سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط guns برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ما اینجا دور هم جمع شدیم که بتونیم بهترین پیشنهادات رو بهم بدیم
مشخصات مادر برد asus رو خوندم به نظر شما کدام مشخصات این مین عالی هستش ؟
در مورد sb700 که تو پست قبل توضیح دادم
کانکتور تغذیه cpu هم که ۴ پینه که عملا امکان آورکلاک رو خیلی محدود میکنه
pci-e هم که یدونه داره که امکان کراس فایر نداره
در پستهای قبلی a770de+ را پیشنهاد داده بودم که قیمتش 30 هزار تومن از این مین کمتره ، sb710 داره ، فیش ۸ پین و ۲ تا pci-e داره حالا بفرمائید این ایسوس از چه لحاظی حرف نداره ؟
در مورد بحث گرما هم خودتون تو حرفهائی که زدید صحبت بنده رو تائید کردید ، تا زمانی که یک gpu نسل جدید با تکنولوژی 40 نانومتر و ارزانتر وجود داره چه دلیلی وجود داره که از تکنولوژی قدیم استفاده بشه ؟
اما گرافیکهائی که پیشنهاد دادید
واقعا خود شما تا زمانی که sapphire 5750 dx11 به قیمت 190 هزار تومن تو بازار فراوان موجود هستش و از هر نظر از HIS HD 4850 IceQ 4 1GB قویتره به خاطر 5 هزار تومن his خرید میکنید ؟
خواهشا یه مقدار به پیشنهاداتی که میدید دقت کنید






پاسخ با نقل قول
Bookmarks