life24 (06-07-13), mahdi1995 (08-07-13), pedram_khan (25-01-14), SinaSV (07-07-13), STUXNET (06-07-13)
CORSAIR XMS3 کلاک 1600 حدود 140 تومنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi1995 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کینگ استون هایپر x کلاک 1600 حدود 115 تومنه ( نسبت به p/p بنظرم این میارزه )
پیتریوت 1333 هم حدود 105 تومنه
هر کدوم از اینا با گارانتی خوب گیرت اومد بگیر
حالا برو بگیر بخواب برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
life24 (06-07-13), mahdi1995 (08-07-13), pedram_khan (25-01-14), SinaSV (07-07-13), STUXNET (06-07-13)
مگه GTX 770 ِا GTX760ti اومده؟؟؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با چه برندی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چند هستن؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
/m\
mahdi1995 (08-07-13)
|
|
GTX 760 Ti که اصلا وجود نداره!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SinaSV برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی GTX 770 رو من دیروز از بازار رضا قیمت کردم 2 میلیون و 200 هزار تومان بود!
راستی منم سیستممو گرفتم.مشخصاتش اینه:
Motherboard: Asus P8H77 V LE (قیمت: 510 هزار تومان)
CPU: Core i7 3770 (قیمت: 1میلیون و 30 هزار تومان)
Video Card: Geforce GTX 670 (قیمت: 1میلیون و 750 هزار تومان)
RAM:Kingston Hyper X 1600 4gig*2 (قیمت:290هزار تومان)
HDD: Western Digital Green 1Tb Cache:64mb (قیمت:235هزار تومان)
Power: Thunderbolt Gold 850w (قیمت:720 هزار تومان)
Case:Perfect NOBLE FC-NOB09A (قیمت: 310 هزار تومان)
هزینه ی اسمبل:20هزار تومان
قیمت کل: 4میلیون و 865 هزار تومان
خوبه؟دوستان همگی راضی هستین؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط mahdi1995 در تاریخ 07-07-13 انجام شده است
با مشت بزنم تو مخ شما یا مخ خودم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi1995 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیز هارد وسترن گرین برای سیستم عامل نیست
سرعت و دوام این هارد زمانی که سیستم عامل روش نصب بشه بشدت پائین میاد و یکم به سیستم فشار بیاری چند ماهه داغون میشه کل اطلااتت از بین میره
سریعا هارد را با هارد وسترن بلک و یا اگر گیرتون نیامد با سیگیت 7200 دور تعویض بفرمائید
دقت بفرمائید که سیگیت هم مدل 5400 دور (se) داره قبل از خرید مشخصلت هارد را در اینترنت چک کنید
life24 (08-07-13), mahdi1995 (08-07-13), mehrdad_ab (07-07-13), pedram_khan (25-01-14)
والله همه میگفتن هارد بلک گیر نمیاد و تازه گیر هم بیاد الکی کلی گرون هست و کاراییش هم زیاد فرقی نمیکنه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی واقعا این قدر تفاوت داره که چند ماهه به فنا میره؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من الآن یه هارد Maxtor دارم که 7 ساله سیستم عامل روش نصبه و تا حالا مشکل خاصی نداشته اگه WD Green فقط چند ماه عمر می کنه پس اصلا به چه دردی می خوره؟!
اولا این هارد دارای دوران سیلندر 5400 در دقیقه است و این باعث میشه سرعت هارد به خودی خود پائین تر از مدلها با سرعت چرخش 7200 باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi1995 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوم اینکه یک تکنولوژی داخل این هارد هست که زمان بیکاری هارد را خاموش ( پارک ) میکنه که زمانی که سیستم بیکار میشه مرتب هارد خاموش روشن میشه
سوم اینکه این هارد برای بکاپ سنترها یا هارد دوم طراحی شده که در این حالت به دلیل خاموش شدن زمان بیکاری ( که بالا توضیح دادم ) مصرف بسیار کمی پیدا میکنه
چهارما این هارد نسبت به هارد بلک دارای یک پردازنده کمتره که زمانی که تست خواندن و نوشتن همزمان انجام بده بشدت افت سرعت داره
به هر حال اگر نمیخواهید پول زیاد برای یکی از مهمترین قطعات کامپیوتر که کارش نگهداری کل اطلاعاتتونه پرداخت کنید لااقل یدونه هارد سیگست دور بالا بخرید
پینوشت : عزیز شما کلی وقت بنده را گرفتید من کلی صحبت و دلیل آوردم بعد رفتین بازار دزدا هر چی اونا بهت دادن خریدی انتظار داری الان من چه حالی داشته باشم
720 هزار تومن پول بیزبون دادی یک پاور خروس نشان گرفتی که چی ؟
مگه ما کلی در مورد پاور صحبت نکردیم ؟
به جای این پول یدونه ssd کوچیک مینداختی کنار این هاردت که لذتشو ببری
به هر حال سیستمیه که خریدی مبارکت باشه
life24 (08-07-13), mahdi1995 (08-07-13), MARINE (08-07-13), mehrdad_ab (07-07-13), pedram_khan (25-01-14)
شرمنده.ولی بعضی قطعات به سختی گیر میومد یا اصلا گیر نمیومد(مثلا همین هارد وسترن دیجیتال بلک رو من بدون گارانتیشو گیر آوردم! یا مثلا کارت گرافیک Geforce GTX 770 رو فقط یه مغازه داشت!)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله ولی اینی هم که من گرفتم 80PLUS GOLD هست و به نظر پاور خوبی میاد.مشکلش چیه؟(البته به جز قیمتش!)
این یکی رو اتفاقا اونا هم بهم گفتن ولی دیدم بخوام SSD بگیرم با توجه به این که می خوام روی سیستم بازی بریزم(به حجم بازی ها توجه کنید) باید حداقل 256 گیگ بخرم که اونم گرون در میاد.
خیلی ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان بخوام هاردو پس بدم به جاش بلک بگیرم که دیگه قبول نمی کنن.تنها راهی که به ذهنم میرسه اینه که از همین استفاده کنم هر وقت خراب شد ببرم گارانتی تعویض بعد اونجا بگم به جاش یه بلک بدین تفاوت قیمتشو حساب می کنم.
یه راه دیگه هم اینه که اینو به عنوان یه هارد دسته دوم با قیمت کمتری بفروشم و برم یه بلک بگیرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من شنیده بودم بلک بهتر هست ولی نمی دونستم دیگه این قدر تفات داره.با دو نفر دیگه هم قبلا مشورت کرده بودم گفته بودن هاردو یا WD Black بگیر یا WD Green یا WD Blue (البته گفته بودن ترجیحا Black!)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط mahdi1995 در تاریخ 07-07-13 انجام شده است
|
|
الان سیستم شما مثل یک مرسدس بنز میمونه که به جای رینگ 18 اینچ رینگ 10 زیرش انداخته باشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi1995 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کار میده ولی حال نمیده
شما هر کاری بخواهید با سیستمتون انجام بدین اطلاعات باید از روی هارد دیسک خوانده یا بر روی آن نوشته بشه
هاردهای وسترن سبز همانطور که توصیح دادم برای کار دیگه ای ساخته شده ولی به دلیل ارزانی در خارج کشور توسط یک عده آدم کم سواد وارد و برای سیستم فروخته میشه
به هر حال شما 3 تا گزینه دارید
1- همانطور که گفتید با این هارد بسازید که علاوه بر سرعت پائین ریسک خرابی آن بالاست ( اگر هاردتون مشکل پیدا کنه از اول باید ویندوز و نرم افزارهاتون را نسب کنید و کلیه اطلاعات را از روز اول روش بریزید )
2- خرید یک هارد یا ssd دیگر برای سیستم عامل ( که اگر مشکل بودجه ندارید اینو توصیه میکنم )
3- فروش هارد و خرید هارد سیگیت ( که بنظرم کم هزینه ترین راهتونه )
در مورد thortech power یک برند بسیار گمنامه که تا بحال فقط 9 مدل از پاورهاشو اونم در سالهای 2009 و 2010 تست 80+ کرده
سند : http://www.plugloadsolutions.com/80P...?id=187&type=2
طی این 2-3 کلی تکنولوژی جدید در ساخت پاور اومده که این شرکت یا از اونها استفاده نکرده یا نتونسته برای پاورهای جدیدش جواز 80+ بگیره
در بهترین حالت که پاور خریداری شده توسط شما در لینکی که دادم باشه شما یک پاور با تکنولوژی ساخت 2-3 سال پیش خریدید
اینکه میگید قطعات گیر نمیومد بنده در مورد پاور نمیپذیرم چون به شما گفته بودم که در بدترین شرایط یدونه گرین 650 سری oc بگیرید
توی همون بازار دزدها ( رضا ) هم نمایندگی گرین هست . اگر نبود 4 قدم بالاتر توی ایران یا ولیعصر حتما گیر میومد
الان این پاور به گفته سایتش توان خروجی 850 وات روی ریل 12 داره که 20% آن میشه 170 وات و ما گفتیم مصرف idle سیستم شما حدود 100 واته
به هر حال این بحث را زیاد کش ندید چون باعث میشه سیستمتون از چشمتون بیافته و باهاش حال نکنید
هارد رو ردیف کنید بقیه قطعاتتون بهترین قطعات روی زمینه . برید حالشو ببرید
Aliover (08-07-13), alksdj (08-07-13), life24 (08-07-13), mahdi1995 (08-07-13), MARINE (08-07-13), mehrdad_ab (07-07-13), Moein (07-07-13), pedram_khan (25-01-14)
با سلام.
نیما جان منم یه دونه وسترن گرین 500 دارم که روش سیستم عامل نصبه.
پس برم روی سامسونگه بریزمش که 7200 هست.
دو سالی می شه که روش نصبه خودشم تو این 2سال 24 ساعته روشن بوده ولی طوریش نشده.
راستی چند وقت پیش یه دونه وسترن گرین گرفتم برا دوستم 7200 دور ساتا 3 که سرعتش رایتش 10 مگابایت از این سامسونگم بیشتر بودش.
سرعت رایت سامسونگ 110 تا 115
سرعت رایت وسترن گرین 115 تا 125 مگابایت بر ثانیه.
بازم ممنون از راهنماییتون.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks