میخه فیک بوده !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببین همونطور که گفتم من تعصب خاصی ندارم اما شما گویا داری اون چند خط اخرت بیانگرش هست و کلا منظورت اینکه بنچ مارک های سایت های معروف رو قبول نداری و همشون الکی هست فقط برای گمراه کردن فقط اخرش یک " Viva GiGabyte " کم گذاشتی .
اینکه هر برندی مدل های متفاوتی داره درسته مثلا تو یک مقایسه امده تو یک رنج قیمت توجه کنید " یک رنج قیمت " 4 تا مدل مادربورد را مقایسه کرده ازراک اکستریم 4 اول شده در مقابلش هم گیابایت گیمینگ بوده اما احتمالا UD3H که شما گفتین بهتره از ازراک اکستریم 4 عمل کنه اما گرونتره این بحثش جداست . و قطعا هم ud3h خیلی خیلی بهتره اکستریم 4 هست اما اگه توجه می کردین من بحثم تو چیپست z97 بود که واقعا ازراک سنگ تموم گذاشته توی 2 تا مدل اگه مقایسه کنید درواقع " Giga z97 UD3H" , "ASROCK Z97 Extreme4" می بینید گیگا اینجا کاملا بازنده به حساب می اد.
تو گیگا 10K Durable Black™ Solid Caps
تو ازراک 12K Platinum Caps
و به همین خاطر طول عمر بیشتری داره
همچنین ازراک تو اسلات رم و PCIE امده طلا به کار برده که گیگابایت فقط برای سی پی یو اینکار را کرده همچین ازراک با طراحی جدید " ASRock Super Alloy " هم هیت سینک قوی تری داره نسبت به گیگا هم تو بنچمارک ها دمای سی پی یو اختلاف خیلی زیادی داره با بقیه رقبا.
و باز تکنولوژی جدیدی که روی این سری مادربورد ها بکار بورده HDD Saver هست که می تونید بدون نیاز به دست کاری سخت افزاری HDD را خاموش روشن کنید ( که کاربرد های زیادی داره مخصوصا برای امنیت داده ها )
تو تکنولوژی صدا هم که واقعا حرف اول را می زنه و باز تو این سری جدید خازن های صدا را از جنس طلا کرده برخلاف گیگا که از نظر کیفیت عالی شده .
با این حال بازم می گم برای من کیفیت مهم هست نه اینکه کدوم مادربرد معروف تر شده تو این 20 روز بازم مقایسه می کنم و صبر می کنم سری ز97 وارد بازار بشه تست هاش را پس بده و مهم نیست کدوم برند با بودجه ای که دارم سعی می کنم بهترین را بگیرم چه گیگا چه ازراک چه ایسوز چه ام اس ای .... چیزی که تو مادربرد مهم هست فقط و فقط کیفیت مهم هست .

Bookmarks