سیگیت بگیرید . وسترن بلو خوب بود که متاسفانه با سری گرین ادغام شدند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Crespo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیگیت بگیرید . وسترن بلو خوب بود که متاسفانه با سری گرین ادغام شدند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Crespo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (08-04-16), Crespo (26-01-16), mohammad- (30-05-16)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آره، منم مدنظرم بلو بود اگه قرار به وسترن میبود.
یعنی وسترن بلو دیگه نداره؟!
اونوقت با گرین ترکیب شده، خروجیش چی شده؟!
من ايرانيم، كنيه ام آريا، یزدان پرستی بود كيشم، خدایم اهورا، پرستم به مستى خداوند مى، خداوند مهر و خداوند نىاندكى صبر. سحر نزديك است . . .
ادغام شدن . یعنی هارد از نظر فنی همون وسترن گرین هست . ولی لیبل blue خورده . این کار استراتژی وسترن رو نمیپسندم . چون به دلیل قیمت بالا هاردهای بلک نیاز به یک هارد با سرعت مناسب با قیمت مناسب بود . تجربه نشون داده گرین گزینه خوبی نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Crespo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (08-04-16), Crespo (26-01-16), M3RS4D 50062 (26-01-16), mohammad- (30-05-16)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آره، از اینکه هاردهای گرین خوب نبودن، مطلع هستم.
اما روند ترکیبش رو نمیدونستم.
بسیار ممنونم دوست عزیز بابت راهنمایی هاتون که با حوصله پاسخ تک تک پست های منو دادید.
احتمال زیاد تا اواخر هفته ی آینده نهایتاً سیستم رو ببندم. باز هم اگر پرسشی برام پیش اومد، قبل از خرید همینجا میپرسم.
من ايرانيم، كنيه ام آريا، یزدان پرستی بود كيشم، خدایم اهورا، پرستم به مستى خداوند مى، خداوند مهر و خداوند نىاندكى صبر. سحر نزديك است . . .
AMD>INTEL (26-01-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks