به نسبت قیمتش سیستم بسیار عالی هست حالا نمی دونم اون بابایی که توی نظر سنجی زده خیلی بد هدفش چی بوده ؟! احتمالا از این اینتلی های متعصب بوده !:whistle:
Printable View
به نسبت قیمتش سیستم بسیار عالی هست حالا نمی دونم اون بابایی که توی نظر سنجی زده خیلی بد هدفش چی بوده ؟! احتمالا از این اینتلی های متعصب بوده !:whistle:
چشم دوست عزيز .نقل قول:
روي هر ماژول RAM معمولا يک IC به عنوان مديريت آدرس دهي تعبيه شده. هر اطلاعاتي که بصورت بيت ذخيره بشه اين IC که شرکت سازنده بر روي ماژول RAM قرار داده مديريت مي کنه که کجا ذخيره بشه و آدرس اون رو ثبت مي کنه.
اينکه اين اطلاعات ورودي بر روي کدام بيت حافظه خذيره بشن و کلا عمليات Addressing در پروتکل ذخيره و بازيابي هر چه مديريت بهينه تري داشته باشه Latency time و کلا تايمينگ بهتري ارائه خواهد داد. علاوه بر اين با عنايت به سرعت بالاي RAM جنس بورد و مواد بکار رفته در ماژول RAM در سرعت و کارآيي و عمر و حتي ميزان اورکلاک پذيري اون بسيار موثر هست که مارکهايي که عرض کردم از اين نظر هم مناسب ترند.
من هنوز چند تا پاور از همين مدل دارم(واسه مشتري بستم) که روي بدنه اونا(قوطيشون) در قسمت 320Watt به عنوان توان حقيقي با ماژيک قرمز تيک خورده. شايد اونايي که من بستم ....!!!!
در مورد چه چيزي مدرک مي خواين تا خدمتتون ارائه بدم؟
بازم مي گم که بنظر من سيستم آقا Mbin.R سيستم خوبيه و توي نظر خواهي من گزينه خوب رو انتخاب کردم.
اينم از اين. سوال ديگه هم داريد در خدمتم.
نقل قول:با استناد به منابع ذکر شده در بالا و روی جعبه و پاور 530 وات Real هست( البته با احتساب 15 % ولتاژ پیک )نقل قول:
حتما یه مدل دیگه رو استباه گرفتین با این . و اگر واقعا میگین وات واقعی نیست با توجه به منابع معتبر ثابت کنید .
در مورد رم هم لطفا با توجه به منابع معتبر توضیح دهید .
چشم.نقل قول:
در مورد پاور هنوز کارتونهاشو دارم(عجيبه روي جعبش توي 320 وات تيک خورده(مال 2 سال پيشه)). اما سايت و لينکي که داده بودبد رو بررسي کردم. فرمايشتون صحيحه و اين پاور ظاهرا 535Watt توان خروجي داره. بايد بررسي کنيم ببينيم جريان چي بوده.
در مورد رمها در چه موردي منبع مي خواين؟ در مورد اينکه مارکهاي ذکر شده بهترينها هستند يا تعريف Addressing ? بهتره همينجا پاسخ بدم.
اينکه آدرسينگ چيه و انواع آدرسينگ در قسمتهاي مختلف کامپيوتر چگونه انجام ميشه مي تونيد کتاب معماري کامپيوتر نوشته موريس مانو رو مطالعه کنيد.(درس سال سوم رشته مهندسي کامپيوتر) اين از اين.
اما همونطور که مي دونيد براي مثال شرکتهاي معتبري نظير Gigabyte و Asus و ... مادربورد توليد مي کنن هيچ جا نخواهيد ديد که سايت معتبري بگه فقط اين مادربوردها و ديگر هيچ. اما همه مي دونن که اين کمپانيها بهترينها رو ارائه مي دن و توي سايتها معتبر جزء اولين انتخابها براي تست سيستم هستن.
در مورد RAM هم شرکتهاي مطرح و سازندگان برتر مشخص هستند و اکثر افراد متخصص با اونا آشنايي دارن و موارد برتر هميشه در سايتها درج و براي تست استفاده مي شن.دوستان همه مي دونن که سايتهاي معتبر هميشه محصولات برتر رو انتخاب و جهت تست استفاده مي کنن. هيچوقت يه سايت معتبر نمياد براي مثال رم با مارک مثلا Spectek رو در کنار Corsair قرار بده و مقايسه کنه. برندهاي معتبر شناخته شده هستند.
اما اينکه چرا و به چه استنادي RAM هاي ذکر شده بهترين هستند فکر نمي کنم کسي از افراد متخصص و حرفه اي نسبت به صحت اطلاعات مندرج در سايت جهاني tomshardware شک نداشته باشه. لينک زير رو باز کنيد خودتون همه چيز رو مي بينيد:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
لينک زير رو هم باز کنيد خالي از لطف نيست:
هيچ اسمي از RAM هاي متفرقه نظير Exilir و مثلا Extreme و ... نيومده.
راستي همونطور که قبلا هم خدمتتون عرض کردم و در چارت tomshardware هم ميبينيد مارک Corsair بالاترين Performance رو داره.
بازم موردي باشه در خدمتم(بحث دوستانه و صرفا جهت تبادل نظر هست)
درسته 535Watt توان خروجی واقعی داره . در ضمن فکر نمیکنم 2 سال پیش اصلا GP535A اصلا تولید شده باشه چون توی سایت گرین زده New و Release Date رو مشخص نکردن . امکان داره تقلبی بوده باشه .نقل قول:
در مورد رم هم میخواستم منابع معتبر در مورد مقایسه مارک ها و توانشون ارائه دهید .
دليلي نداره بخوام الکي بگم اين صرفا يه تيک با ماژيک قرمز روش خورده. من جعبشو دارم.
در مورد لينک معتبر هم بالا خدمتتون ارائه کردم . لطفا دقت کنيد. ضمنا احساس مي کنم بحث داره از حالت دوستانه خارج مي شه. در اينصورت ديگه اين بحث رو ادامه نمي دم.
ضمنا چون خودتون ID داده بوديد واسه ارتباط مستقيم من خواستم ID شما رو Add کنم تا با هم به بحث و تبادل نظر بپردازيم. اما شما Denny کردي. مهم نيست. موفق باشيد.
نقل قول:
نه دوست عزیز .. بحث کاملا دوستانست و اگر احساس میکنید حرف هام شما رو ناراحت کرده معذرت میخوام .. من و دوستان فقط یه درخواست کردیم که با توجه به منابع معتبر و ارائه این منابع مارو بیشتر روشن کنید فقط همین ( فقط درخواست منم نبود ) .. در مورد آی دی بگم من آی دی هایی که نشناسم Add نمیکنم . موقع Add میپرسم "شما ؟" اگر جوابی نباشه Add نمیکنم .
خواهش مي کنم. نمي دونم لينکها رو باز کرديد و مطالب رو ديديد؟ قانع شديد؟نقل قول:
اين لينک هم بدک نيست:
من مجددا شما رو add مي کنم. ID من دقيقا همين نام کاربري من توي سايته.
بازم سوالي بود در خدمتم.
نقل قول:
بله دوست عزیزلینک هارو دیدم .. با توجه به اینکه من نمیخوام بگم برای من بهترینه و ازین حرفا مارک های معروف ذکر شده بود توی لینک ها .. در ضمن طبق تحقیقی که من کردم مارک Elixir جزو یکی از مارک های معتبر هست و گارانتی خاص خودشو داره توی ایران ( دارای هولوگرام معتبر ) :
در ضمن در کلوب های اورکلاکینگ خارجی هم دیدم نظر خوبی روش داشتن ( میتونم منابع رو ارائه بدم )
پس نمیشه گفت مارک متفرقه و بی نام و نشانیه . در ضمن من این اطلاعات رو خاطر ثابت کردن بهتر بودن مال من نگفتم . صرفا جهت بیشتر شدن اطلاعات خودمون گفتم . با تشکر
دوست عزيز هر RAM ي هر چند کيلويي هم باشه سايت داره و توي سايتش ازش تعريف شده.
اما شما سايت معتبر که مرجع هست رو معرفي کنيد و اينکه خود مديران سايت اونو معرفي کرده باشن. نه توي فرومها؟ اصلا يه لينک ارائه بديد که توي چارتش اين رم هم باشه. ممنونم. اصلا بهتره بحث رو با YSMG ادامه بديم.