پردازنده Q9550 اینتل 2830 مگاهرتز سرعت داره:great:
پردازنده Q9650 از لحاظ قیمت به نظر به صرفه نمیاد:1. (26): به تنهایی تقریباً 360 قیمت داره :whistle:
Printable View
پردازنده Q9550 اینتل 2830 مگاهرتز سرعت داره:great:
پردازنده Q9650 از لحاظ قیمت به نظر به صرفه نمیاد:1. (26): به تنهایی تقریباً 360 قیمت داره :whistle:
بایوس من به آخرین تاریخ آپدیت شدست .. در ضمن اگر مقدار وات مصرفی هر قطعه رو حساب کنید می بینید که این عدد خیلی کمتر از 535 وات هست . با Raid کردن هارد که یه دفعه 1000 وات مصرف زیاد نمیشه که .. در ضمن من از Raid 1 میخوام استفاده کنم چون میخوام همه 1 ترابایت حفظ بشهنقل قول:
مبارکت باشه مبین جان به نظر من سیستمت حرف نداره و خوبه:party::1. (5)::11():
فقط قسمت رم بود که اگه میشد قوی تر بندازی بهتر میشد
Mbin.R جان. اين 535Watt که ميبينيد اسميه و توان واقعي اين پاور به 320Watt هم نمي رسه. روي بدنه جعبه اون توان واقعيش رو خواهي ديد. ضمنا وقتي يک پاور مثلا توان واقعيش 300 واته براي اطمينان بيشتر بايد حداکثر مثلا 250 وات ازش استفاده بشه تا بهش فشار نياد و بتونه نرمال کار کنه.نقل قول:
در مورد Raid ورژنش يادم رفته . سرعت دو برابر مي شه و هيچ فضايي هم جهت بک آپ گيري تلف نميشه. به هر حال اين مدل Raid که سرعت رو دو برابر مي کنه واقعا خفنه. چون کندترين قطعه در Booting و Load کردن بازي و برنامه که هميشه سيستم از اون رنج مي بره و پردازنده و رم(اگر RAM به اندازه کافي داشته باشيد) معطل خوندن اطلاعات از هاردديسک ميشن.
رضا جان می تونی این موارد از عرایضت رو با استناد به منابع معتبر ثابت کنی ؟ :
میشه بیشتر در این مورد توضیح بدید ؟ آدرس دهی چی ؟نقل قول:
اين RAM شما رو اذيت کنه و شايد هيچ مشکلي هم باهاش نداشته باشيد اما در باطن سرعت کيفيت و کارآيي و خيلي چيزاي ديگه(مثل آدرس دهي و ...) در رمهايي که عرض کردم بالاتره.
به نظرتون با توجه به سیستمی که ایشون دارند و پاورشون که توان خیلی بیشتری نسبت به مصرف سیستم کنونیشون داره ، اضافه شدن یه هارددیسک جدید به همراه استفاده از Raid ، بیشتر از 20 - 30 وات توان مصرفی بیشتری به رو به سیستم اضافه میکنه ؟نقل قول:
راستي شما هارد ديسکهاتونو اگر Raid ببنديد توان مصرفي يکم بيشتر مي شه. ممکنه پاورتون نمي کشه.
پاور نام برده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]می باشد . این پاور داری 530W توان واقعی می باشد .نقل قول:
اين 535Watt که ميبينيد اسميه و توان واقعي اين پاور به 320Watt هم نمي رسه. روي بدنه جعبه اون توان واقعيش رو خواهي ديد. ضمنا وقتي يک پاور مثلا توان واقعيش 300 واته براي اطمينان بيشتر بايد حداکثر مثلا 250 وات ازش استفاده بشه تا بهش فشار نياد و بتونه نرمال کار کنه.
باهاتون موافقم. اما منم خدمت دوستمون عرض کردم صرفا جهت آگاهي دارم اينو مي گم والا قيمتش فعلا بالاست. من مي خواستم معادلها رو مقايسه کنم.نقل قول:
مهدی جان درست میگن .. با استناد به منابع زیر و روی جعبه و پاور 530 وات Real هست :نقل قول:
پاور نام برده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]می باشد . این پاور داری 530W توان واقعی می باشد .
در قسمت Product Specification : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
در لینک بالا کاملا واضحه که 530 وات Real هست ( البته با احتساب 15 % ولتاژ پیک )
در ضمن با توجه به وات مصرفی این قطعات با استناد به منابع زیر :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
وات مصرفی سیستم با دست و دلبازی به 400 وات میرسه .. یعنی بیشتر از 150 وات دیگه تنها برای Raid مصرف میشه ؟ امکان نداره
در ضمن منتظر توضیحات و اثبات شما هستیم با توجه به پست مهدی جان : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
من رفتم سایت ایسوز و اندازه مصرف سیستم مبین رو اندازه گرفتم
در بدترین شرایط سیستم 420 استفاده میکند
:give_rose:
حالا که خریدید مبارک باشه این تاپیک واسه قبل از خرید من خودم این پاورو دارم با سی پی یو اینتل که مصرفش از مال شما کمتره پاور خوبیه ولی فک نمی کنم بتونید گرافیک رو ارتقا بدید الان دیگه خرید گرافیک کمتر از 4870 مقرون به صرفه نیست و من خودم چون اصلا بازی نمی کنم یه 9400 دارم و حتی یکی دوبارکه بچه ها گرافیکاشونومفت فروختند نشد بخرم اما الان خوشحالم چون گرافیک اصلا به کارم نمیاد:1. (38)::1. (5):
ممنون دوست عزیز ... راستش منم اصلا اهل بازی نیستم که بخوام گرافیک بالا ببندم .. برای همین انتخاب کردم ..نقل قول: