شرمنده.ولی بعضی قطعات به سختی گیر میومد یا اصلا گیر نمیومد(مثلا همین هارد وسترن دیجیتال بلک رو من بدون گارانتیشو گیر آوردم! یا مثلا کارت گرافیک Geforce GTX 770 رو فقط یه مغازه داشت!)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله ولی اینی هم که من گرفتم 80PLUS GOLD هست و به نظر پاور خوبی میاد.مشکلش چیه؟(البته به جز قیمتش!)
این یکی رو اتفاقا اونا هم بهم گفتن ولی دیدم بخوام SSD بگیرم با توجه به این که می خوام روی سیستم بازی بریزم(به حجم بازی ها توجه کنید) باید حداقل 256 گیگ بخرم که اونم گرون در میاد.
خیلی ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان بخوام هاردو پس بدم به جاش بلک بگیرم که دیگه قبول نمی کنن.تنها راهی که به ذهنم میرسه اینه که از همین استفاده کنم هر وقت خراب شد ببرم گارانتی تعویض بعد اونجا بگم به جاش یه بلک بدین تفاوت قیمتشو حساب می کنم.
یه راه دیگه هم اینه که اینو به عنوان یه هارد دسته دوم با قیمت کمتری بفروشم و برم یه بلک بگیرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من شنیده بودم بلک بهتر هست ولی نمی دونستم دیگه این قدر تفات داره.با دو نفر دیگه هم قبلا مشورت کرده بودم گفته بودن هاردو یا WD Black بگیر یا WD Green یا WD Blue (البته گفته بودن ترجیحا Black!)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks