پاسخ: سیستم برای برنامه نویسی تا ۵ تومان
من میتونم نظر بدم؟
به نظرم تا حد 5 تومن ، این مشخص هست که توی برنامه نویسی ، هر چی پردازنده بهتر باشه ، سرعت کار گاها بالا میره بنابراین i7 6700 پیشنهادمه
برای گیمینگ هم این طور که مشخص هه گاها میخای بازی کنی ، در این صورت پیشنهادم اینه که خود گرافیک مجتمع i7 6700 رو تست کن (که در حد گرافیک gtx 730 هه) و احتمالا خیلی از این بازی ها رو توی ریزولیشن متوسط با تنظیمات متوسط اجرا میکنه (و هزینه ی اضافی نکنی) و اگه راضی نبودی ، میتونی یه گرافیک بعدا بخری ولی اگه همون اول گرافیک بخری ، دیگه نمیتونی هزینه تو برگردونی برای چیزی که نیازی نداری
رم هم همینطور . پیشنهادم اینه که یه رم 8 گیگ بگیری و اگه دیدی نیاز داری ، بعدا میتونی یه 8 گیگ دیگه اضافه کنی . به نظرم رم 8 گیگ هم برای برنامه نویسی و هم فتوشاپ ، کاملا کافی باشه (حداقل تا نیمه حرفه ای کافی هه)
مادربرد هم چون اورکلاک و اینا نمیکنی ، مادربرد GIGABYTE H170-D3H با قیمت 450 تومن کاملا کافی هه به نظرم
درباره ی هارد هم چون مهمترین عامل توی سرعت هه ، هارد wd Blue 64MB رو بیشتر قبول دارم (سیگیت باراکودا 64 رو خودم دارم ولی wd Blue 64MB سرعتش بیشتر هه به نظرم)
باز هم نظر اساتیدها مثل آقا محمد و آقا امید و ... هم ببین تهش چیه
- - - Updated - - -
نقل قول:
با سپاس از راهنمایی های هر دو عزیز:11():
سیستم را از پیشنهاد دوم اقا امید تهیه کردم (کمی هزینش کمتر از پیشنهاد اخر اقا محمد بود البته هر دو سیستم شباهت زیادی به هم دارن تفاوتا جزییه ) و مانیتور هم از پیشنهاد اقا محمد vx239 تهیه کردم که رنگها را خیلی عالی و با ثبات از زاویه ها مختلف نمایش میده با این که نور از پنجره به مانیتور میرسه ولی تصویر مانیتور کاملا واضحه
البته پاور را مشخص نکرده بودن که 600w یا 650w باید باشه که من 600w تهیه کردم امیدوارم مناسب باشه!
تهیه کردی
مبارک باشه :11():
پست بالا ام که دادم ، این پستت رو ندیدم
نقل قول:
من میتونم نظر بدم؟
به نظرم تا حد 5 تومن ، این مشخص هست که توی برنامه نویسی ، هر چی پردازنده بهتر باشه ، سرعت کار گاها بالا میره بنابراین i7 6700 پیشنهادمه
برای گیمینگ هم این طور که مشخص هه گاها میخای بازی کنی ، در این صورت پیشنهادم اینه که خود گرافیک مجتمع i7 6700 رو تست کن (که در حد گرافیک gtx 730 هه) و احتمالا خیلی از این بازی ها رو توی ریزولیشن متوسط با تنظیمات متوسط اجرا میکنه (و هزینه ی اضافی نکنی) و اگه راضی نبودی ، میتونی یه گرافیک بعدا بخری ولی اگه همون اول گرافیک بخری ، دیگه نمیتونی هزینه تو برگردونی برای چیزی که نیازی نداری
رم هم همینطور . پیشنهادم اینه که یه رم 8 گیگ بگیری و اگه دیدی نیاز داری ، بعدا میتونی یه 8 گیگ دیگه اضافه کنی . به نظرم رم 8 گیگ هم برای برنامه نویسی و هم فتوشاپ ، کاملا کافی باشه (حداقل تا نیمه حرفه ای کافی هه)
مادربرد هم چون اورکلاک و اینا نمیکنی ، مادربرد GIGABYTE H170-D3H با قیمت 450 تومن کاملا کافی هه به نظرم
درباره ی هارد هم چون مهمترین عامل توی سرعت هه ، هارد wd Blue 64MB رو بیشتر قبول دارم (سیگیت باراکودا 64 رو خودم دارم ولی wd Blue 64MB سرعتش بیشتر هه به نظرم)
باز هم نظر اساتیدها مثل آقا محمد و آقا امید و ... هم ببین تهش چیه
- - - Updated - - -
تهیه کردی
مبارک باشه :11():
پست بالا ام که دادم ، این پستت رو ندیدم
ممنونم
چون برای شرکت دارم تهیه میکنم احتمالا باز هم چندتایی سیستم بعدا باید تهیه کنم
درمورد مادربرد فکر کنم حق با شماس
در رابطه با cpu یعنی ممکنه این میزان پردازش لازم باشه برای برنامه نویسی و کار گرافیکی؟
در مورد هارد وقتی ssd داریم و برنامه های اصلی قراره از روی اون اجرا بشن ایا باز هم هارد دخالت میکنه؟
نقل قول:
ممنونم
چون برای شرکت دارم تهیه میکنم احتمالا باز هم چندتایی سیستم بعدا باید تهیه کنم
درمورد مادربرد فکر کنم حق با شماس
در رابطه با cpu یعنی ممکنه این میزان پردازش لازم باشه برای برنامه نویسی و کار گرافیکی؟
در مورد هارد وقتی ssd داریم و برنامه های اصلی قراره از روی اون اجرا بشن ایا باز هم هارد دخالت میکنه؟
به نظر من خیلی ضروری نیست ولی چون تا سقف 5 تومن خواستی خوب i7 6700 رو میتونستی جور کنی که گزینه ی بهتری بود نسبت به i5
ssd که مشخص هه . منظور من توی هارد ها بود . خوب پیش میاد که حافظه ی 250 گیگ ssd پر شه و بعدا از توی هارد پروژه رو لود کنی ولی با اون حال سیگیت هم گزینه ی خوبی هه