بله میتونید اجرا کنید . قسطی نه متاسفانهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ashkan_42 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب پس من میتونم gta v و watch dogs رو اجرا کنم ؟
و ببخشید شما اقساط جایی نمیشناسید؟
بله میتونید اجرا کنید . قسطی نه متاسفانهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ashkan_42 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با عرض معذرت فقط یه سوال دیگه داشتم
من از صحبت شما که گفتید " مانیتور شما رزولوشن hd پشتیبانی نمیکنه " اینطور برداشت کردم که کارت گرافیک های hd هست که نیاز به
کابل hdmi و مانیتور های LED و LCD دارن ؟! حالا اگر درستِ فرق این مدل کارت گرافیک های HD و غیر HD باهم چیه چون به هرحال قصد
عوض کردن مانیتورم هم دارم .
کابل hdmi فرقی که با بقیه دارد انتقال صدا و تصویر با هم هست .برای استفاده از رزولیشن hd فقط باید مونیتورتون پشتیبانی کنه .کارت گرافیک معرفی شده از رزولیشن hd پشتیبانی میکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ashkan_42 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
خیلی ممنون بهم خیلی کمک کردیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks