بحث صرفا قدرتش نیست، توی بعضی مدل های مدل F با معمولی اختلاف میلیونی دارن! اما وقتی مدل الان این مدل فقط حدود 200 تومن فرقش هست نمیارزه بدون گرافیک بگیرید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsencg برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
داشتن گرافیک داخلی چن تا حسن داره، یکی اینکه اگه مشکلی برای کارت گرافیک پیش بیاد باز هم میتونید از سیستم استفاده کنید.
اگر بحث ارتقا باشه میشه وقتی گرافیکتون رو فروختید تا وقتی گرافیک جدید بگیرید باز با گرافیک داخلی کار کنید و مجبور نمیشید برای گرافیک جدید عجله داشته باشید که همون با فروش قدیمی جدید رو بگیرید (مخصوصا با توجه به شرایط بازار که گاهی اوقات به دلیل نوسانات قیمت ها به صرفه نیستن)
امکان فعال سازی هر دو کنار هم هست، میشه در کنار تصویر گرفتن از کارت از برد هم کنارش تصویر گرفت (مخصوصا برای کسانی که نیاز به مولتی دیسپلی دارن بیشتر از تعداد خروجی همزمان گرافیک)
هم اینکه میشه از قدرتش هم کنار کارت استفاده کرد از قابلیت هایی مثل Intel quick sync، و میشه بار بعضی کار ها رو روی دوش اون انداخت، (مخصوصا توی حالت مولتی مانیتور، یا استریم)
بعدا هم بخواید ارتقا بدید مدل های با گرافیک داخلی خیلی راحت تر و با قیمت بیشتر فروش میرن مخصوصا توی رده 12100 و 12400 اینا که خیلیا کلا بدون کارت گرافیک که هزینه بالایی میخواد سیستم میبندن مدل f به هیچ دردشون نمیخوره چون بخوان با همون کارایی یک کارتی مثل 730 بخرن باید دو میلیون هزینه کنن.
در کل وقتی اختلاف قیمتشون انقد کمه با این محاسن بیشتر مدل معمولی ارزش خرید بالایی داره.
اما توی مدل هایی مثل بالا رده ها که بعضا تا حدود 2 میلیون میرسه اختلافشون ارزش خرید مدل f بیشتر میشه.
12500 و 12600 تنها فرقشون فرکانس بیشتر هست وگرنه هسته هاشون یکیه، فقط نسخه 12600k هست که 4 هسته بیشتر داره.
مادربردهایی هستن که میتونن نسخه های لاک رو اورکلاک کنن مثل msi b660 mortar max d4, asus strix b660-g d5, b660-f d5
که باهاشون تونستن کارایی نسخه سلرون رو به 12100، 12100 رو به 12400 و 12400 رو به بیشتر از قدرت 12600 برسونن.
12600 معمولی که تقریبا ارزش خرید نداره چون فقط حدود یه تومن با نسخه k تفاوت داره که هم کش بیشتری داره هم فرکانس بالاتر هم 4 تا هسته بیشتر هم آنلاک هست.
12400 و 12500 هم اگه زیر یه تومن فرقشون باشه یکم ارزش داره وگرنه اصلا.
برای کولینگ گفتم همون کولر مستری که دارید کاملا از سرش هم زیادیه، هیچ مشکلی هم با براکت اینا نیست.
هر موقع خراب شد پمپش اون موقع کولر بگیرید. فعلا بودجه تون رو صرف چیزای اساسی تر کنید.






پاسخ با نقل قول
Bookmarks