میبری میدوزی نتیجه میگیری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این پست من در رابطه با این سئوالات شماست
اینجا یک اشتباه تایپی دارم که سیگیت سیگست تایپ شده ولی نمیدونم شما چگونه این کلمه رو H.D.D Segate Baraccuda XT یا Samsung SpinPoint F3 خوندید سیگیت معمولی یعنی barracuda 7200.12برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمت 500 گیگ سیگیت 50 تومن هستش و وسترن بلک حداقل 66 تومن یعنی 32٪ گرونتر
قیمت 1 ترابایت سیگیت 92 قیمت داره و وسترن بلک 120 ( قیمت این لحظه ) که اینم میشه 30 ٪ اختلاف
یک بار امید عزیز همین حرف رو به من سر یک تاپیکم زد و دیدم درست میگه و درب اون تاپیک رو تخته کردم
حالا این حرف رو به شما میزنم بحث علمی بکن و با بنده هم کل نگیر چون امکانت و دسترسیم به قطعات بازار وسیعه و شما برای اثبات حرفهاتون هزینه ( مالی و زمانی ) خیلی زیادی باید صرف کنید تا به این نتیجه برسید که درست میگم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازم میل خودتونه میخواهید ادامه بدید لطفا پستهای کوتاه بدین تا جواب بدم

Bookmarks