reza76622201 (01-07-09)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید آقا واقعا لطف بزرگی کردین. جامع و کامل بود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظرتون در مورد قطعات زیر:
با توجه به افزایش بودجه میشه اینارو جایگزین در سیستم پیشنهادی شما کرد و مهمتر این که با هم مچ میشن؟
کارت گرافیک
Vga:XfX geforce 8800GT 512mb :170-180
یا
zotac 9800Gt 1Gb ==>140-145
البته قیمت ها تقریبی از سایت ها هستش.
مانیتور
Lcd LG L1755TQ :180
مادر برد:
Asus p5Q
دیروز با برادرم تماس گرفتم و تا 800 راضی شد که هزینه کنه
آخرین ویرایش توسط mohammad571 در تاریخ 01-07-09 انجام شده است
reza76622201 (01-07-09)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad571 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خواهش مي کنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad571 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما 100000 تومان افزايش داديد. اين افزايش مي تونه سيستم رو در دو جهت سوق بده:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad571 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1) کارآيي کلي سيستم در زمينه هاي غير از بازي با ارتقاء پردازنده. در اينصورت شما پردازنده Q8200 که 4 مگ کش داره و مي تونيد با Q9550 که 12 مگ کش داره و واقعا يه شاهکاره تعويض کنيد. حدود 75000 تومان قيمت افزايش پيدا مي کنه.
2) کارآيي سيستم در زمينه بازي با ارتقاء کارت گرافيک. در اينصورت شما گرافيک EVGA Geforce 250GTS-1GB DDR3 رو که تقريبا تمام بازيها رو با بهترين کيفيت اجرا مي کنه مي تونيد تهيه کنيد.
mohammad571 (01-07-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوستان من امروز رفتم و قیمت گرفتم پاساژ ایران تو ولیعصر . قیمت شد 735 یه 5 ساعتی گشتم فردا با داداشمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میرم سیستم رو بگیریم.مغازهایی که قطعات رو ارزون تر می گفتن یادداشت کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط یه مغازه اسمش یادم نیست گفت که این هارد به این مادربرد نمی خوره! من که زیاد تو این خط ها نیستم میشه اساتید بگن می خوره یا خیر؟ گفت که این مادربرد نمیشه هارد SataII روش نصب کرد
حقیقت منم چیزی نگفتم چون اطلاعاتی نداشتم
آخرین ویرایش توسط mohammad571 در تاریخ 04-07-09 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks