عضو VIP شهرسختافزار
با سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستش سر ABIT IX38 QUAD GT که خوب عمل نکردند و با فرستادن برد به گارانتی چیپ کنترل دما رو با هیت نابود کردند!
کلا گارانتی توی ایران بی معنی هست به صورت کلی هست قصد خراب کردن یا بالا بردن هیچ شرکتی نیست
شما درست می گید فکر نکنم هنوز سی پی یو که توانایی ساپورت رم 2000 رو داشته باشه وجود داشته باشه و فقط با فعال کردن XMP می تونه به همچین فرکانس هایی برسه
اما در این مورد که با بازی کردن با تایمینگ رم ها میشه به فرکانس های بالا تر رسید کاملا معلومه :دی
چند تا رم رو با تایمینگ 7 و فرکانس 2000 براتون مثال میزنم
OCZ PC3-16000 Blade 6GB 2000Mhz CL 7-8-7-20 1.65v
- TR3X6G2000C7GTF 6GB DDR3-2000Mhz DOMINATOR GT 7-8-7-20 1.65v
- TR3X3G2000C7GTF 3GB DDR3-2000Mhz DOMINATOR GT 7-8-7-20 1.65v
- TR3X6G1866C7GTF 6GB DDR3-1866Mhz DOMINATOR GT 7-8-7-20 1.65v
حال یک موضوعی هست که تعجب بر انگیز هست والا واسه خود من
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر SSA MEMBER
New Season
HWBOT SSA Member
فوت فوت !! اینجا چه خاکی گرفته برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید >>> up
طبق فرمایشات بچه های فورم سیستم به این شکل شد :
main: ASUS p7p55d-e EVO or P7P55D pro
cpu:i5 750 20% i7 860 80%
RAM: OCZ PC3-16000 Blade 6GB 2000Mhz CL 7-8-7-20 1.65v
فقط این رمه 3 کاناله هست و قیمتش رو هم نمی دونم اگه 200 به پایین بود این مدل اگر نه این مدل:
http://www.gskill.com/products.php?index=251
رم چون تنوعش بالاست انتخوابای دیگه ای هم هستش.
به جای این مین بوردا یی که انتخواب کردم آقای حسینی یه مین EVGA p55 اورده 245 آیا اون برا اور بهتر نیست؟
چون یه جا دیده بودم استاد هیوا تستش کرده بودن و گفتن که خوبه؟!
برای اورکلاک DDR3 رو این پلتفورم (p55) حداقل ظریب رم چنده؟!
HWBOT SSA Member
سلام.
می گم کسی یه پیشنهاد جدید نداره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من می خواستم مین مکسیموس lll فورمولار رو بخرم. اما انگار مین EVGA p55 SLI از این مین شاخ تر تشریف دارن. لطفا پیشنهادتونو بگید.
evga برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
PUMAOC (05-01-10)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
سلام سعید جان بت پبشنهاد نمی کنم EVGA SLI رو اگه می خوای هزینه کنی EVGA p55 CLASSIFIED رو بگیر فکر کنم به صرفه تر باشه برات
ضمن اینکه بهتر هست رم رو اندکی تامل کنی حداقل تا چند هفته دیگه شاید به نفعت باشه
New Season
عضو VIP شهرسختافزار
http://hwbot.org/hardware/chipset/p55
در این لینک بالا میتونی به لیست مادربردهای این چیپ توجه کنی ولی نکته ای هم هست که این لیست و مدالهایی که گرفتند دلیل محکمی برای انتخاب نیست باید دقت کنی به تستهایی که مادربردهایی برتر گرفتند نگاه کنی تا بدونی که توی تست در شرایطی که مساوی بوده باشه کدوم برد بهتر عملکرد داشته
من از بین این لیست این 3 مدل رو انتخاب میکنم:
Asus Maximus 3 Formula
Evga P55 Classified 200
MSI P55-GD80
موفق باشید
Going To Change New HardWare Soon
HWBOT SSA Member
خیلی متشکرم .
انتخاب من Evga P55 Classified 200 هست.
کسی می دونه وارد کنندش کیه یا قیمتش چنده؟
کاربر شهرسختافزار
فقط با اجازه دوستان بنده اينو متذکر بشم که مادربوردي که مي گيريد حتما دقت کنيد چيپش Intel P55A باشه که USB3 و Sata III رو ساپورت کنه که تا مدتي نخواين آپگريدش کنيد.
Evga P55 Classified 200
به تک دیتا زنگ بزن معمولا اون EVGA میاره . کولینگ سیس هم گاهی میاره .
aadam (22-01-10), PUMAOC (06-01-10), reza76622201 (06-01-10)
HWBOT SSA Member
سلام
این مین هیچ جا نیست و هیچ کسم نداره . فقط اگه سفرش بدم برام وارد می کننبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنونفقط با اجازه دوستان بنده اينو متذکر بشم که مادربوردي که مي گيريد حتما دقت کنيد چيپش Intel P55A باشه که USB3 و Sata III رو ساپورت کنه که تا مدتي نخواين آپگريدش کنيد.
این چیپ جدیده یا منظورتون مدل های 333 گیگاست؟
اما فکر کنم USB3 و SATA3 رو با چیپست کمکی شرکت میکرون و NEC به مین ها اضافه می کنن.
البته برام مهم نیست این رابطو داشته باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میمونه انتخاب بعدیم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
EVGA SLi-FTW 200
مکسیموس و GD80
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks