سلام
یه سیستم ddr3 دارم که پاور 535 گرین داره و cpu g645 و گرافیک gt240 و رم 8
میخوام cpu ,گرافیک رو ارتقا بدم الان بازی هایی مثل gta v رو حدود 30 فریم میکشه
چه سی پی یو با چه گرافیکی پیشنهاد میدید
سلام
یه سیستم ddr3 دارم که پاور 535 گرین داره و cpu g645 و گرافیک gt240 و رم 8
میخوام cpu ,گرافیک رو ارتقا بدم الان بازی هایی مثل gta v رو حدود 30 فریم میکشه
چه سی پی یو با چه گرافیکی پیشنهاد میدید
|
|
سلام
اگه بودجه دارین و کل باندل (مادربرد و cpu و رم) را ارتقاء بدین ، بهتره .
پردازنده ی Pentium Gold G6400 (با قیمت 1.8) یا i3 10100F (با قیمت 2.6) و یه رم 8 و مادربرد و مخصوصا گرافیک خوب .
اما اگه بودجه ی کمتر دارین ، یه پردازنده ی سری i5 (اگه خیلی ناچارید ، سری i3 که زیاد پیشنهاد نمیشه) ارتقاء بدین . همچنین بقیه ی بودجه تون را صرف خرید کارت گرافیک مناسب کنید . چون 30 فریم میخواید ، اگه بودجه دارین یه کارت GTX 1050 Ti 4GB (یا بالاتر) بگیرین . اگه کمتر دارین که زیاد پیشنهاد نمیشه ، کارت GT 1030 2gb بگیرین .
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 16-08-21 انجام شده است
vardipoor.m (16-08-21)
بودجه من حدود 8 تومن هست و میخوام دست دوم بگیرم قطعات رو
من 30 فریم نمیخوام نوشتم الان درام 30 فریم بازی میکنم با این مشخصات که دارم
تو ایسام هم گرافیک هست هم سی پی یو
SajjadKhati (16-08-21)
با 8 تومن در قطعات دست دوم ، بعیده که کل باندل رو به پلتفرم جدید تغییر بدید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vardipoor.m برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نمیدونم . قیمت های دست دوم را بگیرید و ببینید میتونید یا نه.
بله . من اون قضیه ی 30 فریم را اشتباه متوجه شدم .
به هر حال ، اگه بودجه تون نمیرسه به پلتفرم جدید ، همون i5 (البته اگه سری i7 به قیمتش نزدیگه ، بجاش سری i7) را بگیرید .
بقیه ی پولی که دارید را بذارید روی کارت گرافیک (اگه سری GTX 16xx را گیر بیارید که خیلی بهتره) . دقت کنید که مصرف کارت گرافیک را سعی کنید بیش از 75 وات نگیرید (نهایتا دیگه 100 وات که پیشنهاد نمیشه) چون پاورتون زیاد مناسب نیست .
کارت گرافیکی مثل GTX 1650 پیشنهاد میکنم . نهایتا دیگه GTX 1650 Super که بخاطر پاورتون چندان توصیه نمیکنم .
دقت هم کنید که در بازی های سری جدید ، بعضی هاشون به رمِ بالاتر از 8 گیگ نیاز دارند . مثل forza horizon 3 و ... .
همچنین برای اینها ، حافظه ی کارت گرافیکِ 6 گیگ یا بالاتر پیشنهاد میشه .
AMD>INTEL (17-08-21), vardipoor.m (16-08-21)
سلامی مجددبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vardipoor.m برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درباره ی اینکه گفتم اگه پلتفرم تون را به نسل جدید ارتقاء بدید ، بهتره ؛ چون بودجه تون محدود هست ، و همچنین در توضیحات پایین که میدم ، برای گرفتن بیشترین کارایی از بودجه تون ، نسل فعلی تون را ارتقاء بدین ، بهتره .
هر چند من نمیدونم مادربردتون نسل 2 (ی core i ئه اینتل) را پشتیبانی میکنه یا نسل 3 اش را (چون مدل مادربردتون را نگفتید) .
و هر چند تفاوت بین نسل 2 (فرضا پردازنده ی i7 2700K) با پردازنده ی نسل 10 مثل مدل i3 10100F اون هم در بازی ، کم هم نیست اما بسته به تنظیمات بازی و کارت گرافیک تون ، اختلاف عملکرد پردازنده ها میتونن نزدیک بشن .
-------------------------------------------
چون فریم هایی که تواسط محاسبات cpu تولید میشه را ، کارت گرافیک اون را رندر میکنه .
پردازنده ها هم حتی خیلی ضعیف (منظور از خیلی ضعیف ، نسل های قدیمی هستند مثل پردازنده ی شما هست ، نه اینکه تعداد هسته هاش کمتر از تعدادی که بازی برای پردازش بهش نیاز داره ، باشن) هم باشن ، اما اون قدری هست که برای کارت گرافیک های میان رده ، فریم کافی برای رندر تولید کنه .
فرضا اگه یه cpu ی i5 نسل 2 ، در بازی روز (مخصوصا در تنظیمات و ریزولیشن بالا) ، بصورت میانگین در یک ثانیه 200 فریم تولید کنه ، پردازنده ی i3 10100 در همین شرایط 300 (تا 400 فریم نهایتا) فریم تولید میکنه اما کارت گرافیک میان رده (و حتی بالا رده) ، از این 200 فریم ، 60 فریم اش را بیشتر نمیتونه رندر کنه .
البته کاملا بسته به بازی و پیچیدگی های محاسباتش داره . ممکنه یه بازی باشه که در شرایطی ، cpu ی i5 نسل 2 هم نتونه حتی 20 فریم در لحظه و شرایطی بده اما کارت گرافیک 1650 بتونه بیش از 30 فریم را رندر کنه (که در این حالت ، گلوگاه بودجود میاد) (هر چند در این حالت هم شرایط بقیه ی پردازنده هایی مثل i3 10100 هم معجزه نمیکنه و اونها فرضا 40 فریم میدن) . هر چند این حالت ، کم پیش میاد .
-----------------------------------------
اینی که گفتم ، در حالت کلی بود . نه اینکه ارتقاء پردازنده به نسل جدید ، تاثیری نداره . ولی عموما برای کارت 1650 ، مخصوصت با این بودجه ی شما ، ارتقاء به نسل جدید براتون کاراییِ کمتری در بازی ها داره .
در کل ، نسبت به بودجه تون ، تغییر به پلتفرم جدید ، باعث کمترین هزینه کردن روی کارت گرافیک و در نتیجه کاهش کارایی در بازی ها میشه .
بنابراین برای همین پلتفرمی که دارید ، پردازنده تون را ارتقاء بدین (که قبلا گفته شد) و یه کارت گرافیک (که اون هم بحثش شد) را بگیرید .
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 17-08-21 انجام شده است
vardipoor.m (18-08-21)
تشکر ویژه از شما با این توضیح مفصلتون ممنون که وقت گذاشتید
SajjadKhati (18-08-21)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks