خدا نکنه داريم با هم بحث مي کنيم. اگر ناراحت ميشيد بگيد تا بحثو خاتمه بديم؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنده برند EliteGroup رو آشغال گفتم. ضمنا Asrock هم از نظر کيفي چندان فرقي با اون نداره. دورنما و سابقه يک برنده که باعث ضاوت در مورد اون ميشه. حتي از نظر تنظيمات مفيد موجود در باياس هم در زماني که RAM DDR بود اين برند واقعا بد بود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما اين مورد خاصي که شما مي فرمائيد رو نصب نکردم. شايد اين مورد خوب از آب دربياد اما نگرش عمومي نسبت به اين برند رو تغيير نمي ده.
لطفا توضيحات جناب بهادر رو هم در پست قبلي ايشون بخون.
اين فکر کاملا غلطه که Asus و Giagbyte دارن پول اسمشون رو مي خورن. توي هر سايت معتبري که بريد واسه تستهاش از اين برندها استفاده کرده. شما از د نفر فرد کارکشته و مجرب سوال کن که از بين اين سه برند کدومو پيشنهاد مي کنيد نتيجه بگيريد!؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ديگه هيچ وقت نگيد پول اسمو مي خورن. اونم بخاطر يه طرفداري از يه برند کاملا معمولي مثل Asrock در برابر برندهاي مطرح مثل مثل Asus و Gigabyte و Fox Conn .
اما کسي که 65000 تومان داره و مي خواد چيپ مادربوردشم 780 باشه چاره ديگه اي نداره.
آره شما يه تست مي کنين. اينم مشتري بيچاره هست که برد الايتش بيخود و بيجت يه دفعه مي سوزه و ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کما اينکه بوردهاي قديمي اين برند واقعا از نظر خرابي رتبه اول رو دارن.
مخصوصا مدلهاييش که CPU Onboard داشتند.
مادربوردهاي Mercury هم از همين دسته هستند و کيفيت بسيار پاييني دارند و ارزونن.
بنده هم قيمت گرفتم . شما گفتيد RAM 2*2GB Corsair DDR3/BUS1333Mhz DHX قيمت 125000 تومان داديد. بنده چه اون موقع و چه الان قيمت 88000 تومان دارم. اي بابا. تقصير ما چيه شما قيمت بالا داريد!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عرض کردم اگر مي خواين براتون بخرم. شما سکوت کرديد.
آقا نيما بنده قيمتهايي رو که در اين موارد دادم مطمئنم. شما مي خواين. اينقدر جو سازي نکنيد. بنده با همين قيمت تقديم مي کنم.
به تمام ايرانيها هم اعلام مي کنم که بنده اين قيمت دارم.مي خواين!؟ يا علي.
اتفاقا اکثر مراجعه کنندگان بخاطر نداشتن دانش کافي و تجربه يه اين سايت ميان و روا نيست که قطعه بد يا قيمت بالا بهشون بديم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اتفاقا اين بحثها سازنده هست و فکر نکنم کسي با اين بحثها مخالف باشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در پايان بازم عرض مي کنم بنده قيمتهايي رو که دادم مطمئنتم.
اما مطالبي که شما فقط اعتراض کرديد و بعدا پاسخگو نبوديد:
1) H.D.D Segate Baraccuda XT قيمتش رو از کجا داريد؟!
2) قيمت هارد Samsung SpinPoint F3 که توي مدارک اومده و شما ميگيد 20٪ ارزونتر از Western هست رو از کجا آورديد و از کجا ميشه تهيه کرد.
لطفا پستها رو کامل بخونيد و جواب بديد. هنوز توي پست قبلي خيلي موارد رو جواب نداديد.
با تقديم احترام.

Bookmarks