نگاه کن دوست من شما یک سیستم پیشنهاد دادید من هم دارم در مورد سیستمی که پیشنهاد دادید بحث می کنم این دلیل نمیشه که مثلا من چون DVD RW خودم سامسونگه و تاحالا 5000 تا دی وی دی باش زدم نه صداش در اومده و تنها یک DVD سوزونده اونم برق رفت پس DVD rw سامسونگ خوبه!!! همنطور که می دونید این یکی از بالا ترین امار سوخت رو دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohamad70 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نگاه کنید مادربورد Evga خوبه اما سوال اینجاست که ایا توی تمام محصولاتش خوبه؟ ایا Gigabyte توی همه مادربورد هاش فوق العاده هست در مورد X58 Extreme Asrock بهتره به این لینک یک سر بزنید در مورد اپدیت بایوس هست : لینک : یک همچین مادربوردی از لحاظ من که برای یک رم یک بایوس اپدیت میده به نظر من ارزش خرید نداره حتی اگر 2000 تومن هم بددنش یا مفتی !!!! تکنولوژی X58 تا دو سه مال دیگه جای خودشو به سوکت 2011 میده بعد شرکت هنوز داره مشکلات در شناخت رم ها رو حل می کنه
در مورد پاور هم بجث من این هست ایا با قیمت 135 هزار تومان نمیشه پاور بهتری پیشنهاد داد به نظر شما فکر نمی کنید شرکت مذکور داره فقط پول 600 وات بودن پاور رو می گیره در صورتی که همه ما می دانیم Certified به چه معنا هست برای راهنمایی دوستانی که نمی دونند پیشنهاد می کنم به سایت مرجع سری بزنند و در مورد این Certified اطلاعاتی رو کسب کنند لینک

Bookmarks