برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rking برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیددوست عزیز همین لپ تاپ خودتون میتونین دوتا 2 رو با تنظیمات های استفاده کینی و احتیاجی به ارتقا و ... ندارینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rking برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و در مورد کنسول شما هیچ وقت نمیتونین کنسول رو با پی سی مقایسه کنین
کنسول مختصل گیم ساخته میشه و تجربش با بقیه موارد متفاوته الا مواردی که رو کنسول نیست مثل همین دوتا 2 و یا جنرال
ولی در کل یه گیمر هردوش رو باید داشته باشه برای تجربه گیمهای برتر
و اینکه شما تو کنسول هیچ زمانی نگرانی این رو ندارید که این بازی بیاد من میتونم بازی کنم یا نه ولی رو پی سی شما نمیتونین همه بازیها رو رو بهترین تنظیمات اجرا کینین و پیوسته باید در حال تغییر و ارتقا باشین و لی حداقل عمر مفید یه کنسول 7-تا 10 سال هستش تا نسل بعدی بیاد ولی این بازه تو پی سی سالیانه هست و خیلی موارد دیگه که مجال نیست
تو نسل هفت 360 بگیرین تو نسل هشت ps4
همین لپتاپتون رو هم برای بازی های استراتژیک و دوتاتون نگه دارین
پ ن :دوست من
من الان شرایط خودم رو براتون توضیح میدم شاید کمکتون کنه خودم حدود 7 ساله 360 دارم هنوز کلی بازی تو صف مونده که بخوام بازی کنم همه چی گرافیک نیست داستان بازی گیم پلی و.... تو گیم و جذاب بودن مهمه
یه پی سی هم دارم که همین رو بگم که یه گرافیک 4850 ای ام دی روشه خیلی از دوستان میگن ضعیفه و... ولی کار من رو به عنوان یه مصرف کننده راه میندازه و منی که مثلا دوتا 2 بازی میکنم رو اخرین تننظیمات شاپورت میکنه پولتون رو دور نریزید اگه مصارفتون فقط همین هست

.gif)
Bookmarks