1- قطعا اگر بتونید به 1155 سوییچ کنید خب بهتره به دلایل زیادی از جمله آپ تو دیت بودن ، توانایی انتخاب پردازنده های جدیدتر و قدرتمند تر با بازه های قیمتی مختلف و مناسب که خودتون واقفید.

2- پردازنده های 1155 همگی از q6600 شما قویتر هستند حتی مدل i3 برای اثبات می توانید به بنچمارک ها مراجعه کنید.
برای مثال مقایسه ی i5 1155 و i3 1156 و q6600 رو براتون می ذارم تا کاملا متوجه اختلاف کارایی بشیم.
http://www.tomshardware.com/charts/d...2417.html?prod[4788]=on&prod[4487]=on&prod[4424]=on
در بنچمارک ها حواستون باشه که امتیاز (هر چه بیشتر ، بهتر) مورد مقایسه ست یا زمان (هر چه کمتر بهتر).

3- مزیت یا عیب بودن گرافیک آنبرد یه چیز نسبی ست. برخی گرافیک های آنبرد به چیپست مادربورد برمی گردند و برخی به پردازنده های گرافیک توکار. غالب مادربورد های حرفه ای و چیپست های سری حرفه ای فاقد گرافیک آنبورد می باشند.
در هر صورت اگه گرافیک غیر آنبورد داشته باشید بهتره که علی الظاهر دارید ولی مدلش رو ننوشتید.

4- قطعا ارتقا به 1155 به دلایل زیادی بهتره.

5- پاور هم بستگی داره که در نهایت کدوم سیستم رو بخواهید انتخاب کنید و چقدر هزینه پاور کنید.
مقدار رم هم بستگی به کاری که می خواهید بکنید داره که 8 باشه یا 4.

بعد از پاسخ شما و مشخص شدن تصمیمتون، دوستان و بنده انشاءالله بیشتر بتونیم راهنمایی بکنیم.
سلام و ممنون بابات پاسخت..
1.ممنون ولی این 1155 عمریه یعنی فعلا سوکتش تو بورسه؟من 1156 هم که گرفتم فکر میکردم اینطور باشه ولی وقتی دوروبرم رو نگاه کردم دیدم این طور نیست.....
2.اوکی.ولی چهار هسته هشت مگ کش واقعا ازدو هسته 3 مگ کش اونم ال تری ضعیف تره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
3. مدل گرافیک من انویدیا جیفورس 8600 gt که از سیستم قبلیمه ولی فعلا از آنبرد یک گیگ بهتره؟نظرت چیه؟
4. خوب فرض کنم همون مین 170 تومنی ایسوز که گفتم و یه سی پی یو سندی بریچ هم برداشتم پاور کدوم مدل و قیمت و چرا؟

بازم ممنونم