ممنون از محبتتون و وقتی که گذاشتید در این مدت.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از راهنمایی هاتون استفاده کردم.
ممنون از محبتتون و وقتی که گذاشتید در این مدت.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از راهنمایی هاتون استفاده کردم.
من ايرانيم، كنيه ام آريا، یزدان پرستی بود كيشم، خدایم اهورا، پرستم به مستى خداوند مى، خداوند مهر و خداوند نىاندكى صبر. سحر نزديك است . . .
AMD>INTEL (08-02-16)
|
|
خواهش میکنم . امیداورم سیستم خوبی براتون بشه . سوال دیگری هم بود بپرسید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Crespo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون بزرگوار. اگه پرسشی بود، حتماً میپرسیم . . . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من ايرانيم، كنيه ام آريا، یزدان پرستی بود كيشم، خدایم اهورا، پرستم به مستى خداوند مى، خداوند مهر و خداوند نىاندكى صبر. سحر نزديك است . . .
AMD>INTEL (08-02-16)
توی دیجی کالا تو قسمت نظرات کاربران، یکی از کاربران واسه نقاط ضعف این مادربرد (گیگا) نوشته بود:
"بوت هاي مکرر به دليل باگ در بايوس و ريست شدن تنظيمات با بايوس پيش فرض"
و در ادامه هم گفته بود:
برای مشاهده نوشته مخفی شده کلیک کنید !
"در اولین تست ها با فعال کردن پروفایل XMP ماژول رم 16 گیگ Gskill برای افزایش فرکانس رم از 2166 به 3000 مگاهرتز تعیین شده رم ) Trident Z 16GB(2x8GB) CL15 مادر برد هنگ میکرد و سیستم دوال بایوس اون رو به حالت پیش فرض بایوس بر میگردونند ! بعد از بررسی سایت گیگابایت متوجه شدم که یک بایوس جدید ( البته بتا ) برای رفع مشکل XMP Compatibility ارائه شده که بعد از ریختن اون روی یک فلش با فرمت FAT32 و استفاده از qFlash گیگابایت بدون نصب ویندوز اون رو آپدیت کردم و به ظاهر مشکل رفع شده !
ویندوز 10 با سرعت زیاد نصب شد
البته نتونستم علیرغم روشن کردن حالت بایوس UEFI امکانات اضافه UEFI رو در مادربرد فعال کنم ( در تنظیمات باید نوع سیستم عامل رو ویندزو 8 و 10 قرار بدید )
از جمه مواردی که مورد نیازم بود Raid intel برای استفاده از تکنولوژی IRST بود که هنوز موفق به فعال کردن اون نشدم !"
میخواستم بپرسم چقد این حرف درسته و این مشکل وجود داره؟!
آخرین ویرایش توسط Crespo در تاریخ 10-02-16 انجام شده است
از این نظرات بدون سند که عموما برای منظور های دیگه هست زیاده . انجمن پشتیبانی گیگابایت در انجمن شهر سخت افزار میتونستند سوالشون رو مطرح کنند .یک مورد خرابی گیگابایت z170 تا به حال تاپیک وجود نداره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Crespo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
دوست من همیشه بهتر خبرهای مربوط به قطعات و همچنین بروز مشکل برای قطعات رو از سایتهای رسمی و سایتهای که این قطعات رو مورد تست و ارزشیابی قرار میدن دریافت کنید به صرف اینکه یه کسی در یک سایت معمولی خرید و فروش که به صورت تخصصی در کار سخت افزار نیست و کار اصلیش خرده فروشی هست مشکلی رو بیان میکنه و شاید هم دلیل بروز این مشکلات در درست استفاده نکردن خود اون فرد بوده اکتفا نکنید و این رو بدونید اگر این مشکلات حقیقت داشت قبل از اینکه این عزیز تو اون سایت اعلام کنه خیلی زودتر از طرف سایتهای تخصصی سخت افزار این خبرها در فضای مجازی به اشتراک گذاشته میشده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Crespo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks