مبين جان لينک زير رو باز کن و خودت قضاوت کن:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
قيمت Intel Core 2 Quad Q9550 همين حدود AMD Phenom II/X4 940 هست و کارآييش بالاتره.
پس باز هم اينتل انتخاب برتره.
Printable View
مبين جان لينک زير رو باز کن و خودت قضاوت کن:
قيمت Intel Core 2 Quad Q9550 همين حدود AMD Phenom II/X4 940 هست و کارآييش بالاتره.
بازم خدمت همه دوستان قاطعانه عرض مي کنم توي هر رنج قيمتي انتخاب Intel برتره. اگه خواستيد پردازنده AMD با قيمت معرفي کنيد تا من اينتل برترش با لينک معتبر همقيمت رو بهتون معرفي کنم.
بسیار عالی . تازه بحث داره گرم میشه ! تا جایی که من به یاد دارم ، Memory Controller در سیستم های PC کنونی ، یا در North Bridge تعبیه میشه یا در داخل خود پردازنده .نقل قول:
بر روی PCB DIMM حافظه های رایج کنونی به غیر از چیپ SPD و Memory Chip ها و چند تا مقاومت و خازن ، چیز دیگه ای دیده نمیشه . من تا حالا چنین IC یی که شما نام بردید ندیدم ! شاید هم من اشتباه می کنم !
اصلا شما یک مدل از این IC های مدیریت آدرس را برام Datasheet ش رو لینک کنید ، ممنون میشم .
کمی تشریحش کن ، اگر مطالبت منابع معتبر داشت ، انتقالش می دم به یه تاپیک استیکی در تالار مربوطه .
در مورد پاور هم من نمی دونم چرا اینقدر اصرار داری 530w واقعی بودن پاور رو رد کنی ! دیگه از لینک کمپانی وارد کننده پاور، معتبرتر می خوای ؟
این پاور اصلا دو سال پیش اصلا تولید نمی شد ! این پاور در حال حاضر قیمتی حدود 55 هزار تومان داره . اون پاوری که مد نظر شماست ، GP330A هست که قیمتش در حال حاضر حدودا 25 تومان هست .
نقل قول:
قيمت Intel Core 2 Quad Q9550 همين حدود AMD Phenom II X4 940 هست و کارآييش بالاتره.
دوست عزیز ، شما با توجه به کدوم منبع ، قیمت این دو مدل پردازنده رو مشابه هم می دونید ؟
قیمت میانگین جهانی Intel Core 2 Quad Q9550 حدود 265 دلار هست . در صورتی که میانگین قیمت جهانی AMD Phenom II X4 940 حدود 190 دلار هست .
در واقع قیمت Intel Core 2 Quad Q9550 حدودا 40% ، بیشتر از AMD Phenom II X4 940 هست ، در صورتی که در Compare ی که خودتون از سایت Anandtech لینک دادید ، علاوه بر اینکه در بعضی از تست ها، حتی AMD Phenom II X4 940 عملکرد بهتری داره ، به طور میانگین Intel Core 2 Quad Q9550 شاید فقط 10 الی 15% درصد عملکرد بهتری از خودش نشون داده .
در مورد ادامه بحث هم اصلا نگران نباش ، به محضی که احساس کردی ، بحث از حالت دوستانه خارج شد ، فقط پست مورد نظر رو با زدن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] گذارش بدید . حتما رسیدگی میشه .
با تشکر / .
دوست عزيز و مدير محترم جناب Mahdi_Moosavi .
ضمن عرض سلام من يه چيزي رو اشتباه به عرضتون رسوندم و منظورم اين نبود و اصلاحش مي کنم. هر بيت اطلاعات قبل از اينکه بخواد بياد توي RAM آدرسي که قرار توي RAM بهش تخصيص داده بشه بهش وصله. اما اين پکيج اطلاعاتي بوسيله چيپ موجود بر روي برد RAM (چيپ هم يه نوع IC هست دوست عزيز) تفکيک شده و اطلاعات در خانه حافظه مورد نظر درج ميشه و هنگام خوندن هم آدرس اون خونه به چيپ موجود روي برد RAM ارسال و چيپ اطلاعات مورد نظر رو بازيابي و ارسال مي کنه. همونطور هم که مي دونيد SPD يک حالت باياس مانند (ROM) داره. اين از اين.
در مورد پاور اگر کمي به نوشته هاي من دقت کنيد خواهيد ديد که در آخر پذيرفتم که مال من احتمالا مشکل دار بوده(هنوز جعبش موجوده و احتمالا يه متقلبي تيکش رو تغيير داده و يا ....) و اين مطلب رو پذيرفتم. پس در اين مورد بحثي نيست.
در مورد قسمت آخر هم خدمت شما بايد عرض کنم که لطف کنيد از خارج بيرون بيايد و بازار ايران رو ببينيد. در حال حاضر قيمت AMD Pehnom II-X4 940 در پايينترين قيمت موجود در فروشگاه حدود 265000 تومانه و اين در حاليست که قيمت Intel Core 2 Quad Q9550 Box در پايينترين قيمت موجود در فروشگاه حدود 270000 تومانه.
اگه مي خواين تا من براتون تهيه کنم. پس بهتره بريد يه قيمتي از بازار بگيريد.(جناب مبين هم گفتن خودشون پردازنده رو 265000 تومان خريدن و قيمت 320000 تومان هم بوده و Q9550 هم که توي بازار با همون قيمتي که عرض کردم ريخته) پس قيمتشون يکيه تقريبا.
و اما مورد آخرکه مقايسه اين دو پردازنده در لينک ارائه شده هست شما مطمئن هستيد که درست و با دقت نگاه کرديد!؟!؟!؟؟ در اين لينک که در 31 نرم افزار مختلف جهت حالتهاي گوناگون پردازشي مقايسه صورت گرفته با در نظر گرفتن Lower is better و higher is better از اين 31 مورد تنها در 9 مورد AMD و در 22 مورد اينتل برتر بوده!؟!؟!؟
من واقعا نمي دونم شما چجور داريد مي فرمائيد که آيا تعداد 22 نرم افزار در 31 نرم افزار به درصد ميشه 15٪!؟!؟!
خير دوست عزيز ميشه 70٪. اگه مي خواين تا تک تک نرم افزارها رو با اعداد متناظر ذکر کنم؟
ضمنا حتي در اين 9 نرم افزاري که ذکر شده AMD بهتر عمل مي کنه در جاهايي مثل Windows Media Encoder امتياز اينتل 33 و امتياز AMD برابر 32 هست(اوني که کمتره بهتره) و در جايي ديگه 3DS MAX r9-space flyby امتياز اينتل 5.5 و امتياز AMD برابر 5.4 ((اوني که کمتره بهتره) هست و در کل جاهايي که AMD جلوتره اختلاف خيلي کمه.
اما در جاهايي مثل MS Excel اينتل فاصله برتري نسبتا زيادي نسبت به AMD داره يا همچنين در Blender 2.84 و 3DS MAX r9-Underwater escape و ... .
پس لطفا دقت بيشتري بفرمائيد چون AMD Phenom II-X4 940 در 70٪ موارد از Intel Core 2 quad Q9550 عقبه و اين در حاليه که قيمتشون يکيه.
من بازم روي حرفم هستم و هر کسي در حال حاضر ادعا مي کنه AMD در هر رنج قيمتي خريد برتره قيمت و پردازنده رو بگه تا من با Chart معتبر و قيمت معادل اينتل هم قيمت و برترش رو معرفي کنم.
در کل هم که پرسرعت ترين پردازنده هاي دنيا سري Intel Core i7 هست.
جناب مبين هم که در چتي که با هم داشتيم با ارائه همين لينک نشونشون دادم که اگر Intel Q9550 خريده بودن به نفعشون بود و Performance بالاتري رو در اختيار داشتن.
اينم يه لينک ديگه از سايت معتبر و جهاني تامز هاردور :
اينم يکي ديگه:
(اختلاف خيلي خيلي زياده و AMD خيلي عقبه)
اينم يکي ديگه:
بازم لازمه؟!؟!؟!؟ همون لينک اولي که دادم از همه جامع تر بود(در سايت Anandtech) .
با تقديم احترام خدمت شما مدير محترم.
نقل قول:
ای یایا ، چرا داغ کردی رفیق ؟ تازه بحث گرم شده . من عاشق این طور بحث ها هستم !
در ابتدا خدمتت عرض کنم که بنده علم غیب ندارم که اشتباهات شما رو قبل از خودتون متوجه بشم . این مدل برداشت شما هم هیچ گونه توجیح علمی نداره !نقل قول:
ضمن عرض سلام من يه چيزي رو اشتباه به عرضتون رسوندم و منظورم اين نبود و اصلاحش مي کنم. هر بيت اطلاعات قبل از اينکه بخواد بياد توي RAM آدرسي که قرار توي RAM بهش تخصيص داده بشه بهش وصله. اما اين پکيج اطلاعاتي بوسيله چيپ موجود بر روي برد RAM (چيپ هم يه نوع IC هست دوست عزيز) تفکيک شده و اطلاعات در خانه حافظه مورد نظر درج ميشه و هنگام خوندن هم آدرس اون خونه به چيپ موجود روي برد RAM ارسال و چيپ اطلاعات مورد نظر رو بازيابي و ارسال مي کنه. همونطور هم که مي دونيد SPD يک حالت باياس مانند (ROM) داره. اين از اين.
گفتم با توجه به منبع معتبر عرایضتون رو ثابت کنید . منتظر Datasheet یک مدل از همون IC یا چیپی که مورد نظرتون هست هستم . ضمنا اگر کمی واضح تر کار چیپ مورد نظر رو بیشتر تشریح کنید ، ممنونت می شم .
ببین دوست عزیز همانطوری که نتایج مقایسه سایت های معتبر بین الملی رو اینجا لینک می کنی ، در مورد قیمت ها هم باید به صورت جهانی بحث بشه . ما داریم بحث علمی میکنم ، وگرنه تو وضعیت فعلی بازار کامپیوتر کشور ، چه قطعه ای قیمتش مناسبه که در این مورد مثل قیمت های جهانی باشه ؟نقل قول:
در مورد قسمت آخر هم خدمت شما بايد عرض کنم که لطف کنيد از خارج بيرون بيايد و بازار ايران رو ببينيد. در حال حاضر قيمت AMD Pehnom II-X4 940 در پايينترين قيمت موجود در فروشگاه حدود 265000 تومانه و اين در حاليست که قيمت Intel Core 2 Quad Q9550 Box در پايينترين قيمت موجود در فروشگاه حدود 270000 تومانه.
اگه مي خواين تا من براتون تهيه کنم. پس بهتره بريد يه قيمتي از بازار بگيريد.(جناب مبين هم گفتن خودشون پردازنده رو 265000 تومان خريدن و قيمت 320000 تومان هم بوده و Q9550 هم که توي بازار با همون قيمتي که عرض کردم ريخته) پس قيمتشون يکيه تقريبا.
از اون گذشته، بنده تا حدودی با قیمت های کنونی بازار ایران آشنا هستم ! بنده هم می تونم AM2+ Phenom II X4 940 - 3.0GHz رو برای شما با قیمت 215 هزار تومان تهیه کنم . اگر حرف بنده رو قبول ندارید ، می تونید قیمت های فروشگاه های آنلاین ایرانی مشاهده کنید که معمولا قیمت هاشون کمی از قیمت کف بازار بالاتره :
========================
میبینی که حتی در داخل کشور هم که وضعیت بازار مناسبی نداره، اختلاف قیمت 25% وجود داره ! از طرفی بر خلاف پردازده های BOX اینتل ، پردازنده های AMD در داخل کشور گارانتی دارند که معمولا هزینه ای هم کمپانی گارانتی کننده به قیمت نهایی پردازنده اضافه میکنه . و وگرنه شاید در داخل کشور هم اختلاف قیمت 30 الی 35% درصدی این پردازنده با Q9550 حفظ می شد .
در این مورد بحثی میمونه ؟
حقیقتش رو بخوای سر این موضوع خیلی خندیدم ! :lol:نقل قول:
و اما مورد آخرکه مقايسه اين دو پردازنده در لينک ارائه شده هست شما مطمئن هستيد که درست و با دقت نگاه کرديد!؟!؟!؟؟ در اين لينک که در 31 نرم افزار مختلف جهت حالتهاي گوناگون پردازشي مقايسه صورت گرفته با در نظر گرفتن Lower is better و higher is better از اين 31 مورد تنها در 9 مورد AMD و در 22 مورد اينتل برتر بوده!؟!؟!؟
من واقعا نمي دونم شما چجور داريد مي فرمائيد که آيا تعداد 22 نرم افزار در 31 نرم افزار به درصد ميشه 15٪!؟!؟!
خير دوست عزيز ميشه 70٪. اگه مي خواين تا تک تک نرم افزارها رو با اعداد متناظر ذکر کنم؟
ضمنا حتي در اين 9 نرم افزاري که ذکر شده AMD بهتر عمل مي کنه در جاهايي مثل Windows Media Encoder امتياز اينتل 33 و امتياز AMD برابر 32 هست(اوني که کمتره بهتره) و در جايي ديگه 3DS MAX r9-space flyby امتياز اينتل 5.5 و امتياز AMD برابر 5.4 ((اوني که کمتره بهتره) هست و در کل جاهايي که AMD جلوتره اختلاف خيلي کمه.
اما در جاهايي مثل MS Excel اينتل فاصله برتري نسبتا زيادي نسبت به AMD داره يا همچنين در Blender 2.84 و 3DS MAX r9-Underwater escape و ... .
پس لطفا دقت بيشتري بفرمائيد چون AMD Phenom II-X4 940 در 70٪ موارد از Intel Core 2 quad Q9550 عقبه و اين در حاليه که قيمتشون يکيه.
در وحله اول خدمتت عرض کنم که بنده کارم در حال حاضر در تحریریه مجله رایانه خبر ، نوشت مقاله و تهیه Review هست . دیگه با اصطلاحاتی نظیر Lower is Better و Higher is Better آشنا هستم . نیازی به یادآوری شما دوست عزیز نیست ! :merci:
والا من دیگه حساب این رو نکرده بودم که برای این که شما درک کنی منظورم رو ، باید اینقدر مسائل رو ساده سازی کنم . باز هم در این مورد کوتاهی بنده هست !
به این صورت تصور می کنم شما متوجه خواهید شد :
ببین دوست عزیز ، شما می گی در 22 مورد از 31 نرم افزار مختلف با Processing Method های مختلف ، پردازنده اینتل بهتر عمل کرده . بنده هم با شما موافقم . ولی در اون 22 موردی که شما اشاره کردی ، آیا درصد برتری پردازنده اینتل به صورت میانگین بیشتر از 10 الی 15 درصد هست ؟
حتی در برخی از تست ها اختلاف برتری Q9550 ، به زیر 5% هم میرسه !
همانطور که قبلا اشاره کردم ، حتی در برخی از نرم افزار ها، که شماره اشاره کردی در 9 نرم افزار ، Phenom II X4 940 عملکرد بهتری داره .
تا اونجایی که من به یاد دارم برای مقایسه پردازنده ها ، درصد های اختلاف توانایی 2 پردازنده در نرم افزار های مختلف رو به صورت میانگین ملاک قرار می دهند ، حتی در نتیجه گیری های پایانی هم همین موضوع ملاک قرار می گیره .
تصور نمی کنم در مورد این موضوع به این روشنی ، شما شکی داشته باشی .
مبین عزیز هم از دوستان بنده هستند، ایشون هم نظر خودشون رو دارند .نقل قول:
من بازم روي حرفم هستم و هر کسي در حال حاضر ادعا مي کنه AMD در هر رنج قيمتي خريد برتره قيمت و پردازنده رو بگه تا من با Chart معتبر و قيمت معادل اينتل هم قيمت و برترش رو معرفي کنم.
جناب مبين هم که در چتي که با هم داشتيم با ارائه همين لينک نشونشون دادم که اگر Intel Q9550 خريده بودن به نفعشون بود و Performance بالاتري رو در اختيار داشتن.
ولی برای بنده ، نظر شخصی شما یا هر شخص دیگه ای اهمیتی نداره ! بنده وظیفه خودم می دونم ، در انجمن سخت افزاری که مسئولیتش بر عهده بنده هست ، در برابر انتشار مطالب غلط و فاقد ارزش علمی سکوت نکنم . حتی اگر شده از کارهای مهمتری که زندگی روزمره دارم می زنم ، تا این گونه بحث ها رو به سرانجام برسونم .
بنده تا انتهای بحث شما رو همراهی می کنم ، تا هر زمانی که ادامه پیدا کنه . :1. (26):
گمان نمی کنم موضوع برتری این پردازنده در این تاپیک مورد بحث قرار گرفته باشه ؟ بنده اشتباه می کنم ؟نقل قول:
قربونت رفیق . :merci:نقل قول:
با تقديم احترام خدمت شما مدير محترم.
موفق باشی /.
برای رید کردن که هیچ سرعتی گرفته نشه و تقریبا هیچ تفاوتی احساس نشه نیاز به raid 0 هست در این صورت شما می تونید تا 2 برابر سرعت تک هارد و حتی بیشتر رو انتظار داشته باشید و خوب چه هارد WD چه هارد سامسونگ و چه Seagate برند خیلی مهم نیست می تونه برند با مارک تهران باشه در رید به افزایش سرعت انجام می شهنقل قول:
1-رم های موجود در بازار های جهانی در 3 دسته تقسیم بندی می شن رو های low performance رم های mid performance رم های high performance شما نمی تونید مارک ها و برند ها رو مطالعه کنید شما کافیست به تاریخچه شرکت های رم سازی مراجعه کنید و ببینید که شرکت های بزرگ مانند OCZ و crusial و corsair همه بیشتر از 5 سال از تاریخچه تولیدشون نمی گزره و اما elixir که در دسته mid و low جا می گیره رو کافیه شانستون خوب باشه و در کیس 233 رو باز کنید و رم هاشو ببینید بهتره به سراغ بهترین کارت گرافیک های گذشته برید ببینید برند مموری ها چیست؟ جوابشو بهتره بدونید و هیچ حرفی رو با قاطعیت نزنید elixir هم یک شرکت مانند hynix یک شرکت تولید کننده چیپ هست مانند فاکس کان که قطعه تولید می کند و مادربورد هم در خط تولید دارد شما اگر یک قطعه از فاکس کان روی سیستمت نبود جای شک داره پس دلیل بر بد بودن این شرکت نمی شهنقل قول:
2-نیاز به این نیست که در رشته کامپیوتر کسی فعال باشه هر موضوعی جای خود دارد هر کسی در ضمینه کاری خود با ساده ترین مفاهیم اشنایی دارد!:yes:
3-شما برند های که میلیارد ها دلار خرج می کنن برای اینکه تبلیغی تهیه بشه رو نمی تونید مقایسه کنید. شرکت اسوس یا گیگا بایت میلیون ها دلار از در امد خود را خرج می کنند و در این راه موفق هستند و اما بعضی شرکت ها با هزینه خرج کردن کمتر در حد بضاعت مالی هستند کسی نمی تونه بگه شرکت های نام برده بد هستند اما کسانی که یک تست قطعه رو بر عهده دارند قالبا برای تست گرفتن هزینه رو دریافت می کنند اگه هم خیلی مطمئن نیستید می تونید از نزدیک ترین فرد که در tomshardware کار می کنه بپرسین HIWA
4-!!!!!!!!!!!!!
5-باز هم اسنادی نمی شه اورد شما با قاطعیت دارید می گید رم corsair بهترین رم دنیاست در صورتی که corsair از خودش هیچ نداره و تمامی چیپ های مایکرون - سامسونگ - ال پیدیا - هاینکس - الگزایر - ... رو داره استفاده می کنه شاید در یک مدل خاص از رم های با طراحی خودش استفاده کرده باشه اما عموما از بزرگترین شرکت ها استفاده می کنه
نقل قول:
مبین جان من به شخصه بیشتر پاور های شرکت اینده سیما رو تست کردم ما کاری کردیم که اقای عمرانی با اون دست گاه بزرگش نتونسته انجام بده ما خروجی پاور 885 گرین رو به زیر 12 ولت رسوندیم با احتساب اینکه ما مینیموم پاوری که احتیاج داشتیم 1150 وات بوده:1. (2): این کارو خود اقای عمرانی هم تحسین کرد :1. (21): هیچ وقت پاور شما کم نمیاره در بیشتر مواقع شرکت ها نهایت مصرف قطعه رو ذکر می کنند که این کار در موارد خاصی اتفاق می افته و سیستم شما مطمعن باشید که با شرایط موجود هیچ وقت دچار مشکل نخواهد شد
مهدی جان تازگی ها شرکت crusial در رم های crucial ballistix tracer خود با استفاده از یک ic ّ برای این رم ها نوعی رخص نور ایجاد کرده که از لحاظ بازاری ها فوق العاده زیبا و مشتری پسند و از لحاظ ما یک دیباگر کاملا تخصصی شاید دوستمون منظورش همین بوده!!!!نقل قول:
1-هیچ چیپ یا ایسی وجود نداره که ادرس دهی کنه در مورد شما که دیگه رشته کامپیوتر خوندی باید بیشتر اطلاع داشته باشی که رم ها به صورت خونه های حافظه هستند و این خونه ها دائما پر و خالی می شند خودمونیش می شه مانند سکتور هارد اما با این تفاوت که خانه های حافظه رم ماندگار نیستند و تا هنگامی که برق در سیستم یا برنامه مورد نظر توسط کاربر باز باشد در خانه های حافظه قرار می گیرند سال سوم دبیرستان رشته ریاضی کتاب میانی کامپیوتر (یادش بخیر یه نگاهی هم بش کردیم ) پس از اولین خونه حافظه پر می شن و تا اخرین خونه هم ادامه پیدا می کنند و در صورتی که یک خونه با مشکل رو به رو شده باشه همون ایراد معروف صفحه ابی رو می تونید تماشا کنیدنقل قول:
2-قیمتا والا تو ایران خیلی متفاوته شاید قابل قیاس نباشه ای ام دی 940 رو با قیمت 207.500 تومان و q9550 با 253 هزار تومان می شه تهیه کرد (فکر کنم شما تو بازار باشید من که پشت کامپیوتر هستم این قیمت ها رو روی تعداد به بنده می دن )
3-شما داری یک سی پی یو با دو طراحی مختلف رو با هم مقایسه می کنید ایا این قیاس درسته؟!؟
و اما حال به سراغ رم بیایم من چند ریویو از سایت های مختلف براتون می گزارم شما خوب دقت کن هر رم می تونه متفاوت باشه شاید در اینجا OCZ بالا باشه در جای دیگه هر برند ......
می بینی در بعضی جا ها مطلق درست نیست
در انتها الان ساعت شده 7:35 صبح از ساعت 1 تا حالا دارم مطلب می خونم که شاید حرفی رو اشتباه نزنم که بعد بر بی منبعی اون بشه
اگه حواسم نبوده به کسی بی احترامی کردم در پایان عذر می خوام و با کمال میل حاظرم دوستانه این بحث رو به یک جا برسونیم
این بحث دقیقا در یکی بزرگ ترین مرجع کامپیوتری دنیا هم شروع شده بوده اما من چیزی ازش دست گیرم نشد ! لینکش رو می گزارم شاید به درد دوستان خورد
در پایان باید بگم که خوابالو بودم که این مطالبو تایپ کردم غلط املایی داشت بگزارید کم خواب بودنم :دی:give_rose::11():کد:http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=214127
کاملا درسته اما مارک H.D.D توي کيفيت کار و تا حدي هم توي سرعت تاثير داره. به اين کم اهميتي که شما مي فرمائيد "برند مهم نيست" هم موافق نيستم. اما سرعت واقعا دوبرابر يا بيشتر ميشه. اينو تاييد مي کنم.نقل قول:
دوست عزيز RAM هاي DRAM قديمي با مارک Panasonic هم توي زمان خودش جزء بهترينها بود اما الان هيچ جايگاهي در برندهاي مطرح نداره. اينکه RAM هاي Elixir توي برخي از کارتهاي گرافيک بکار ميرفته دليل بر مرغوبيت اون نميشه! کمااينکه RAM SpekTek هم توي کارتهاي گرافيک قبلا گذاشته ميشد و بدون مشکل کار مي کرد. اما روي برندهاي معروف کارت گرافيک مثل گيگابايت هرگز شما RAM Elixir يا SpeKtek هيچوقت نبوده.نقل قول:
از همه چيز مهمتر اينکه من نمي دونم کي گفته که RAM ايشون(آقاي مبين) بده! من عرض کردم انتخابهاي بهتري نظير Corsair و Crucial وجود داشت. ضمنا لطفا مدرک بياريد که RAM Corsair و Crucial که حداقل از ده سال پيش من توي بازار ايران توي ليبستها مي ديدم فقط 5 ساله که شروع به توليد کرده اند!؟ منتظر ارائه مدرک شما هستم.
کاملا صحيحه. مگه کسي خلاف اينو گفته!!! ميشه بگيد اينو در پاسخ به چه حرفي مي فرمائيد؟نقل قول:
عموما شرکتي که از نظر مالي قويتره کيفيت اجناسش هم قابل اطمينان تر و بهتره. دليل اينکه يک شرکت موفقه و وضع مالي خوبي داره فروش بالاست و تا کيفيت و پشتيباني يک محصول بالا نباشه مشتري نخواهد داشت. عکس اينهم عموما صدق مي کنه و شرکتهايي که محصول با قيمت نامناسب و يا کيفيت و پشتيباني نامناسب در بازار عرضه مي کنن هيچ وقت نمي تونن از نقطه مقابل خود پيشه بگيرند. مثلا مادربوردهاي Mercury با اينکه ارزان بودند فقط يکسري توزيع شدند و تمام کساني که خريده بودند پشيمان شدند و اکثرشون رو به Gigabyte Asus آوردن. اينم از اين.نقل قول:
و اما دوست عزيز شايد براي مثال با چيپ سامسونگ 100 برند RAM با کيفيتهاي مختلف و قيمتهاي متنوع ساخته بشه. دليلي نداره حالا که براي مثال مارک Corsair از چيپ فلان استفاده مي کنه کيفتش با RAM فلان مارک که اونم ار همين چيپ استفاده مي کنه برابر باشه. نهايتا ببينيد اگر بخواهيم هر مسئله اي که بازگو ميشه رو توجيه منفي کنيم پس به هيچ چيزي نميشه اعتماد کرد. براي مثال بگيم Gigabyte و يا Corsair بر فرض اينکه به tomshardware پول واسه تبليغ مي ده پس نميشه بگي که مادربورد يا رم خوبيه.
اينو يادتون باشه هيچ مقام يا سايت معتبري با نام بردن و يا تست يک مادربورد يا رم بيخود نمياد خودشو زير سوال ببره. در هر صورت در اين مورد بحث رو ادامه نمي دم چون مطمئنا با توجيهات منفي بي نتيجه خواهد ماند و من با فرمايش شما موافق نيستم و به نظر من tomshardware با کارشناسي دقيق و حساب شده بهترينها رو واسه تست انتخاب و استفاده مي کنه. ضمنا وقتي يه ممکلت تو خودش مخالف داشته باشه پس اينکه فلاني هم در شرکت تامز تبليغ منفي راجع به قطعات مورد استفاده بکنه چيز عجيبي نيست. شما بهتره دنبال مکاتبه با مديران و يا سطوح بالاتر جهت پاسخهاي مستند تر و معتبر تر باشيد.
اميدوارم که اينو در پاسخ به عرايض بنده نگفته باشيد چون من در چند پست قبل پاور ايشونو کاملا تاييد کردم.نقل قول:
دوست عزيز لطفا مطالبي رو که عرض کردم با دقت بخونيد! آدرس + اطلاعات به RAM مياد و در اونجا با چيپي که وجود داره مطلب در نقطه مذکور درج ميشه(اين بدان معني نيست که Addressing توي رم انجام ميشه). روي هر ماژول RAM يک چيپ وجود داره که همين کار رو ميکنه. اين آدرس دهي نيست اما نوعي هدايت اطلاعات به محل مورد نظر هستش. توضيحاتي که شما فرموديد کاملا واضحه اما.... شما مي فرمائيد که هيچ چيپ يا آي سي وجود نداره که آدرس دهي کنه!؟ پس آدرس دهي توي هوا انجام ميشه!؟!؟! بد نيست بدونيد که IC يا Integrated Circuit يعني مدار مجتمع که پردازنده و چيپهاي مادربورد هم نوعي IC هستند. پس مطمئن باشيد که بالاخره با هر استدلالي آدرس دهي با IC انجام ميشه.نقل قول:
دوست عزيز لطفا جوسازي نکنيد. اگر به سايتهاي معتبر قيمتي نظير Rayansaba و يا کمان رايانه و يا کامپيوترمرکزي و يا ... بريد مي بينيد که قيمتها هم سطح هستند. يعني همه قيمتها با هم بالا يا پايين هستند. در هر صورت در حال حاضر شما اگر به بازار بيرد مي بينيد که قيمت AMD Phenom II/X4 940 حدود 265000 تومانه و Intel Core 2 Quad َ9550 هم حدود 270000 تومانه. اين قيمت عمومي بازاره. اينکه آقاي X به شما داره 60000 تومان 940 رو ارزونتر مي ده ممکنه يه نفر هم پيدا بشه Q9550 رو ارزون بده و اين بستگي به تعداد سفارش و نحوه ورود و مسائل زيادي داره. در هر صورت عقل سليم حکم مي کنه که خريدار به بازار بره و توي چند تا مجتمع و فروشگاههاي معتبر قيمت بگيره تا قيمت واقعي دستش بياد. بر همين اساس اين دو پردازنده توي بازار قيمتي هم سطح دارند با کارآيي متفاوت(برتري کامل اينتل).نقل قول:
بله کاملا دسته. اين حرف واقعا عجيبه!!! هر دو پردازنده از نظر Base چهار هسته اي هستند و خوب مسلمه که معماري متفاوتي دارند چون از دو کمپاني مختلف هستند. ميشه بگيد بر چه اساسي اين حرف رو مي زنيد!؟ پس به نظر شما پردازنده سري AMD Phenom II-X4 رو بايد با کدام سري اينتل مقايسه کنيم!!؟!؟!؟!؟!؟!؟ مثلا بايد با دو هسته اي اينتل مقايسه بشه؟؟!؟!؟ اصلا مگه ممکنه دو پردازنده از دو شرکت مختلف داراي طراحي يکسان باشن!؟!؟!نقل قول:
ضمنا شما داريد از اصل موضوع هم دور ميشد. من مي گم در حال حاضر به X تومان پول واسه خريد پردازنده هاي اينتل از نظر کارآيي بالاترن!!! شما پردازنده با قيمت واقعي(قيمتي که توي بازار رايجه) معرفي کنيد تا من معادل هم قيمت اينتلش با لينک معتبر مبني بر کارآتر بودنش رو بهتون ارائه بدم.
نهايتا با فرمايشتون هم در مورد اينکه RAM ها در جاهاي مختلف Performance هاي متفاوتي دارن موافقم. اما اگر مجموعا در همون لينکهاي موجود در سايت تامز نتيجه گيري کنيد خواهيد ديد که Corsair در بيشتر موارد حرف اول رو ميرنه.
هدف بنده هم صرفا بحث دوستانه و نتيجه گيري منطقي است.اميدوارم جسارتهاي بنده رو ببخشيد.
با تقديم احترام.
آقایی که فرمودی اینتل از هر لحاظ سرتره الان ای ام دی داره از لحاظ قیمت رقابت می کنه . در ضمن مثلا شما فکر کردی فنوم 940 با 965 اینتل چقدر اختلاف کارایی داره ؟ و چقدر اختلاف قیمت ؟ به عنوان مثال طرحی رو که 955 در برنامه 3DsMAX در 40 ثانیه رندر میکنه 965 در 26 ثانیه رندر میکنه . یا همین طرح رو Q9550 در 38 ثانیه رندر میکنه یعنی واقعا برای فقط 14 ثانیه اختلاف با 965 اینقدر باید اختلاف قیمت داشته باشن ؟
دوست عزيز لطفا مطالب رو کامل و با دقت بخونيد. اينکه مي فرمائيد که AMD داره از نظر قيمت رقابت مي کنه بر چه اساس و مدرکي اين حرف رو مي زنيد؟ لطفا ابتدا دو CPU هم قيمت از AMD و Intel معرفي کنيد و سپس با يک لينک معتبر نشون بديد AMD برتره!؟ اين از اين.نقل قول:
لطفا عباراتتون رو کامل و صحيح وارد کنيد. منظورتون از Intel 965 چي هست؟؟؟؟؟ اصلا 955 و 965 چيه؟ لطفا کامل و دقيق بنويسيد. اينم از اين.
اصلا منظورشما رو متوجه نمي شم. لطفا عناوين CPU ها رو دقيق ذکر کنيد و لينک معتبر مبني بر برتري AMD ارائه بديد. سايت anandtech توي اين زمينه مي تونه کمکتون کنه.
ضمنا قيمتها رو هم دقيق يا حدودي ذکر کنيد. اگرم بخوايد کافيه دو پردازنده مورد نظرتون رو بفرمائيد تا من کاملا خدمتتون همه چيز رو عرض کنم.(حتي پردازنده AMD مورد نظرتون هم بفرمائيد بقيش رو من در خدمتتون هستم)
در کل خواهشمندم دقيق و علمي صحبت کنيد. با تشکر.منتظرم.
لازم شد من یکسری موارد رو بگم
در حافظه ی موقت ( Ram ) تعیین کننده ی کیفیت و کارایی سه عامل هستن یکی چیپ و دیگری PCB و سوم چیپ SPD .
در مورد آدرس دهی و ... هم به نظرم منظور شما DMA است ( Direct Memory Access )
برای اطلاعات بیشتربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] رو بخونید
برای مقایسه پردازنده ها این تصویر رو نگاه کنید
درمورد قیمت هم دوستان گفتن Phenom II 940 قیمتش زیر 225 هست و Q9550 قیمتش زیر 280 هست و Q9400 قیمتش نزدیک به 230 هزار تومان است
من بشخصه اینتل رو انتخاب میکنم اونم بخاطر اورکلاک پذیری بیشتر و موارد دیگه هست
با توجه به قیمت Phenom II 940 و قیمت Q9400 که نزدیک به هم هستن کارایی Phenom II 940 بیشتر از Q9400 است
این مورد که میگم در شرایط اورکلاک هست
یکی دیگر از عوامل سنجیدن دو پردازنده فرکانس اونها هست بطور مثال Phenom II 940 دارای فرکانس 3.0 و Q9550 دارای فرکانس 2.8 میباشد
به نظر شما اگر فرکانس Q9550 با فرکانس Phenom II 940 یکی بشود چقدر تفاوت کارایی وجود دارد
باز هم میگم در شرایط عادی Phenom II 940 نسبت به قیمتش کارایی بسیار بالایی دارد و نسبت به پرازنده ی هم قیمت در اینتل کارایی بهتری دارد
با تشکر امیر
:give_rose: