبا.
و باز تکنولوژی جدیدی که روی این سری مادربورد ها بکار بورده HDD Saver هست که می تونید بدون نیاز به دست کاری سخت افزاری HDD را خاموش روشن کنید ( که کاربرد های زیادی داره مخصوصا برای امنیت داده ها )
تو تکنولوژی صدا هم که واقعا حرف اول را می زنه و باز تو این سری جدید خازن های صدا را از جنس طلا کرده برخلاف گیگا که از نظر کیفیت عالی شده .
با این حال بازم می گم برای من کیفیت مهم هست نه اینکه کدوم مادربرد معروف تر شده تو این 20 روز بازم مقایسه می کنم و صبر می کنم سری ز97 وارد بازار بشه تست هاش را پس بده و مهم نیست کدوم برند با بودجه ای که دارم سعی می کنم بهترین را بگیرم چه گیگا چه ازراک چه ایسوز چه ام اس ای .... چیزی که تو مادربرد مهم هست فقط و فقط کیفیت مهم هست .
SajjadKhati (27-05-14)
|
گلپسر دس گزاشتی رو دم شیر که برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازی بازی با دم Z97X-UD3H هم بازی؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گلپسر این اطلاعات رو از کجا میاری؟
بعد از این حرفت من رفتم پیشرفته ترین مادربردایی که تا حالا تست شدن (سری z97 رو نه که تست نشد) رو که از لحاظ اورکلاک Z87X-OC Force و از لحاظ گیم که Maximous VI Formula بود رو دیدم ، هیش کدوم خازن با طول عمر بالاتر از 10 هزار ساعت نداشتن . ازراک کی تا حالا از اینا هم پیشی گرفت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اصلا تو سایت اون مدل ازراک نوشته نیست طول عمر خازناش چقده
Z97X-UD3H دقیق همون Z87X-UD3H هه به اضافه ی اینکه تو شرایط سخت هم تست شد و قطعا هم خیلی گرونتر از Z87X-UD3H درمیاد چون سری بلک هست و تا قبل این هم گیگا فقط این نوع تست ها رو روی مادربردای سرور انجام میداد
برای صدا هم هر دو آمپلی فایرشون 600 اهم قابلیت لود داره و قدرت 115 دسیبل رو دارن (چجوری متوجه شدی که قدرت صدای این مدل از ازراک از این مدل گیگا قویتره؟)
درباره ی سوکت cpu و رم و اسلات گرافیک از جنس طلا هم من حتی برا cpu اون مدل ازراک ندیدم که طلا گفته باشه
سر آخر یه سئوال دارم . این اطلاعات رو مگه از سایتش نمیگیری؟ از کجا میگی که هیش کدوم شون تو سایتش تایید نشد؟
بعدش گلپسر ، مشکلت اگه تست هه که گفتم و لینک دادم وگرنه واسه من فرقی نداره . اصلا برو مادربرد 100 تومنی ازراک بگیر . فیک باشه یا نه اون میخه . وظیفه ی من گفتن حقایق بود . حالا میخای قبول کن یا تو هم مثل بقیه بهم بگی متعصب . تعصبی که با دلیل باشه ، 100 برابر بهتر از فقط اکتفا کردن به بنچمارک ها بدون دیدن بقیه ی ویژگی هاست
asrock فقط میتونه از لحاظ قیمت با گیگابایت رقابت کند . کسی که بخواهد سراغ z97 اینتل برود . قیمت فاکتور مهمی برای انتخاب برد نیست . کیفیت pcb و المان ها به هیچ وجه ممکن قابل قیاس نیست . مثل مقایسه bmw با پژو
*MoJtAbA* (27-05-14), hamed 111 (27-05-14), SajjadKhati (27-05-14)
آ
ببخشید
من اصلا حواسم رو Z97 Extrem نبود .
طلا و قدرت خازن هاش درسته . پیشرفت خوبی هم داشته
اما مطمئن باش به قول اوستا امید ، هیش وقت به کیفیت برد گیگا نمیرسه
میخای مطمئن نباش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منم نسخه ی Z97X-UD3H-BK رو گفته بودم
هر چی دوس داری بگیر . آره به نسبت قیمت اش ، کارایی اش واقعا خوبه اما کیفیت و جزئیات و قدرت اش به Z97X-UD3H نمیرسه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks