ازراک یک برد مثل دیگر بردها ولی بهترین برد ممکن هست? . اگر آشنا داشته باشی تو سازگار تو تعمیراتش دقیقا بهت میگن از روی نقشه کجاهای برد ازراک از لحاظ طراحی مشکل دارد . یکی از مشکلات ضعف شدید تو قسمت مدار کارت صداش هست . بردهای خوبی هم داره ولی من به شخصا سعی میکنم روی برند دیگه حرکت کنم . الایت باز از ازراک کمی بهتر است . کلا این برد رو رد نمیکنم ولی خودم دو مدل از ازراک رو امتحان کردم CONROE 945G-DVI و 775DUAL-VSTA هر دو هم به گارانتی کشید مارو . در هر دو مورد هم برد تعویض شد با ECS
جواب شما مثبت هستش ، در خیلی از موارد ازراک بهترین بردیه که میشه انتخاب کرد

منکر این نیستم که ازراک برد مزخرف نساخته ، قطعا با این همه تنوع در مدل ، بردهائی که فقط به درد سطل أشغال میخوره هم ساخته

متاسفانه در سازگار أشنا ندارم ، شما لطفا سئوال بفرمائید و نتیجه رو اعلام کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

تجربه مشابه شما ، بنده با مادربرد فاکس کان داشتم ولی این دلیل نمیشه که بگم این شرکت برد آشغال میزنه

حرف من اینه که الان باید هر مادربرد رو بدون توجه به سازنده بررسی کرد ، ممکنه یک برد از msi با امکاناتی که داره برای یک کاربرد مناسبتر از برد asus یا گیگا باشه

اینکه سوزنمون گیر کنه روی یک برند و هر بردی بزنه آیه قرآن باشه مدتهاست با بالا رفتن سطح سواد عمومی و کیفیت ارتباط منسوخ شده

برای اینکه در جریان باشید بنده یکی از مخالفین سر سخت ازراک بودم و با دوستان توی نمایندگی شاب سر این موضوع خیلی بحث داشتیم

دوستان لطف کردن قبل از عرضه این محصول از تمام مدلها ( amd ) در اختیارم گذاشتن و با دید منفی شروع به تست این بردها کردم که یک ایرادی ازشون پیدا کنم

در نهایت تونستم از ۲ مدل ایراد بگیرم و اثبات کنم ، که اون ۲ مدل از لیست واردات حذف شد ( البته ۲ مدل اخیرا جایگزین کردن که هنوز تست نکردم )

این ۹ مدلی که الان دارن ارائه میکنند رو در حد مرگ تست کردم و از نظر کارکرد و گارانتی خیالم ازشون 100٪ راحته