سلام - Asus Deluxe اگر USB3.1 و گارانتی اصلی هست، مشخصات فروشنده رو پیغام خصوصی کنید برام. بنده خریدارم!نقل قول:
Printable View
سلام - Asus Deluxe اگر USB3.1 و گارانتی اصلی هست، مشخصات فروشنده رو پیغام خصوصی کنید برام. بنده خریدارم!نقل قول:
ممنون.نقل قول:
حالا یک سوال. الان در اینترنت یک جا Champion رو به قیمت 1280 گذاشته. به نظرتون تکی بخرم اینو ؟
شنبه دباره میخوام برم پاساژ. اگه Champion داشتن که همونو میخرم اگه نداشتن این یکی که شما گفتید رو میگیرم.
سلام.نقل قول:
والا به من گفتن Asus Deluxe هست 1 میلیون و 450. دیگه نگفتن USB3.1 هست یا این که گارانتیش چیه.
من البته دنبال Champion بودم، لیست رو دادم ، بعد گفت که Champion نداریم، پیشنهاد میکنم Deluxe بگیرید با این قیمت. منم میخواستم همون Champion روبگیرم برای همین چیزی نپرسیدم و پیشنهادش رو ندید گرفتم.
به نظرم همین x99p-sli همون کار چمپیون رو میکنه . قیمتش هم مناسبه . تاندربولت 3 و usb 3,1 و پشتیبانی از xmp تا 3400 هم دارد . کیفیت ساخت بسیار خوبی هم دارد .
من بودم اون که تکی موجود داشت رو نمیگرفتم .یعنی ریسک نمیکردم .
اتفاقا یک مغازه دیروز گفت یک دونه موجود دارم من هم یه ذره شک کردم گفتم نکنه رو دستشون مونده و اینا یا خراب بوده . از هر کی میپرسیدم نداشت.نقل قول:
خوب پس همین مدل رو که فرمودین میگیرم.
ممکنه هم سالم باشه ولی من بودم ریسک نمیکردم . چون مسلما میفروخت به مغازه دارهایی که دنبال این جنس هستند .به خاطر همین توصیه نمیکنم .نقل قول:
ببخشید یک سوال. این مادربورد که sli نوشته، بیشتر تمرکزش روی 4 کارت گرافیکی کردن کیس هست ؟ چون من شاید هیچ وقت بیشتر از 2 یا نهایتا 3 تا نیازم نشه، ضمن این که الان گرافیک 750 بسیار کمه، قرار بود در چند ماه آینده گرافیک اضافه کنم، که با افزایش بودجه ای که الان دادم، دیگه اضافه کردن گرافیک هم منتفی میشه و این سیستم احتمالا تا چند سال آینده بدون تغییر و ارتقاء باقی خواهند ماند. برای همین 5820 با یک 980 تی آی بهتر نیست از 5930 با 750 تی آی ؟ متشکرنقل قول:
ممنون
اون sli مشکلی نداره . بودنش مزیته . 5820k با 980ti منطقی تر به نظر میرسه .نقل قول:
1- ممنون. برای 980 ti چه برند و مدلی بگیرم ؟ Gigabyte G1 Gaming خوبه ؟ یا برند دیگه ای پیشنهاد میکنید ؟ همین گیگابایتم چند مدل داره که نمیدونم کدوم بهتره و به کار من میاد.نقل قول:
2- پیشنهادتون برای کیس به جز x9 چیز دیگری نیست که بین چند تا قدرت انتخاب داشته باشم ؟
3- یک سوال. میشه سیستم زیر رو با تغییراتی(مثلا جا 2 تا سی پی یو، به یکی اکتفا کنیم) بست که به بودجه من(9تومن با مانیتور) بخوره ؟ و آیا این کار اصلا ارزش داره به نظرتون ؟ ( صرفا جهت افزایش اطلاعات خودم پرسیدم و الا سیستم قبل رو آماده ی خریدش هستم. اینم یکی پیشنهاد داد، گفتم ازتون بپرسم ببینم میشه یا خیر)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
1- همون مدل g1 رو بگیرید کارت بسیار خوبی هست .نقل قول:
2-CM 690 III هم بسیار خوبه فقط کولینگ 240 باید بگیرید که کافیه برای 5820k
3-لطفا من رو معاف کنید . چون برای وقت و حرفی که تو این تاپیک زدم ارزش قائل هستم . اگر شما قائل نیستی خودتون میدونید .تجربه هم نشون داده به من کسایی که همزمان از چندجا مشاوره میگیرند آخرسر کارشون به شدت به پیچ میخوره .
این کیس هم خیلی خوشم ازش اومد :
Corsair Obsidian 550D
این هم خوبه
Aerocool GT-S Black Edition