کارت گرافیک مدل دیگه ای هم میشه معرفی کنید؟ ممنون
کاربر شهرسختافزار
کارت گرافیک مدل دیگه ای هم میشه معرفی کنید؟ ممنون
تو همین رنج قیمت زوتاک هم هست حدوده 110.000 ! پایین تر بیای 4670 BIOSTAR 512 هست حدوده 85.000 ! بالاتر بری 4830 512 هست حدوده 140.000 ! 9800GT 512 زوتاک هست با قیمت 145.000 !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad571 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
---
اون پست اول شما مفید نبودا همینجوری تشکر کردم ! پاکم نمیشه !! :دی
How long will I be waiting
To be with you again
Gonna tell you that I love you
In the best way that I can
I can't take a day without you here
You're the light that makes my darkness disappear
...
کاربر شهرسختافزار
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید فقط یه سوال این کارت گرافیک ها رو چطوری بفهمیم که با مادربرد هماهنگ هستن یا نه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirdark برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو سایت http://www.rayaneh.com مادربردی که گفتید رو پیدا کردم
MAIN : ASUS P5QL- PRO
از کدوم خصوصیاتش باید برای این که ببینم به گرافیک می خوره یا نه استفاده کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مادربرد ddr2 می خوره ؟ یا ddr 3 ؟کد:4 x DIMM, Max. 16 GB, DDR 1066/800/667 Non-ECC,Un-buffered Memory Dual Channel memory architecture
آخرین ویرایش توسط mohammad571 در تاریخ 30-06-09 انجام شده است
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad571 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربرد شما از کارت های PCIe پشتیبانی میکنه ! هر نوع که باشه !
مموری هم همونطور که تو مشخصاتش خودتون میبینید ddr2 1066 هم ساپورت میکنه !
آخرین ویرایش توسط amirdark در تاریخ 30-06-09 انجام شده است
To be with you again
...
mohammad571 (30-06-09)
کاربر شهرسختافزار
مثلا این کارت گرافیک رو میشه گرفت برای این مادربرد ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirdark برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشخصات گرافیک:
Bus Support
PCI Express x16 2.0
مشخصات مادربرد:
Expansion Slots
1 x PCIex16
2 x PCIe x1
3 x PCI
خطی که آبی کردم یعنی چی؟ 2 تا اسلات PCI Express؟ بعد اون x1 انتهاش یعنی چی؟
آخرین ویرایش توسط mohammad571 در تاریخ 30-06-09 انجام شده است
گفتم که مشکلی نداره !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad571 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
To be with you again
...
mohammad571 (01-07-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks