cpu corei5 4460
main gigabyte p85-d3
vga zotac 750ti 2gb ddr5
ram GSkill RipjawsX 2×4GB=8GB DDR3 1600MHz CL7
hdd 1tb wd blue
case green mac1
power green 450-uk
dvd/rw asus 24x
لیست قیمت
کاربر شهرسختافزار
نه دیگه. فقط بودجه مخصوص سخت افزار.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته من قیمت دستم نیست. شما نهایتا تا 2.5 تومن در نظر بگیرید.. اون موقع لپتاپ خودمو 2.5 گرفتم حالا نمیدونم الان با 2.5 یه سیستم جمع کردن با چه قدرتی از کار در میاد.
cpu corei5 4460
main gigabyte p85-d3
vga zotac 750ti 2gb ddr5
ram GSkill RipjawsX 2×4GB=8GB DDR3 1600MHz CL7
hdd 1tb wd blue
case green mac1
power green 450-uk
dvd/rw asus 24x
لیست قیمت
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rking برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیددوست عزیز همین لپ تاپ خودتون میتونین دوتا 2 رو با تنظیمات های استفاده کینی و احتیاجی به ارتقا و ... ندارینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rking برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و در مورد کنسول شما هیچ وقت نمیتونین کنسول رو با پی سی مقایسه کنین
کنسول مختصل گیم ساخته میشه و تجربش با بقیه موارد متفاوته الا مواردی که رو کنسول نیست مثل همین دوتا 2 و یا جنرال
ولی در کل یه گیمر هردوش رو باید داشته باشه برای تجربه گیمهای برتر
و اینکه شما تو کنسول هیچ زمانی نگرانی این رو ندارید که این بازی بیاد من میتونم بازی کنم یا نه ولی رو پی سی شما نمیتونین همه بازیها رو رو بهترین تنظیمات اجرا کینین و پیوسته باید در حال تغییر و ارتقا باشین و لی حداقل عمر مفید یه کنسول 7-تا 10 سال هستش تا نسل بعدی بیاد ولی این بازه تو پی سی سالیانه هست و خیلی موارد دیگه که مجال نیست
تو نسل هفت 360 بگیرین تو نسل هشت ps4
همین لپتاپتون رو هم برای بازی های استراتژیک و دوتاتون نگه دارین
پ ن :دوست من
من الان شرایط خودم رو براتون توضیح میدم شاید کمکتون کنه خودم حدود 7 ساله 360 دارم هنوز کلی بازی تو صف مونده که بخوام بازی کنم همه چی گرافیک نیست داستان بازی گیم پلی و.... تو گیم و جذاب بودن مهمه
یه پی سی هم دارم که همین رو بگم که یه گرافیک 4850 ای ام دی روشه خیلی از دوستان میگن ضعیفه و... ولی کار من رو به عنوان یه مصرف کننده راه میندازه و منی که مثلا دوتا 2 بازی میکنم رو اخرین تننظیمات شاپورت میکنه پولتون رو دور نریزید اگه مصارفتون فقط همین هست
cpu :e5200
gpu :ati 4850
ram : king 2 gig
hdd : 160+80+500+40
psu 530 green
& xbox 360
AMD>INTEL (11-07-15)
کاربر شهرسختافزار
شما گفتید گیم و کار گرافیکی ! پس فقط باید روی پلتفرم PC یا لپتاپ فکر کنید .
اگر لپتاپ شما برای خودتون راضی کننده هست که هیچ . نهایتش خرید رم بالاتر برای بهبود عملکرد .
اگر نه میتونید یک PC بخرید که برای کاربری شما کاملا نیاز رو پوشش میده .
سیستم پیشنهادی دوستان( AMD>Intel ) میتونه انتخاب عاقلانه ای باشه .
سایت فروشگاهی شرکت ما : کارین سیستم
آیدی یاهو من برای دریافت مشاوره سخت افزاری رایگان !
viper_khashi
در خدمت همه دوستان هستم .
AMD>INTEL (11-07-15)
کاربر شهرسختافزار
درود
درکل میگم چون اینو از چشم خودم دیدم :
یک PC با حتی رم 4گیگ نسل سوم و باس 1333 جوابگوی بازی های سنگین مثل ویچر در رزولوشن 1366*768 هست اگر شما ملاکتون FHD هست رم 8 گیگ و اینو بگم که سیستمی که آقای AMD>Intel گفتن حتی از یک کنسول نسل 8 قویتره و به راحتی میتونه بازی ها رو بدون مشکل اجرا کنه، اینو بگم که حتی یه Cpu i3 3220 هم جوابگوی بازی ها در pc هست چون خودم دیدم با کارت R7 260x بابرند asus بهترین تنظیمات روی ultra بدون افت فریم بازی ویچر 3 رو اجرا کرد و هیچ مشکلی نبود! حتی کیفیت تصویرش بیشتر از یک کنسول نسل 8 تی ps4 , xone بود!!
پیشنهاد من خرید یک pc هست تا سالها میتونه بدون مشکل براتون کارکنه و بازی هاش با قیمت کمتر پیدا میشن !!
کاربر شهرسختافزار
بدون شک کیس با 2500 میتونید کیس بسیار خوبی تهیه کنید.
CPU: Intel Core i5-4460: 665,000
MB: ASRock H97M Pro 4: 345,000
RAM: GSkill RipjawsX 2×4GB=8GB DDR3 1600MHz CL7: 260,000
590,000 :VGA: MSI GTX 750 Ti OC Gaming TF IV 2GB
PSU: Green GP550A-UK *Gold*: 225,000
115,000 :Case: Green X+ Eagle Gaming
60,000 :ODD: Asus 24X DRW-24D3ST
HDD: Western Digital Caviar Blue 1TB: 175,000
آخرین ویرایش توسط QOM_TIGER در تاریخ 11-07-15 انجام شده است
Rking (11-07-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks