پاسخ: سیستم برای رندرینگ تا 6 میلیون و نیم
نقل قول:
گرافیک رو پیشنهاد خودم رو دادم . با این تغییراتی که مداوم میدید متاسفانه آخرش یک سیستم هچل هفتی در میاد . به نظر میرسه به صورت موازی از جای دیگه هم مشاوره میگیرید . اینطوری نهایت به ضرر شماست . چون به مسئله ناسازگاری و فاکتورهای دیگه دقت لازم نمیکنید .
رم مشکلی در تعویضش نیست . با توجه به اختلاف قیمت کم .
نه من فقط در سایت پی سی ورلد بود که قبل از این که این جا بپرسم اون جا گذاشته بودم پستم رو، یک نفر پیشنهاد سیستم skylake رو داده بود که من ازشون پرسیدم چرا x99 نه، دیگه جواب ندادن، دیگه پی گیر اون جا نشدم. اما این کی هی سوال می پرسم به خاطر سرچ در اینترنت خصوصا در سایت های خارجی هست، چون عرض کردم وارد نیستم، خیلی کنجکاوم بدونم که انتخابام بهترین هست، چون میدونم با مثلا 8 میلیون پول چندین مدل سیستم میشه بست که شما فرصت ندارید همه رو بگید، برای همین خودم سعی میکنم مورد های مختلف رو پیدا کنم که از شما بپرسم. مثلا همین رم رو از خود سایت جی اسکیل پیدا کردم قیمتش رو چک کردم، کسی بم نگفته بود. خلاصه اگه فکر میکنید گیر دادن تو این زمینه ها از اون ور پشت بوم میندازتم و آخر سر افتضاح به بار میاد، بی خیال شم برم همین لیستی که دادین رو میگیرم فردا.
البته شما هم چند تا مادر بورد گفتید من لیست نهایی و آخرین پست این تاپیک رو در پست بعدی میدم که دیگه همونو بگیرم.
ببخشید خیلی زحمت افتادین.
نقل قول:
نه من فقط در سایت پی سی ورلد بود که قبل از این که این جا بپرسم اون جا گذاشته بودم پستم رو، یک نفر پیشنهاد سیستم skylake رو داده بود که من ازشون پرسیدم چرا x99 نه، دیگه جواب ندادن، دیگه پی گیر اون جا نشدم. اما این کی هی سوال می پرسم به خاطر سرچ در اینترنت خصوصا در سایت های خارجی هست، چون عرض کردم وارد نیستم، خیلی کنجکاوم بدونم که انتخابام بهترین هست، چون میدونم با مثلا 8 میلیون پول چندین مدل سیستم میشه بست که شما فرصت ندارید همه رو بگید، برای همین خودم سعی میکنم مورد های مختلف رو پیدا کنم که از شما بپرسم. مثلا همین رم رو از خود سایت جی اسکیل پیدا کردم قیمتش رو چک کردم، کسی بم نگفته بود. خلاصه اگه فکر میکنید گیر دادن تو این زمینه ها از اون ور پشت بوم میندازتم و آخر سر افتضاح به بار میاد، بی خیال شم برم همین لیستی که دادین رو میگیرم فردا.
البته شما هم چند تا مادر بورد گفتید من لیست نهایی و آخرین پست این تاپیک رو در پست بعدی میدم که دیگه همونو بگیرم.
ببخشید خیلی زحمت افتادین.
مسئله زحمت برای من نیست . به خاطر خودتون گفتم . چون عوض کردن قطعات مستمر ممکنه مشکلات ناسازگاری بوجود بیاره .
این اطمینان رو میدم به شما تمام این پیشنهادها نتیجه 17-18 سال سابقه من در سخت افزار هست .
با تشکر مجدد از آقای امید بزرگوار،ایشالا میخوام برم بازار برای خرید،جهت جمع بندی تاپیک،نظر نهایی شما بسیار حائز اهمیت است.
تا به این جا با 8 میلیون شما 2 پیشنهاد دادید(یکی در این تاپیک،یکی هم در برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] امروز دیدم به شخص دیگه ای که کارشون شبیه من،رندرینگ بود -البته من کارم انیمیشن نیست- پیشنهاد داده بودن البته اون جا 9 تومن بود که با کم کردن گرافیکش میشه همون 8 تومن)
سیستم شماره یک :
5930k /1.960
GA-X99-SOC Champion /1.268
Gskill Ripjaws4-2666-4x8GB-CL15-Red /0.880
Gigabyte GTX 970 Gaming G1 OC-WF-3X /1.550
Samsung Pro 850 250 GB /0.530
WD 1TB Blue /0.170
Cooler Master Nepton 240M /0.430
Cooler Master CM 690 III /0.378
Cooler Master Vanguard 750W Gold /0.427
BenQ HD DL2020 /0.378
ODD /0.60
T: 8.031
سیستم شماره دو :
5930k /1.960
PNY Quadro K4200 4GB / 2.960
SSD 250GB SAMSUNG 850 EVO / 0.340
WD 2TB RED /0.344
Cooler Master Vanguard 1000W Gold / 0.736
GREEN X9 / 0.590
Corsair H80i GT High Performance /0.436
ODD / 0.60
T: 9.574
__________________________________________________ ___________________________________________
سیستم دوم گرافیک قدرتمند 3 میلیونی روش نصبه که اگه ما همون گرافیکی که به علت کمبود بودجه الان مجبورم 970 بگیرم رو بذاریم 1500 از هزینه کل کم میشه. یعنی دقیقا 8 میلیون البته هارد سیستم 2 هم گرون تر هست که با کم کردن اون تا حدی هزینه ی مانیتور سیستم اول جبران میشه. به همین علت هست که این دو سیستم رو کنار هم گذاشتم.
+ بنده الان به علت کمبود بودجه مجبورم که گرافیک سیستم 2 رو نگیرم، و الا چون در چند ماه آینده به گرافیک خوب برای رندر های گرافیکی نیاز پیدا خواهم کرد، پس باید سیستمی که میبندم، قابلیت ارتقاء داشته باشد. در واقع مثل این هست که بگم من سیستم 2 رو میخوام اما با این تفاوت که گرافیک رو با 970 عوض کنم. برای همین هم نشون میده که پاور سیستم اول کم هست، کیس هم کم هست.
خلاصه : اگر من سیستم شماره 2 رو بگیرم (با جایگزینی گرافیک 3تومنی با یک و نیمی)، در آینده فقط احتیاج به ارتقاء گرافیک دارم و نه پاور.
+ من بین 2 سیستم بالایی سیستم زیر رو جمع کردم (از خودم نظر ندادم ، همون قطعاتی که جناب امید فرمودن رو فقط جا به جا کردم) :
__________________________________________________ __________________________________________
سیستم شماره ی 3 ( نهایی ) :
5930k /1.960
Gigabyte GTX 970 Gaming G1 OC-WF-3X /1.550
SSD 250GB SAMSUNG 850 EVO / 0.340
WD 1TB Blue /0.170
Corsair H80i GT High Performance /0.436
Cooler Master Vanguard 1000W Gold / 0.736
GREEN X9 / 0.590
ODD / 0.60
BenQ HD DL2020 /0.378
T: 8.368
سوالات :
1- آیا این سیستم نهایی (شماره 3) مورد تایید شما هست ؟ اگر بله که فردا بگیرم. اگر خیر، چیش اشکال داره ؟ در واقع به نظر شما با این بودجه این ( بهترین انتخاب ) هست ؟ هر اصلاحی هست بفرمایید لطفا.
2- تا چند عدد کارت گرافیک میشه به این سیستم اضافه کرد ؟ نهایتا 4 تا ؟
3- اگر خواستم گرافیک اضافه کنم، باید حتما مدل 970 بگیرم یا میتونم کنار 970 یک 980 بندازم یا باید دو(یا 3 یا 4) تاشون یک مدل باشن ؟
4- شما قدیم واتر کولینگ Nepton 240m رو نسبت به Corsair ترجیح میدادید. اما در سیستم 2 Corsair گذاشتید. با این که قیمت هر دو یکی هست (430). میشه علتش رو بفرمایید ؟ و همچنین با توجه به اختلاف قیمت 20 هزار تومنی Nepton 240 با 280 چرا 240 رو پیشنهاد میدین ؟
5- اگر تونستم 150 تومن بیشتر خرج کنم، مناسب هست که کیس رو HAF X کنم ؟ (شایدم نشه، کلی میخوام بدونم فقط) در واقع تفاوت بین X9 و HAF X میخوام بدونم چیه، چون یه جا دیدم خودتون این رو پیشنهاد داده بودین به یکی. و ریویو های خیلی خوبی هم ازش همه جا هست. کلا به نظرم کیس خیلی خوب هیچ وقت آدم پشیمون نمیشه از خریدش ، چون تا سالیان سال هر چی خراب شه، کیس یکی خراب نمیشه، پس هر چی بزرگ تر و خنک تر بهتر.
سیستم 3 مناسبه
شما کوادرو اگر چند ماه دیگه میخوای تهیه کنی . فعلا یه 750ti بگیر کارت رو راه میندازه
کولر رو نظرم همون مدل کولر مستر هست .
کیس رو به نظرم hafx کولر مستر بگیر تو ارتقاهای بعدی هم خیالت راحت تره همچنین بهترین کولینگ رو داره
بررسی کیس hafx
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
دلیل انتخاب واتر کولر مستر
نقل قول:
سیستم 3 مناسبه
شما کوادرو اگر چند ماه دیگه میخوای تهیه کنی . فعلا یه 750ti بگیر کارت رو راه میندازه
کولر رو نظرم همون مدل کولر مستر هست .
کیس رو به نظرم hafx کولر مستر بگیر تو ارتقاهای بعدی هم خیالت راحت تره همچنین بهترین کولینگ رو داره
بررسی کیس hafx
دلیل انتخاب واتر کولر مستر
مرسی
1- الان 750 ti بگیرم، بعدا کنار این میتونم کوادرو (یا هر چی دیگه غیر 750ti) اضافه کنم یا باید چند کارت گرافیک یکی باشن ؟ مثلا دو تا 750 یا دو تا کوادرو ؟
2- این سیستم مادربورد و سی پی یو تا چند گرافیک nVidia رو ساپورت میکنه ؟ چون مادربورد SLI گیگابایت نیست، ربطی نداره ؟ نهایتا چند تا گرافیک میشه انداخت ؟
3- لینک بررسی کولر مستر رو دیدم، یک ریویو هست نه مقایسه. اما سایت های معروفی هم مثل tom's hardware و lifehacker و بعضیا دیگه روی H100 یا H110 کورسیر تاکید کرده بودن و به عنوان Best Cooler Master انتخاب کردن اما سایت خوبی که اینا رو کنار هم مقایسه کرده باشه ندیدم. میخوام ببینم ( در مقایسه ) با کورسیر ها کدوم خنک کنندگی بهتری داره،نویز و صدا برام خیلی مهم نیست اینم لینک دوتاشون مثلا :
4- درباره ی این هم در پست قبل پرسیدم نفرمودین : با توجه به اختلاف قیمت 20 هزار تومنی فرق Nepton 240 با Nepton 280 چیه کدوم بهتره ؟
ممنون دوباره.
نقل قول:
مرسی
1- الان 750 ti بگیرم، بعدا کنار این میتونم کوادرو (یا هر چی دیگه غیر 750ti) اضافه کنم یا باید چند کارت گرافیک یکی باشن ؟ مثلا دو تا 750 یا دو تا کوادرو ؟
2- این سیستم مادربورد و سی پی یو تا چند گرافیک nVidia رو ساپورت میکنه ؟ چون مادربورد SLI گیگابایت نیست، ربطی نداره ؟ نهایتا چند تا گرافیک میشه انداخت ؟
3- لینک بررسی کولر مستر رو دیدم، یک ریویو هست نه مقایسه. اما سایت های معروفی هم مثل tom's hardware و lifehacker و بعضیا دیگه روی H100 یا H110 کورسیر تاکید کرده بودن و به عنوان Best Cooler Master انتخاب کردن. میخوام ببینم ( در مقایسه ) با کورسیر ها کدوم خنک کنندگی بهتری داره،نویز و صدا برام خیلی مهم نیست اینم لینک دوتاشون مثلا :
4- درباره ی این هم در پست قبل پرسیدم نفرمودین : با توجه به اختلاف قیمت 20 هزار تومنی فرق Nepton 240 با Nepton 280 چیه کدوم بهتره ؟
ممنون دوباره.
این برد تا 4way sli پشتیبانی میکنه . یکی از بهترین بردهای ساخته شده دنیاست .
750ti هسته کودا به میزان لازم داره . شما هر کارتی برای sli استفاده میکنی . مشابه اون رو میتونی sli کنی .
برای رندر هم میتونی از کوادرو استفاده کنی .
من کولر مستر رو ترجیح میدم . گارانتیش هم بهتره . باز خود دانی .
4- کیس hafx بگیری میتونی از 280 هم استفاده کنی . رادیاتور بزرگتری داره این توی load تو حرارت تاثیر مستقیم دارد .
نقل قول:
4- کیس hafx بگیری میتونی از 280 هم استفاده کنی . رادیاتور بزرگتری داره این توی load تو حرارت تاثیر مستقیم دارد .
ببخشید متوجه نشدم. یعنی حالا که HAFX میگیرم، 280 بگیرم بهتره ؟ منظورتون از load تو حرارت نفهمیدم. بهتر خنک میکنه نسبت به 240 ؟
یک چیز دیگه : رنگ LED این کیس رو میشه عوض کرد ؟ هزینه بره خیلی ؟ نمیشه یه کاری کرد اصلا قطع شه ؟ در هر صورت این کیس رو میخرم به خاطر خنک کنندگی خوب اما رنگ قرمزش اعصابمو به هم میریزه اگه بشه عوض کرد که عوض کنم اگه نشه یه جوری خاموش بشه باز بهتره.
نقل قول:
ببخشید متوجه نشدم. یعنی حالا که HAFX میگیرم، 280 بگیرم بهتره ؟ منظورتون از load تو حرارت نفهمیدم. بهتر خنک میکنه نسبت به 240 ؟
یک چیز دیگه : رنگ LED این کیس رو میشه عوض کرد ؟ هزینه بره خیلی ؟ نمیشه یه کاری کرد اصلا قطع شه ؟ در هر صورت این کیس رو میخرم به خاطر خنک کنندگی خوب اما رنگ قرمزش اعصابمو به هم میریزه اگه بشه عوض کرد که عوض کنم اگه نشه یه جوری خاموش بشه باز بهتره.
یعنی در حالتی که سیستم در حالت فشار هست به خاطر رادیات بزرگتر درجه حرارت بهتری خواهید داشت
led های rgb در بازار هست میشه جایگزین کرد .
کولر مستر در سایتش نوشته مدل Nepton 280L در HAF X ساپورت نمیشه :
گیج شدم من.
نقل قول:
کولر مستر در سایتش نوشته مدل Nepton 280L در HAF X ساپورت نمیشه :
گیج شدم من.
همون 240m بگیرید .