برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Haroon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من جای شما بودم نظرم عوض می کردم و مادربرد و cpu رو عوض می کردم به نظر من شما اگر این دو تا قطعه رو تهیه کنید
Cpu : AM3 - Athlon II X2 240 - 2.8GHz--->60000
asrock m3a785gmh/128 ----- 90
3 گیگ رم پاتریوت رو بفروشین به راحتی با پول ان فکر کنم بتونید 2 گیگ رم DDR3 تهیه کنید این مادر برد گرافیک انبرد داره خود اقا نیما هم توی پستی زده بودند که با کارت انبرد این این مین بازی رزیدنت اویل 5 رو بازی کردند پس میشه تا حدی برای بازی هم روش حساب کرد و هر وقت پول دست تون آمد یه گرافیک از سری 5700 تهیه کنید با احترام برای همه دوستان که نظر دادن اما به نظر من با وجود ویندوز 7 و Drx11 بازی های که از اون پشتیبانی کنند خیلی زود همه گیر می شند به نظر من دادن 140 هزار تومان برای کارت گرافیک وقتی میشه 5750 رو با قیمت 190 تهیه کرد کمی اشتباهه و تفاوت این دو کارت بیشتر از 50 هزار تومان برای همین اگر شما فعلا پول ندارید ( مثل خود من) بهتر فعلا کارت رو تهیه نکنید چون قطعا سری 4700 و 4800 ATI با همه گیر تر شدن سری 5700 و 5800 افت قیمت شدیدی می کنند .

Bookmarks