من میتونم نظر بدم؟
به نظرم تا حد 5 تومن ، این مشخص هست که توی برنامه نویسی ، هر چی پردازنده بهتر باشه ، سرعت کار گاها بالا میره بنابراین i7 6700 پیشنهادمه
برای گیمینگ هم این طور که مشخص هه گاها میخای بازی کنی ، در این صورت پیشنهادم اینه که خود گرافیک مجتمع i7 6700 رو تست کن (که در حد گرافیک gtx 730 هه) و احتمالا خیلی از این بازی ها رو توی ریزولیشن متوسط با تنظیمات متوسط اجرا میکنه (و هزینه ی اضافی نکنی) و اگه راضی نبودی ، میتونی یه گرافیک بعدا بخری ولی اگه همون اول گرافیک بخری ، دیگه نمیتونی هزینه تو برگردونی برای چیزی که نیازی نداری
رم هم همینطور . پیشنهادم اینه که یه رم 8 گیگ بگیری و اگه دیدی نیاز داری ، بعدا میتونی یه 8 گیگ دیگه اضافه کنی . به نظرم رم 8 گیگ هم برای برنامه نویسی و هم فتوشاپ ، کاملا کافی باشه (حداقل تا نیمه حرفه ای کافی هه)
مادربرد هم چون اورکلاک و اینا نمیکنی ، مادربرد GIGABYTE H170-D3H با قیمت 450 تومن کاملا کافی هه به نظرم
درباره ی هارد هم چون مهمترین عامل توی سرعت هه ، هارد wd Blue 64MB رو بیشتر قبول دارم (سیگیت باراکودا 64 رو خودم دارم ولی wd Blue 64MB سرعتش بیشتر هه به نظرم)
باز هم نظر اساتیدها مثل آقا محمد و آقا امید و ... هم ببین تهش چیه
- - - Updated - - -
تهیه کردیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aminking2005 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مبارک باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پست بالا ام که دادم ، این پستت رو ندیدم

Bookmarks