فقط اتصال مادربرد به کیس رو چسب بزنی خوبه
قضیه ی چراغ های LED هم تو راهنماش هست
حالا بازم این قضیه رو میگم شاید دیدی افاقه کرد و میخ آهنین در سنگ رفت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چی چوب
نگا کن گلپسر ، اینو که قبول داری که مادربرد Asrock Extream6/ac نه تنها از مادربرد Asrock Extream 4 کمتر نیست بهتر هم هست ؟ ها؟ چون هم 12 فاز داره و هم هت سنگاش از اون بهتره. درسته؟
اگه خیلی دوس داری بنچمارک ها رو درباره ی این مادربرد (Asrock Extream 6/ac) و مادربردی که من و اوستا امید که Gigabyte GA-Z87X-UD3H رو نگا کنی ، به اینجا یه نگا بنداز
این از این ، از لحاظ کیفیت هم هیش وقت ، حتی مادربرد Asrock Extream 6/ac به این نمیرسه چه برسه به Asrock Extream 4
اگه دستت پول هست تا 750 (شایدم 800) ، من اگه برا خودم (تو رو کار ندارم . ینی وقتی که حتی برا خودم میخواستم انتخاب کنم) همین مادربرد رو انتخاب میکردم. شک نکن تو رنج قیمت اش بهترین هه . هم از لحاظ کیفیت و طول عمر و قدرت و ...
یه کمی از فناوری ساختش بگم که فقط انحصاری گیگاست و از لحاظ کیفیتی و کمیتی نسبت به Asrock Extream 6/ac برتره اینه که :
خازن های با طول عمر مفیدش 10 هزار ساعت هه (ینی حدود 10 سال مداوم اگه روشن باشه نه اینکه 10 سال روزی 8 ساعت روشن باشه . اگه 10 سال 24 ساعته روشن باشه) . اونم نه طول عمرش بلکه طول عمر مفیدش اما مطمئن باش طول عمر خازن های Asrock Extream 6/ac این قد نیست
تو لایه ی اصلی یا PCB اش 2 برابر مس بیشتر بکار برده شده که هم تو رسانایی و مقاومت کمتر مادربرد موثر و هم توی کمتر شدن اتلاف انرژی و طول عمر مادربرد
از طلا برای کیفیت و طول عمر و رسانایی بیشتر تو پین های cpu اش استفاده میکنه
مدار تغذیه ی ultra durable 5 داره که همون از مدار تغذیه ی شرکت IR مدل 3550 استفاده میکنه که قدرت هر کدوم از این فازهاش بالای 98 درصده . بعد از این هم که بهترین مدار تغذیه رو ایسوز داره که فک کنم قدرت به 95 درصد میرسه . صوبته ازراک نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید حالا میبینی که ازراک مانور میده تو این تست ها یه کم بخاطر اینه که تعداد مدار تغذیه رو برد بالا که بازم میبینی 8 فاز ultra durable 5 گیگا به 12 فاز ازراک میرسه
هت سینگاش قوی تره (گفتن نداره که) پس طول عمر و خنک کنندگی اش بیشتره
دو بایوسه هه که تو مواقع اضطراری (مثلا وقتی برق رفت وسط کار و آپدیت بایوس یا آپدیت بایوس یه وقتی اشتباهی انجام شد و یا ویروسی شد) و هر عامل دیگه ای که اطلاعات بایوس رو تهدید کنه و از بین ببره ، با بایوس دومی و پشتیبان اش دیگه مثل مادربردای دیگه لازم نیست دیگه بالا نیاد و ببری تعمیرگاه واسه درس کردن و آپدیت بایوس اش (کم پیش میاد اما امکان اش هست)
واتر کولر هم جاشو داره
از فناوری های دیگه ای مثل ضد رطوبت نمیگم که ازراک خودش داره . فناوری دیگه ای که همه ی مادربردا مشترک دارن هم بماند
حالا بازم بشمارم؟ اینا گزینه ها روی میز گیگاستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (واسه همینا گرونه . اما عموم مردم فک میکنن الکی گرون کرده . خودم به شخصه گیگا دارم با اونکه خیلی قدیمی هه اما 9 ساله با 8 تا 12 ساعت روشن بودن سیستم ، هنوزم خدا رو شکر پابرجاست. این مادربرد من ، با مادربرد این زمین ان تا آسمون)
مطمئن باش حتی ازراک تو بنچمارک ها ببره ، هیچ وقت به کیفیت و طول عمر گیگا نمیرسه . چون از قصد میان این جوری میزنن تاخیلی از کسایی که چششون به بنچمارک هاست رو طرف خودشون بیارن مثل همین قضیه ی مشخصات یه قطعه (نه فقط قطعات کامپیوتر) . خیلی اوقات میبینیم که یه قطعه مشخصات و جزئیات اش از یه قطعه ی گرون قیمت بیشتره اما ارزونتره. اما گیگا شرکتی نیست که به هیچ عنوان از جزئیات و کیفیت اش بزنه
مطمئن باش اغلب ارزونی ها ، حداقل تفاوتی دارن با اون گرونه (نمیگم همشون)
میخه فرو رفت تو سنگ الان؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks