Mamahy (10-09-16)
بله دارای 6 پین هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mamahy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mamahy (10-09-16)
ممنون
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
|
|
ببخشید من نمی دونم سینگل چیه مهندس توضیح میدی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دویل هم داریم ؟ تفاوتشون چیه ؟
سینگل وقتی یک رم را میگذارید . مثل یک خیابان یک لاینه هستش .وقتی از دوال استفاده میکنید . مثل خیابان دو لاینه میشه .باعث افزایش عملکرد میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mamahy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دویل یعنی 2×4 مثلا ؟
از دو رم مشابه میشه دبل چنل کرد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mamahy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
salpc (11-09-16)
سلام مهندس
برای این مدل مودم چه کابلی پیشنهاد می کنی؟
TP-LINK TD-W8151N 150Mbps Wireless N ADSL2+ Modem Router
هدفم دانلود فایل حجیم و بازی انلاین و خلاصه کار سرعتی
کابل خودشو گم کردم.
با کامپیوتر کار می کنم.
طولش هم حدا اکثر 10 متر و حداقل 3 متر باشه
ممنون
برای مودم باید کابل کراس بگیری .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mamahy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
دلیلش چیه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کدوم مدل ؟
ببخشید من زیاد سر در نمیارم از این کابل ها یکم توضیح بدی
وسوال اخر این که میشه هم زمان از مودم به صورت وایرلس و کابل استفاده کرد
آخرین ویرایش توسط Mamahy در تاریخ 19-09-16 انجام شده است
کابل آماده 10 متری تو فروشگاه ها موجوده . بگید برای مودم میخوام خودشون بهتون میدنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mamahy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله میشه .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks