سلامی مجددبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vardipoor.m برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درباره ی اینکه گفتم اگه پلتفرم تون را به نسل جدید ارتقاء بدید ، بهتره ؛ چون بودجه تون محدود هست ، و همچنین در توضیحات پایین که میدم ، برای گرفتن بیشترین کارایی از بودجه تون ، نسل فعلی تون را ارتقاء بدین ، بهتره .
هر چند من نمیدونم مادربردتون نسل 2 (ی core i ئه اینتل) را پشتیبانی میکنه یا نسل 3 اش را (چون مدل مادربردتون را نگفتید) .
و هر چند تفاوت بین نسل 2 (فرضا پردازنده ی i7 2700K) با پردازنده ی نسل 10 مثل مدل i3 10100F اون هم در بازی ، کم هم نیست اما بسته به تنظیمات بازی و کارت گرافیک تون ، اختلاف عملکرد پردازنده ها میتونن نزدیک بشن .
-------------------------------------------
چون فریم هایی که تواسط محاسبات cpu تولید میشه را ، کارت گرافیک اون را رندر میکنه .
پردازنده ها هم حتی خیلی ضعیف (منظور از خیلی ضعیف ، نسل های قدیمی هستند مثل پردازنده ی شما هست ، نه اینکه تعداد هسته هاش کمتر از تعدادی که بازی برای پردازش بهش نیاز داره ، باشن) هم باشن ، اما اون قدری هست که برای کارت گرافیک های میان رده ، فریم کافی برای رندر تولید کنه .
فرضا اگه یه cpu ی i5 نسل 2 ، در بازی روز (مخصوصا در تنظیمات و ریزولیشن بالا) ، بصورت میانگین در یک ثانیه 200 فریم تولید کنه ، پردازنده ی i3 10100 در همین شرایط 300 (تا 400 فریم نهایتا) فریم تولید میکنه اما کارت گرافیک میان رده (و حتی بالا رده) ، از این 200 فریم ، 60 فریم اش را بیشتر نمیتونه رندر کنه .
البته کاملا بسته به بازی و پیچیدگی های محاسباتش داره . ممکنه یه بازی باشه که در شرایطی ، cpu ی i5 نسل 2 هم نتونه حتی 20 فریم در لحظه و شرایطی بده اما کارت گرافیک 1650 بتونه بیش از 30 فریم را رندر کنه (که در این حالت ، گلوگاه بودجود میاد) (هر چند در این حالت هم شرایط بقیه ی پردازنده هایی مثل i3 10100 هم معجزه نمیکنه و اونها فرضا 40 فریم میدن) . هر چند این حالت ، کم پیش میاد .
-----------------------------------------
اینی که گفتم ، در حالت کلی بود . نه اینکه ارتقاء پردازنده به نسل جدید ، تاثیری نداره . ولی عموما برای کارت 1650 ، مخصوصت با این بودجه ی شما ، ارتقاء به نسل جدید براتون کاراییِ کمتری در بازی ها داره .
در کل ، نسبت به بودجه تون ، تغییر به پلتفرم جدید ، باعث کمترین هزینه کردن روی کارت گرافیک و در نتیجه کاهش کارایی در بازی ها میشه .
بنابراین برای همین پلتفرمی که دارید ، پردازنده تون را ارتقاء بدین (که قبلا گفته شد) و یه کارت گرافیک (که اون هم بحثش شد) را بگیرید .

Bookmarks