پاسخ: سیستم برای رندرینگ تا 6 میلیون و نیم
نقل قول:
1- همون مدل g1 رو بگیرید کارت بسیار خوبی هست .
2-CM 690 III هم بسیار خوبه فقط کولینگ 240 باید بگیرید که کافیه برای 5820k
3-لطفا من رو معاف کنید . چون برای وقت و حرفی که تو این تاپیک زدم ارزش قائل هستم . اگر شما قائل نیستی خودتون میدونید .تجربه هم نشون داده به من کسایی که همزمان از چندجا مشاوره میگیرند آخرسر کارشون به شدت به پیچ میخوره .
نه آقا این چه حرفیه. اگه ارزش قائل نبودم که انقدر از شما سوال نمیکردم. چند روز پیش که برای خرید رفته بودم فروشنده ها نظرات مختلفی هی میدادن مثل این که 2 تا رم بنداز جا چهار تا یا خیلی چیزایی دیگه که باعث شد من برام سوال شه.
بسیار هم از زحمات شما ممنون هستم در این تاپیک . الان بیس قطعات تماما پیشنهاد های شماست. این که سوال میپرسم به خاطر این هست که اطلاعات خودم افزایش پیدا کنه. چون من الان چند ماهی هست که درگیر این مسائل شدم و سعی کردم که از این فرصت جهت یادگیری مباحث سخت افزاری (در حد ابتدایی) استفاده کنم. که البته عذرخواهی میکنم چون انگار باعث اذیت شدن شما شدم با این همه سوالات.
پاسخ: سیستم برای رندرینگ تا 6 میلیون و نیم
نقل قول:
نه آقا این چه حرفیه. اگه ارزش قائل نبودم که انقدر از شما سوال نمیکردم. چند روز پیش که برای خرید رفته بودم فروشنده ها نظرات مختلفی هی میدادن مثل این که 2 تا رم بنداز جا چهار تا یا خیلی چیزایی دیگه که باعث شد من برام سوال شه.
بسیار هم از زحمات شما ممنون هستم در این تاپیک . الان بیس قطعات تماما پیشنهاد های شماست. این که سوال میپرسم به خاطر این هست که اطلاعات خودم افزایش پیدا کنه. چون من الان چند ماهی هست که درگیر این مسائل شدم و سعی کردم که از این فرصت جهت یادگیری مباحث سخت افزاری (در حد ابتدایی) استفاده کنم. که البته عذرخواهی میکنم چون انگار باعث اذیت شدن شما شدم با این همه سوالات.
اذیت من خیر . ولی اکثرا بازار بیشتر دنبال سود خودشون هستند . خیلی راحت هر قطعه ای که بیشتر براشون سود بندازه به شما پیشنهاد میکنند . البته این امر طبیعی هست . خود خریدار باید لیستش را آماده کرده باشه و گرنه حسابی کاستوم میشه خریدش.آخرش میبینید قطعاتی که میخواستید تهیه کنید تو فاکتور خریدتون نیستند .
هر چقدر هم از اون شاخه به اون شاخه برید ضریب اشتباه بیشتر میشه .
دید من به قطعات با شما خیلی فرق داره نزدیک 16 سال عمرم صرف این کار شده .