شما رم رو دوال چنل باید بگیریبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Moh3ND برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهترین انتخاب هم kingmax 1600 2*2 nano هست به قیمت 70 هزار تومان یا corsair 1600 2*2 یه قیمت 95 هزار تومان
اختلاف قیمت رو برای کارت گرافیک هزینه کن چون حیف هست کنار همچین CPU به کارت گرافیک Midrange بگذاری حدعقلش یه 460
هارد هم اون هارد برای Archive خوبه اما برای سیستم عامل نه بهتر هست یه هارد F3 سامسونگ بگیری 500 یا 1tara هاردی که انتخاب کردی سری green هست که بازده پایینی داره
کیس هم من MagnumII رو به orbit ترجیح میدم
در ادامه صحبتهای سپهر گرامی دقت بفرمائید که مادربرد سری جدید (B3) باشه چون مدل قدیمی هم در بزار موجودهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Moh3ND برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاور معرفی شده در پست قبلیم حدود 68 تومن قیت داره که بنظرم ارزش خرید بالاتری دارد
برای رم هم اینقدر هزینه نکنید و از رمهای معمول بازار استفاده کنید
sepehrlp (23-04-11)
|
|
کاربر شهرسختافزار
یعنی حتما باید دوال بگیرم ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sepehrlp برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رم kingmax بهتره یا Cruise یا Corsair ?
گرافیک یعنی GTS 460 بگیرم ؟ چنده حدودا ؟
بهترین هارد بازار چیه ؟ چون اطلاعاتم واسم خیلی مهمه !
الان هاردم Maxtor که هشت ساله دارم ازش استفاده میکنم هیجیش نشده !
می خوام یه هاردی بگیرم که واسم بمونه !
سی پی یو کولر هم نیازه ؟ اگه نیازه چی بگیرم ؟
آره حتما B3 میگیرم !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
P8P67 معمولی بگیرم ؟! چندجا رفتم نداشتن این پرو رو قیمت کردم فقط !
پاور 530A-EU میگیرم حتما! اما واسه قیمت کردن اون روز پیدا نکردم.
چندتا رم بهم پیشنهاد کنید که بگیرم !
آیا حتما باید دوال باشه ؟
CPU Cooler هم نیازه ؟ اگه نیازه چی بگیرم بهتره؟
-------------------------------------------------------
هارد اکسترنال 500 گیگابایت هم میخواستم بگیرم ! واسه XBOX می خوام! چه برند و مدلی رو پیشنهاد می کنید ؟ قیمتشم اگه بگین ممنون میشم
.
آخرین ویرایش توسط Moh3ND در تاریخ 23-04-11 انجام شده است
بله فقط باید دوال بگیریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Moh3ND برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هر چقدر پول بدی آش میخوری - اما از اونجایی که اور نمیکنی بهتری همون کینگ مکس رو بگیری 1800 و 2000 هم به زودی به بازار میاد
460برند gainward 225 حدودا
یه هارد 500 سامسونگ F3 برای سیتم عامل برگیر یه هارد 1ترای وسترن green هم برای اطلاعات و آرشیوت
کولر بگیری خیلی عالی میشه بودجه برای کولر چقدر در نظر گرفتی ؟ کولر ار 40 تومن هست تا 150 تومن
قیمتی که بهتون گفتن برای pro مناسبه ( نسبت به قیمتی که دارم ) اگر به همون قیمت میدن pro بگیرید ( تهران مدل معمولی را 260-270 قیمت میدن )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Moh3ND برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
روی رم حساسیت به خرج ندین چون نهایتا 4-5 % در بعضی کارها تاثیر دارن ولی اگر پولی که میخواهید برای رم گران قیمت هزینه کنید برای گرافیک هزینه کنید تاثیر بسیار زیادی بر روی بازیها دارن
برای مثال اگر یک رم گران قیمت 150 هزار تومان باشه و رم معمولی 50 هزار تومان این 100 تومن اضافه هزینه تقریبا تاثیری در کارکرد سیستمتون ندارد ولی اگر این هزینه را برای کارت گرافیک هزینه کنید و به جای 460 یدونه 560 بگیرید در بازیها تاثیر زیادی مشاهده میکنید
رمها در این پلتفرم باید دوال چنل باشند و رم تریپل ( 3 تائی ) برای پلتفرم 1366 هستش
اگر قصد آورکلاک سنگین ( بالای 4.3 گیگاهرتز ) ندارید فن استوک کافیه و نیاز به هزینه اضافه نیست
در مورد هارد اکسترنال و xbox هم متاسفانه تجربه و اطلاعات ندارم
MARINE (28-04-11), maxel134 (28-04-11), mehrdad_ab (25-04-11), Moh3ND (25-04-11), MR TASH (21-06-11)
کاربر شهرسختافزار
بچه ها این سیستم رو بالاخره گرفتم ! ببینید چطوره ؟!
MB : ASUS P8P67 B3 > 246
CPU: Core i7 2600K > 411 گرون شده بود.
RAM : Corsair 2x2GB 1600 > 80
VGA : EVGA GTS 450> 145
HDD: Western Digital Caviar Black 64MB Buffer> 120
DVD RW : Pioneer FX> 31
Power : SuperFlower Active 500 Watt > 92 پاور رو هرجا رفتم گفتن که کنار همچین سیستمی گرین نذار ! واسه همین اینو گرفتم .
Case Orbit > 65
Natural® Ergonomic Desktop 7000 > 130
Speaker Edifier C2 > 90
LCD Samsung P22500 > 237
قیمت و قطعات خوبن ؟
مبارک باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Moh3ND برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد از خرید معمولا در مورد سیستم نظر نمیدم که خریدار دل چرکین بشه ولی در جریان باشید که پاور گرین برای فروشنده 1-2 تومن استفاده داره ولی این پاور که شما گرفتید را 35 تومن بالاتر از قیمت تهران بهتون فروخته
دلیل بد گوئی اکثر فروشندگان از محصولات گرین مشخص بودن قیمت سراسری اونه که نمیتونند یه همچین اجهافهائی انجام بدن
شما با همین حدود مبلغ میتونستید پاور 650 tonb تهیه کنید که از همین شرکت ( سوپر فلاور ) تهیه میشه و توان خروجی بالاتری داره
به هر حال اگر امکان تعویض پاور را دارید همون 530A-EU را تهیه کنید که از این پاور قویتره و در غیر اینصورت این پاور با همین برند و یا برند tonb در تهران به قیمت حدود 58 تومن به فروش میرسه و میتونید به قیمت بالای آن اعتراض کنید
maxel134 (28-04-11), mehrdad_ab (27-04-11), Moh3ND (27-04-11)
کاربر شهرسختافزار
در تایید فرمایش دوستان، خیلی از فروشندگان، متاسفانه به دلیل سود کم فروش پاور های گرین برای مغازه دار ( و در مقابل منفعت مشتری) با انواع و اقسام دلیل های واهی ، مارک های با کیفیت پایین تر را به جای محصولات گرین توصیه میکنند. در حال حاضر محصولات شرکت گرین بین 37 تا 100 ماه گارانتی دارد . (با توجه به نوع پاور) . این مدت زمان بالا برای گارانتی نشان از اطمینان شرکت به محصولاتش می باشد. یک نکته مهم در کیفیت و راندمان پاور هم استفاده از خازن های مرغوب و با کیفیت می باشدو شرکت گرین به این مورد اهمیت بسیار زیادی می دهد.. جهت اطلاع خدمتتون عرض کنم که پاور ها بر اساس زمان کارکرد دچار افت توان خروجی می شنود. برای همین انتخاب یک پاور مناسب از اهمیت زیادی برخوردار است و با در نظر کاهش راندمان همیشه پاور انتخاب کنید که بعد از مدتی دچار مشکل نشود..
با توجه به نظر آقای nima_hl ، در صورت امکان پاور را از همین ابتدا تعویض کنید. ( البته بنده هم قصد دل چرکین کردن شما رو ندارم. هدف فقط راهنمایی است)
nima_hl (28-04-11)
|
|
کاربر شهرسختافزار
همین سیستمی رو که بهت پیشنهاد کردن رو من همین چند روز پیش تهیه کردم البته با گرافیک پایین تر و پاور585 active.باید بگم i7 2600k یه چیز خاصیه یکی از فروشنده های بازار رضا ولیعصر می گفت که قدرت پردازش اون با x10که قیمت اون نزدیک به 1000000تومن هستش برابری میکنه. p8p76 هم مادربرد خوبیه بلوتوث داخلی داره و مدل 1155 هستش که اخرین cpu ها با این نوع پایه عرضه شدن در کل اگه دومی رو انتخاب کنی بهتره به روز تر هم هستش برای game هم بد نیست
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks